Google AdWords-konsult – Jenny Månsson

Få hjälp av en AdWords-konsult med att annonsera på Google och öka din försäljning!

Behöver du hjälp med AdWords för att få ditt företag att synas på Google med annonsering? Anlita mig som AdWords-konsult för att få fart på din försäljning till en så låg klickkostnad som möjligt.
Hjälp med Google AdWords av SEM-konsult

Google AdWords

Behöver du hjälp med digital annonsering i Google AdWords? Få hjälp av mig med både copy för annonstexter och kampanjuppsättning för att få rätt kunder som konverterar för en lägre klickkostnad.

Annonsera med Google Ads

SEM-konsult – Sökmotormarknadsföring

SEO marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom betald annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM.

Få hjälp med sökmotormarknadsföring av mig som SEM-konsult

SEM konsult - Få hjälp med sökmotormarknadsföring
Få hjälp med Google My business av konsult

Google My Business

Missa inte att synas med gratistjänsten Google My Business, GMB. Ett mycket bra sätt att marknadsföra ditt företag på oavsett om du erbjuder något lokalt eller på distans. Genom en bra företagsprofil visas en informationsruta med ditt företag till höger om sökresultatet om du tittar på en datorskärm. Ditt företag kan även listas i sökresultatet i samband med att det visas en Google Maps-karta med en lista på företag i närheten.

Få hjälp med Google My Business

SEO-konsult – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att ranka bättre i sökresultaten? Jag kan som SEO-konsult även hjälpa dig med grundläggande och löpande optimering. Jag kontrollerar och analyserar din webbplats och tar fram de åtgärder som behöver göras för att bättre lyckas ranka högre. Du väljer om du vill utföra åtgärderna själv eller om jag ska åtgärda det åt dig.

Få hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

SEO konsult - Få hjälp med sökmotoroptimering - seo on page
Copywriter

Copywriting och säljande texter

Att skriva text till sin hemsida, sociala medier och andra digitala kanaler för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll till hemsida och sociala medier som passar din målgrupp, skapar engagemang och lyfter ditt varumärke. Nå ut på marknaden med rätt budskap.

Få hjälp med copywriting och säljande texter

AdWords-konsult i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost Digital Marknadsföring där jag som SEM och AdWords-konsult hjälper både små och stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans. Du får personlig hjälp av mig och med bred erfarenhet som digital marknadsförare .

Kontakta mig för att få hjälp med AdWords

Kontakta mig när du behöver hjälp med annonsering i AdWords!

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest