Behöver du en SEO copywriter som skriver text som är bra för både människor och sökmotorer? Av mig kan du få hjälp med att skriva texter till din hemsida eller webbutik. Jag kan hjälpa dig med text som är engagerande och informativ och ökar konverteringen, samtidigt som den innehåller de sökord som potentiella kunder söker på för att synas bättre online på Google.

Som SEO copywriter kan jag hjälpa dig att:

  • Öka din synlighet i sökresultaten
  • Dra till dig fler besökare till din webbplats
  • Konvertera fler besökare till kunder

Om du letar efter en frilansande SEO copywriter som kan hjälpa dig att nå dina mål, så tveka inte att kontakta mig. Jag har lång erfarenhet av att skriva SEO-optimerad text, och kan hjälpa dig att skapa text som både är engagerande och effektiv.

Fördelarna med att anlita mig:

  • Du kan öka din synlighet i sökresultaten. En SEO copywriter kan hjälpa dig att välja rätt sökord och skriva text som är optimerad för sökmotorer. Detta kan hjälpa dig att klättra i sökresultaten och nå fler potentiella kunder.
  • Du kan dra till dig fler besökare till din webbplats. Engagerande och informativ text kan hjälpa dig att få besökarna att stanna kvar på din webbplats längre och utforska dina produkter eller tjänster.
  • Du kan konvertera fler besökare till kunder. En SEO copywriter kan hjälpa dig att skriva text som är utformad för att övertyga besökarna att ta nästa steg, till exempel att köpa ett produkt, anmäla sig till ett nyhetsbrev eller boka en tid.

Behöver du hjälp med texter?

Kontakta mig


Jenny Månsson - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter, content writer och SEO skribent i Hässleholm, Kristianstad och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökordsoptimering och copywriting. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest