Vill du boosta din e-handels försäljning? Då får du inte glömma bort att använda kategoritexter!

Att skapa engagerande och övertygande text för dina produkter för att fånga kunders intresse, är självklart för många e-handlare. Med hjälp av rätt val av ord och formuleringar kan du locka besökarna att klicka, shoppa och återvända.

Ökad trafik med SEO-optimerade kategoritexter

Kategoritexterna är minst lika viktiga för att göra det smidigt för dina besökare att hitta vad de söker. Framförallt är det en viktig del i att kunna dra mer trafik och få fler besökare till din webbutik.

Genom att använda kategoritexter på rätt sätt med SEO, kan du lättare nå bättre positioner i sökresultatet och även synas på fler sökord än tidigare.

Bygg texterna utifrån rätt sökintentioner

Som SEO copywriter sätter jag in mig i dina besökares sökintentioner och förmedlar ditt budskap, i den ton du önskar. Allt optimeras också utifrån dina viktigaste sökord för den specifika kategorin.

Jag strävar alltid efter att skapa en stark koppling mellan varumärket och din kund, för det är där magin händer.

Ta din e-handel till nästa nivå med effektiva texter

Så, oavsett vad du säljer, kan kategoritexter bli skillnaden som tar din e-handel till nästa nivå.

Sätt igång med copywriting och dina kategorier idag för att ta dina försäljningssiffror till nya höjder!

Behöver du hjälp med kategoritexter?

Kontakta mig


Jenny Månsson - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter, content writer och SEO skribent i Hässleholm, Kristianstad och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökordsoptimering och copywriting. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest