Vill du hitta det bästa och snabbaste webbhotellet? För att din hemsida och webbutik ska synas på bra positioner i Googles sökresultat behöver du ha snabba webbsidor.

Mycket går att åtgärda på varje webbsida sökmotoroptimering on page både för ditt innehåll, sidans struktur och design. Men i grund och botten behöver du ett webbhotell som är snabbt. Jag kan verkligen rekommendera både Oderland och Inleed om du driver företag.

Att välja ett snabbt webbhotell för SEO

Det kan vara svårt att veta vilka webbhotell som egentligen är bra.

Idag är en snabb hemsida riktigt affärskritiskt. Dina besökare har inte tålamod att vänta på att dina webbsidor laddas. Google premierar också snabba webbsidor i sitt sökresultatet vilket ger dig större möjlighet att synas online med bättre rankning och få mer trafik, vilket förhoppningsvis i sin tur genererar allt fler kunder.

Vill du utifrån bra sökmotoroptimering synas bra i sökmotorernas sökresultat ska du helst redan planera detta innan du gör din hemsida eller webbutik. Det är redan i valet av webbhotell som din SEO börjar.

Bra SEO webbhotellspaket med Oderland och Inleeds Prime-paket

Själv använder jag både Oderland och Inleeds Prime-paket till olika slags webbprojekt. Det är också dessa webbhotell jag rekommenderar mina kunder att välja om de ska skaffa hemsida eller byta webbhotell för att snabba upp laddningen av webbsidorna och få snabba svarstider.

Framför allt använder jag Inleeds webbhotellspaket eftersom jag är oerhört imponerad av deras support! Oavsett vilken tid på dygnet eller helger jag kontaktar dem via mail svarar de otroligt snabbt och levererar alltid professionella och hjälpsamma svar. Är det något som inte fungerar som de måste fixa på sin sida, går det alltid med blixtfart att få det åtgärdat.

Förutom en bra support är det ett snabbt webbhotell där priserna är låga.

Vill du också ha Sveriges bästa webbhotell?

Använd gärna mina sponsrade länkar för att beställa deras tjänster!

Inleed webbhotell

Oderland webbhotell

Inleed

Inleed är webbhotellet för dig som vill ha Sveriges bästa kundsupport. Supporten är tillgänglig både via telefon, e-post och chatt. Inleed är ett svenskt företag som erbjuder både webbhotell, virtuella och dedikerade servrar till privatpersoner och företag.

Inleed använder sig av speglade hårddiskar på alla servrar och det tas backup två gånger per dygn. Deras servrar är placerade i Stockholm, Falun och Tällberg.

När du är inloggad som kund har du tillgång till den användarvänliga kontrollpanelen Direct Admin där du kan administrera konto, domäner, e-post och ditt utrymme på webbhotellet. Du kan också enkelt installera applikationer som WordPress och se status på alla dina hemsidor.

Oderland

Oderland är baserat i Göteborg och har funnits ända sedan 1998 och fick sitt namn utifrån grundaren Jack Oderland. Oderland är ett stort företag med lång erfarenhet i branschen och är kända för stabila servrar och att vara ett pålitligt val för webbhotell.

Företaget erbjuder många olika tjänster för både privatpersoner som företag. Vill du flytta från ett befintligt webbhotell till Oderland kan de erbjuda hjälp med att utföra själva flytten av din hemsida.

 


Jenny Månsson - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter, content writer, SEO-skribent och SEO-konsult i Hässleholm, Kristianstad och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online med bättre synlighet, att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökordsoptimering, copywriting och content writing. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest