Businesscoach, rådgivande businesspartner och bollplank

Businesscoach, rådgivande businesspartner och bollplank

 

Känner du dig ensam i ditt företagande och behöver någon att bolla idéer med för att kunna utveckla ditt företag? Då kan jag hjälpa dig som businesscoach, rådgivande businesspartner och bollplank. Vad har du för dröm med ditt företag? Jag hjälper dig att nå dit du vill och att utveckla företaget så att det blir mer lönsamt.

Oavsett var jag jobbar blir det naturligt för mig att alltid hamnat i rollen som rådgivare och bollplank eftersom jag har lätt för att både se problem och möjligheter utifrån flera infallsvinklar. Jag älskar att få andra att se på saker från nya synvinklar och perspektiv och hjälpa personer som fastnat i sina tankemönster.

Med nästan 20 års erfarenhet som systemutvecklare och webbutvecklare är jag van att jobba med problemlösning. Därför kan jag enkelt applicera det även i vardagen och i att driva företag. Jag identifierar problemet, ser på olika möjligheter till lösning och kan därefter avgöra vilken lösning som passar bäst utifrån helheten och då inkluderar jag även dig som person, dina värderingar och intressen.

Jag har mitt drömföretag nu är det din tur

Ja, jag erbjuder ett väldigt brett utbud av tjänster och det kan säkert verka konstigt och att jag inte verkar veta vad jag vill göra. För många kan det vara rörigt att hoppa mellan så många olika arbetsuppgifter. Men för mig passar det perfekt! Det är precis vad jag behöver då jag otroligt lätt blir uttråkad av att hålla på länge med en och samma sak.

Det tog tid innan jag kom till insikt men till sist gick det. Sedan gick det fort och jag har lyckats forma mitt arbete och mitt företag exakt så som jag vill ha det.

Nu kan jag hjälpa dig att lyckas med det Du vill.

Behöver du hjälp av en businesscoach, en rådgivande businesspartner eller behöver ett bollplank?

Du kan bli coachad och få rådgivning digitalt på distans via mail eller via telefon. Kontakta mig så tittar vi på hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig!

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest