Hjälp med content writing för texter med SEO

Content som ökar din försäljning och ger bättre placeringar på Google!

SEO content writing med texter som ger resultat

Få hjälp med content writing för att vässa dina texter med rätt budskap anpassade för just din målgrupp. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer och får bra placeringar på Google.

Med min långa erfarenhet som copywriter, content writer och SEO-skribent i kombination med min erfarenhet inom SEO levererar jag texter av hög kvalitet. Du får content som fungerar för din målgrupp samtidigt som du får bättre ranking i sökmotorer som Google och högre klickfrekvens på annonser med Google Ads.

Du väljer själv om jag ska skriva helt nytt content med research eller om du vill att jag korrekturläser och finputsar dina egna texter. Jag arbetar helt och hållet med svenska texter.

Behöver du hjälp med att skapa content?

Vad är skillnaden mellan copywriting och content writing?

Det är egentligen ganska stor skillnad mellan copywriting och content writing men för de flesta företag flyter det ändå lite ihop då de flesta behöver hjälp med båda typerna och för att de används mycket tillsammans.

För att nå din målgrupp och få dem att göra det du vill behövs slagkraftig copy tillsammans med bra innehåll, content. För att synas i Googles sökresultat behöver du bra content men bra copy för att få de som söker att klicka sig in på just din webbplats i stället för att bläddra vidare i sökresultatet.

Kort förklarat handlar alltså copywriting ofta om att skriva copy, säljande texter, för produkttexter, företagspresentationer på hemsidor, metatexter (det som visas i sökresultatet), annonser, slogans och e-postmarknadsföring. Content writing är ofta lite längre och inspirerande innehåll som artiklar, blogginlägg och nyhetsbrev men kan även vara kategoritexter och produkttexter där man vill ha en utökad text för bättre placering i sökresultatet.

Tillsammans skapar copywriting och content writing effektiva texter som ger resultat!

Conent writing med texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av content writing du kan få hjälp med. Jag arbetar med SEO-texter som blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter och annonser och content marketing.

Läs mer om hur jag arbetar med produkttexter, kategoritexter, text för hemsida och säljande texter till e-handel.

Priser content writing

Priser för content writing och SEO-texter

Behöver du hjälp med content?

Kontakta mig när du behöver få hjälp med att skriva content. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster.

Behöver du hjälp med content writing?

Blogg copywriting och SEO

I bloggen har jag samlat en del tips kring copywriting och SEO. Hur du gör när du får skrivkramp, hur du ska tänka i valet av webbhotell och mycket annat.

Pin It on Pinterest