Copywriter som stärker ditt varumärke och ökar försäljningen

Svenska texter som driver rätt trafik med ökad konverteringsgrad!

Erfaren copywriter som vässar ditt budskap med högklassig copy

Jag heter Jenny Månsson och är en copywriter med lång erfarenhet av svenska webbtexter där jag vässar ditt budskap med högklassig copy. Som SEO-konsult är jag dessutom specialiserad på sökmotoroptimerade texter för bättre synlighet online så att du får fler besökare. Mina kunder är både små och stora företag över hela Sverige inom de flesta branscher.

Ta gärna en titt på några av mina nöjda kunder som jag arbetar med.

Behöver du en erfaren copywriter? Kontakta mig redan idag!

Vad kan jag hjälpa dig med?

Få det bästa av två världar med en copywriter och skribent som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering. Jag är specialiserad på svensk webbcopy som både är målgruppsanpassad för att öka försäljningen och optimerad för högre position i sökresultatet. Jag arbetar med de flesta typer av webbtexter som företagsbeskrivning, produkttexter, produktbeskrivningar, metadata, annonser med mera.

Öka din synlighet online nu och få ökad försäljning med bra copy!

Copywriting

Copywriting

Svenska texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

SEO texter

SEO texter

Behöver du hjälp med SEO-texter? Genom att regelbundet publicera sökmotoranpassade texter kring dina viktiga sökord klättrar du högre och högre på Google.

SEO - sökmotoroptimering

SEO – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att få en bättre synlighet och position i sökresultaten? Få bättre synlighet än dina konkurrenter!

Hyr och anlita mig som konsult och copywriter

Anlita en copywriter för att få hjälp med professionella texter

Anlita en copywriter för hjälp med professionella texter

Att anlita en professionell copywriter är en investering som ganska snabbt kommer att betala av sig! Läs mer om hur jag vässar dina svenska texter med rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med texter anpassade för just din målgrupp och för en bättre placering i sökresultatet med copywriting.

Behöver du hjälp på heltid, eller bara då och då? Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller längre uppdrag eller om du bara behöver beställa enstaka texter. Du kan bland annat hyra in mig som copywriter och konsult.

Pris copywriter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timdebitering.

Timpris copywriter

Här är mina aktuella timpriser när du anlitar mig som copywriter.
550 kr per timme – copy och SEO-texter

Pris per ord

0,75 – 2 kr per ord – copy och SEO-texter

0,60 – 1 kr per ordkorrekturläsning och editering av utkast beroende på struktur och läsflöde

Om copy och SEO-texter debiteras per ord

Blogginlägg, sociala medier, meta titles, meta description, produkttexter, produktbeskrivningar, kategoribeskrivningar för produkter 0,75 – 1,25 kr per ord beroende på behov av research.

Företagspresentation, beskrivning av tjänster 1 – 2 kr per ord beroende på behov av research.

Behöver du hjälp av en copywriter? Kontakta mig redan idag!

Pin It on Pinterest