Copywriter

Texter som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Behöver du hjälp med att skriva texter till din hemsida eller e-handel eller någon som vässar dina texter? Hos mig får du hjälp med texter som driver rätt trafik och ökar försäljningen.

SEO-konsult och digital copywriter

Som SEO-konsult och digital copywriter hjälper jag dig med säljande och sökmotoroptimerade svenska texter och content för digitala medier. Jag är specialiserad på webbcopy samt sökmotoroptimering och arbetar med de flesta typer av webbtexter som företagsbeskrivning, produkttexter, produktbeskrivningar, metadata, annonser med mera.

Öka din synlighet online nu och få ökad försäljning med bra copy!

Vässa dina texter med hjälp av en professionell copywriter

Att anlita en professionell copywriter är en investering som ganska snabbt kommer att betala av sig! Läs mer om hur jag vässar dina svenska texter med rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med texter anpassade för just din målgrupp och för en bättre placering i sökresultatet med copywriting.

Copywriter och skribent specialiserad på webbcopy med sökmotoroptimering

Få det bästa av två världar med en copywriter och skribent som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering. Jag är specialiserad på svensk webbcopy som både är målgruppsanpassad för att öka försäljningen och optimerad för högre position i sökresultatet.

Hyr och anlita mig som konsult och copywriter

Behöver du hjälp på heltid, eller bara då och då? Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller längre uppdrag eller om du bara behöver beställa enstaka texter. Du kan bland annat hyra in mig som copywriter, konsult eller webbredaktör.

Pris copywriter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timdebitering.

Oavsett vilken slags debiteringsmodell det blir kan du alltid lita på att jag arbetar effektivt med tiden och att jag inte lägger till en massa onödiga svammelord för att priset ska bli högre. Kvalitet är det jag alltid strävar efter i mitt arbete.

Timpris copywriter

Här är mina aktuella timpriser när du anlitar mig som copywriter.550 kr per timme – copy och SEO-texter

Pris per ord

0,60 – 2 kr per ord – copy och SEO-texter

0,50 – 1 kr per ordkorrekturläsning och editering av utkast beroende på struktur och läsflöde

Om copy och SEO-texter debiteras per ord

Blogginlägg, sociala medier, meta titles, meta description, produkttexter, produktbeskrivningar, kategoribeskrivningar för produkter 0,60 – 1 kr per ord beroende på behov av research.
Företagspresentation, beskrivning av tjänster 1 – 2 kr per ord beroende på behov av research.

Behöver du hjälp av en copywriter?

Kontakta mig om du behöver hjälp med texter som ger resultat! Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning.

Anlita en copywriter för att få hjälp med professionella texter

Anlita en copywriter för hjälp med professionella texter

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest