Frilansande SEO-copywriter med SEO copy

Texter som stärker ditt varumärke och ökar försäljningen
med vass copywriting och SEO

Erfaren copywriter som vässar ditt budskap med högklassig copy

Få det bästa av två världar med en copywriter som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering. Jag heter Jenny Månsson och är en erfaren frilansande copywriter, specialiserad på svensk webbcopy med SEO. Du får texter som både är målgruppsanpassade för att öka försäljningen och optimerade för högre position i sökresultatet.

Jag arbetar med de flesta typer av webbtexter som företagsbeskrivning, produkttexter, produktbeskrivningar, metadata, annonser med mera. Mina kunder är både små och stora B2B- och B2C-företag över hela Sverige inom de flesta branscher. Ta gärna en titt på några av mina nöjda kunder som jag arbetar med.

Öka din synlighet online nu och få ökad försäljning med texter där jag vässar ditt budskap med högklassig copy!

Behöver du hjälp av en erfaren SEO-copywriter?

Kontakta mig redan idag!

Anlita en SEO-copywriter

Anlita en SEO-copywriter för att skriva bra sökordsoptimerad copy för din sajt.

Att skriva copy handlar om att vilja nå en effekt. Du vill att dina besökare ska agera på din sajt, genom att köpa, beställa, registrera sig eller något annat. Det kombineras i mina texter med SEO-optimerat tänk, för att du ska kunna nå högre placeringar i sökresultatet på Google.

Copywriting

Copywriting

Svenska texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

SEO texter

SEO texter

Behöver du hjälp med SEO-texter? Genom att regelbundet publicera sökmotoranpassade texter kring dina viktiga sökord klättrar du högre och högre på Google.

SEO - sökmotoroptimering

SEO – Sökordsoptimering

Behöver du hjälp med sökordsoptimering för att få bättre position i sökresultaten? Få bättre synlighet online än dina konkurrenter!

Hyr och anlita mig som konsult och frilans copywriter

Anlita en frilans copywriter för att få hjälp med professionella texter

Anlita en frilans copywriter för hjälp med professionella texter

Att anlita en professionell copywriter är en investering som ganska snabbt kommer att betala av sig! Läs mer om hur jag vässar dina svenska texter med rätt budskap med bra copywriting. Texter som säljer dina produkter och tjänster, är anpassade för just din målgrupp och ökar dina chanser för bättre placering i sökresultatet.

Behöver du hjälp på heltid, eller bara då och då? Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller längre uppdrag eller om du bara behöver beställa enstaka texter. Du kan bland annat hyra in mig som frilans copywriter och konsult.

Priser copy

Oavsett om du behöver hjälp med företagspresentation, beskrivning av tjänster, produkttexter, kategoritexter och andra texter till hemsida eller e-handel behöver jag veta vilket utgångsläge som finns innan jag kan säga vad det kostar.

Priset är bland annat beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med, hur bra kvalitet det är på eventuella utkast, svårighetsgraden att skriva copy för branschen/ämnet, hur mycket research som krävs, hur stora volymer du önskar med mera.

Det är enkelt att anlita mig som copywriter både för enstaka mindre texter eller större volymer per beställning. Se timpris copywriter och pris per ord för textproduktion och korrekturläsning.

Behöver du hjälp med att skriva copy till svenska texter?

Kontakta mig redan idag!

Pin It on Pinterest