SEO copywriter – copy med sökmotoroptimering

Som frilansande copywriter och konsult hjälper jag dig med säljande och sökmotoroptimerade texter för digitala medier. Öka din synlighet online och få ökad försäljning med bra copy och SEO copywriting.

Jag är specialiserad på digitala kanaler och SEO med organisk sökmotoroptimering och sökordsanalys. Som copywriter arbetar jag med de flesta typer av digitala texter som företagsbeskrivning, produkttexter, metadata, annonser, bloggartiklar, nyhetsbrev, reportage och inlägg till sociala medier med mera.

Vässa dina texter med copywriting

Läs mer om hur jag vässar dina texter med rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med texter anpassade för just din målgrupp och för en bättre placering i sökresultatet med copywriting.

Anlita mig som SEO-copywriter, konsult, webbkommunikatör eller webbredaktör

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller för längre uppdrag och samarbeten. Du kan bland annat hyra in mig som SEO-copywriter, konsult, webbkommunikatör eller webbredaktör med mera. Oavsett om du behöver hjälp på heltid eller bara då och då med större projekt, uppdrag eller bara vill beställa några enstaka texter.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder. Jag jobbar både med små och stora företag.

Priser copywriting

Priser för copywriting och SEO- texter

Behöver du hjälp av en copywriter?

Kontakta mig om du behöver hjälp med bättre texter! Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster.

Anlita en SEO-copywriter för att få hjälp med bättre texter

Anlita en SEO-copywriter för att få hjälp med bättre texter

Pin It on Pinterest