SEO Copywriting med texter för webben

Texter som ökar din försäljning och ger bättre placeringar på Google!

Copywriting med SEO – texter som säljer, engagerar och syns

Få hjälp med SEO copywriting för att vässa dina texter med rätt budskap anpassade för just din målgrupp. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med vass copy.

Med min långa erfarenhet i att skriva text i kombination med min erfarenhet inom SEO, levererar jag innehåll av hög kvalitet. Du får säljande texter som fungerar för din målgrupp samtidigt som du får bättre ranking i sökmotorer som Google och högre klickfrekvens på annonser.

Du väljer själv om jag ska skriva helt nya texter med research eller om du vill att jag korrekturläser och finputsar dina egna texter. Jag arbetar helt och hållet med svenska texter.

Behöver du hjälp med bra copy till dina texter?

Texter anpassade för målgrupp och Google

När jag förbättrar dina texter går jag också igenom strukturen på varje sida med huvudrubriker och underrubriker (H1-H6) samt brödtexter (löpande text). Vid beställning av sökordsoptimering som tillägg går jag också igenom webbplatsens metatexter (title och description).

De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska hamna högt upp i sökresultatet på Google så att kunderna hittar dig. Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Sedan ska de också lockas att ta beslut att köpa, registrera sig eller vad det är du vill att de ska göra på sidan. Läs mer om hur jag arbetar med SEO copy och sökmotoroptimering

Texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av copywriting du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, informativa texter, kategoritexter och varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med SEO-texter som blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter och annonser och content marketing.

Läs mer om hur jag arbetar med produkttexter, kategoritexter, text för hemsida och säljande texter till e-handel.

Behöver du hjälp med att skriva copy?

Kontakta mig när du behöver hjälp att skriva SEO copy för bättre texter. Jag hjälper dig att skriva informativa texter eller hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster.

Rulla till toppen