Copywriting – Webbcopy, SEO och SEM

Texter som ökar din försäljning och ger bättre placeringar på Google!

Copywriting med SEO

Få hjälp med copywriting för att vässa dina texter med rätt budskap anpassade för just din målgrupp. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster. Att starta med en sökordsanalys ger dig stora fördelar för att texterna ska få bättre placering i sökresultatet. Ta hjälp med SEO copywriting till dina digitala kanaler idag och öka försäljningen!

Med min långa erfarenhet som copywriter och skribent i kombination med min erfarenhet inom SEO levererar jag texter av hög kvalitet. Du får säljande texter som fungerar för din målgrupp samtidigt som du får bättre ranking i sökmotorer som Google och högre klickfrekvens på annonser med Google Ads.

Du väljer själv om jag ska skriva helt nya texter med research eller om du vill att jag korrekturläser och finputsar dina egna texter. Jag arbetar helt och hållet med svenska texter.

SEO copy

Jag går igenom webbplatsens metatitlar (meta titles), metabeskrivning (meta description), rubriker (H1-H6) och brödtexter.

De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska få en bra placering i Googles sökresultat så att kunderna hittar dig. Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Läs mer om hur jag arbetar med SEO copy och sökmotoroptimering.

Copywriting med texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av copywriting du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, informativa texter, kategoritexter och varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter och annonser och content marketing.

Läs mer om hur jag arbetar med produkttexter, kategoritexter, text för hemsida och säljande texter till e-handel.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Priser copywriting

Priser för copywriting och SEO- texter

Behöver du hjälp med copywriting och bättre texter?

Kontakta mig när du behöver bättre texter med copywriting. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster.

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest