Copywriting med SEO

Få hjälp med copywriting för att vässa dina texter med rätt budskap anpassade för just din målgrupp. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster. Jag startar med en sökordsanalys för att texterna ska få bättre placering i sökresultatet. Ta hjälp med SEO webbcopy till dina digitala kanaler idag och öka försäljningen!

Med min långa erfarenhet som copywriter och skribent i kombination med min erfarenhet inom SEO levererar jag texter av hög kvalitet. Du får säljande texter som fungerar för din målgrupp samtidigt som du får bättre ranking i sökmotorer som Google.

Du väljer själv om jag ska skriva helt nya texter med research eller om du vill att jag korrekturläser och finputsar dina egna texter. Jag arbetar helt och hållet med svenska texter.

SEO copy

Jag går igenom webbplatsens metatitlar (meta titles), metabeskrivning (meta description), rubriker (H1-H6) och brödtexter.

De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska få en bra placering i Googles sökresultat så att kunderna hittar dig. Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Läs mer om hur jag arbetar med SEO copy och sökmotoroptimering.

Webbcopy med texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av webbcopy du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, informativa texter, kategoritexter och varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter och annonser, sociala medier, content marketing och nyhetsbrev.

Läs mer om hur jag arbetar med säljande produkttexter och text för hemsida och e-handel.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Priser copywriting

Priser för copywriting och SEO- texter

Behöver du hjälp med bättre texter?

Kontakta mig när du behöver bättre texter! Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster.

Vad är copywriting?

Det finns många begrepp inom textproduktion. Ibland kan det vara ganska svårt att veta vad du ska söka på för att hitta rätt tjänst. Copywriting är kort förklarat att skriva för att påverka läsaren till att genomföra ett köp. Det kan också handla om att ta ett steg närmare ett köp eller någon annan call to action du har.

En call to action kan vara att ladda ner något, registrera sig, lämna sin mailadress med mera. Texten ska med andra ord hjälpa dig att öka försäljningen eller det handlande du vill ha.

En bra text ska fånga läsarens intresse, relatera till hens verklighet och känslor, påverka och övertyga om att läsaren behöver denna produkt eller tjänst och få hen att agera. Det du erbjuder ska ge kunden ett värde.

Pin It on Pinterest