SEO Copywriting med texter för webben

Texter som ökar din försäljning och ger bättre placeringar på Google!

SEO copywriting och content writing

Få hjälp med copywriting och content writing för att vässa dina texter med rätt budskap anpassade för just din målgrupp. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med vass SEO copy.

Med min långa erfarenhet som copywriter, content writer och skribent i kombination med min erfarenhet inom SEO levererar jag texter av hög kvalitet. Du får säljande texter som fungerar för din målgrupp samtidigt som du får bättre ranking i sökmotorer som Google och högre klickfrekvens på annonser med Google Ads.

Du väljer själv om jag ska skriva helt nya texter med research eller om du vill att jag korrekturläser och finputsar dina egna texter. Jag arbetar helt och hållet med svenska texter.

Behöver du copy och content boost?

Kontakta mig redan idag!

Vad är skillnaden mellan copywriting och content writing?

Det är egentligen ganska stor skillnad mellan copywriting och content writing men för de flesta företag flyter det ändå lite ihop då de flesta behöver hjälp med båda typerna och för att de används mycket tillsammans.

För att nå din målgrupp och få dem att göra det du vill behövs slagkraftig copy tillsammans med bra innehåll, content. För att synas i Googles sökresultat behöver du bra content men bra copy för att få de som söker att klicka sig in på just din webbplats i stället för att bläddra vidare i sökresultatet.

Kort förklarat handlar alltså copywriting ofta om att skriva copy, säljande texter, för produkttexter, företagspresentationer på hemsidor, metatexter (det som visas i sökresultatet), annonser, slogans och e-postmarknadsföring. Content writing är ofta lite längre och inspirerande innehåll som artiklar, blogginlägg och nyhetsbrev men kan även vara kategoritexter och produkttexter där man vill ha en utökad text för bättre placering i sökresultatet.

Tillsammans skapar copywriting och content writing effektiva texter som ger resultat!

SEO copy

Jag går igenom webbplatsens metatitlar (meta titles), metabeskrivning (meta description), rubriker (H1-H6) och brödtexter.

De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska få en bra placering i Googles sökresultat så att kunderna hittar dig. Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Läs mer om hur jag arbetar med SEO copy och sökmotoroptimering.

Copywriting med texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av copywriting du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, informativa texter, kategoritexter och varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med SEO-texter som blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter och annonser och content marketing.

Läs mer om hur jag arbetar med produkttexter, kategoritexter, text för hemsida och säljande texter till e-handel.

Behöver du hjälp med copy och content?

Kontakta mig när du behöver bättre texter med copywriting eller få hjälp med att skriva content. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som säljer in dina produkter och tjänster. Se aktuella priser för copywriting och SEO-texter

Behöver du hjälp med copywriting och content writing?

Kontakta mig redan idag!

Pin It on Pinterest