Texter för e-handel med vass copy

Unika, SEO-optimerade och kundanpassade texter

Öka din försäljning med texter som förmedlar känsla och skapar köpbegär

Få hjälp med bra texter till din e-handel som både ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökmotorerna som Google. Att skriva text till sin hemsida eller webbutik för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter som passar din målgrupp och lyfter ditt varumärke. Texter som förmedlar känsla och skapar ett köpbegär. Jag hjälper dig med startsidan/förstasidan, om oss-texter och beskrivningar av tjänster, kategorier och produkttexter.

Som copywriter arbetar jag med svenska unika texter som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat och öka din konvertering.

Läs mer om hur jag arbetar med copywriting och sökordsoptimering.

Behöver du hjälp med texter?

Copywriting

Copywriting

Svenska texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

Vill du öka försäljningen i din e-handel?

Behöver du hjälp med säljande texter?

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost där jag som copywriter och SEO-konsult hjälper både små och stora företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Kontakta mig när du behöver hjälp med säljande texter!

Pin It on Pinterest