Säljande texter för webben och e-handel med vass copy

Unika, SEO-optimerade och kundanpassade texter

Öka din försäljning med texter som förmedlar känsla och skapar köpbegär

Säljande texter för webben och e-handel med vass copy Få hjälp med bra texter till din e-handel som både ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökmotorerna som Google. Att skriva text till sin hemsida eller webbutik för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste.

Med min hjälp får du bra webbanpassade texter som passar din målgrupp och lyfter ditt varumärke. Texter som förmedlar känsla och skapar ett köpbegär. Jag hjälper dig med startsidan/förstasidan, om oss-texter och beskrivningar av tjänster, kategorier och produkttexter.

Som copywriter arbetar jag med svenska unika texter som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat och öka din konvertering.

Läs mer om hur jag arbetar med copywriting och sökordsoptimering.

Produkttexter och kategoritexter

Många som driver e-handel lägger mest fokus på produkttexterna. Dessa texter är självklart viktiga för att ge all information som behövs inför ett köp men också för att påverka till att genomföra köpet.

Det många missar är kategoritexterna. De är minst lika viktiga och det är egentligen här du vill få in kunderna, så att de kan se alla produkter som matchar deras sökning. Kommer kunderna in på en produkt kanske inte just den produkten motsvarar det kunden har behov av och vill ha. Då är det bättre att exponera kategorin.

Behöver du hjälp med texter?

Copywriting

Copywriting

Svenska texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

Vill du öka försäljningen i din e-handel?

Pin It on Pinterest