Texter till hemsida som ökar din försäljning

Öka försäljningen med hjälp av texter som säljer och driver rätt trafik!

Behöver du hjälp med att skriva svenska texter till din hemsida och för webben?

Det kan vara tidskrävande att skriva bra texter men viktigt för att få kunderna att ta det där sista steget i köpprocessen för att verkligen köpa eller beställa. Det allra svåraste brukar vara att få till en välkomsttext och en om oss-text men de är minst lika viktiga som alla andra texter.

Öka försäljningen med bra säljande texter som ger bättre placeringar på Google

Få hjälp med bra säljande texter med SEO som ger bättre placeringar i sökmotorerna och som ökar trafiken till hemsidan. Med rätt texter utifrån rätt sökord får du mer relevant trafik som ger fler potentiella kunder med ökad försäljning. Genom att anlita mig som professionell copywriter och SEO-konsult får du bra skriven webbanpassad text till hemsida, webbplats och e-handel som passar din målgrupp och lyfter ditt varumärke.

Jag hjälper dig med välkomsttext till startsidan/förstasidan, företagsbeskrivningar, om oss-texter, kategoritexter, produkttexter, beskrivningar av tjänster med mera.

Som skribent och copywriter arbetar jag med svenska unika texter som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat och öka din konvertering.

Behöver du hjälp med bra texter av en erfaren copywriter och content writer?

Kontakta mig redan idag!

Hjälp med att skriva texter till hemsidan

Jag hjälper företag med att skriva text till hemsidan, webbplatsen och webbutiken som är optimerade för både målgrupp och syfte.

Fördelen med att anlita mig som både är copywriter och SEO-konsult är att din text:

  • Riktas till rätt målgrupp med en tonalitet som passar din målgrupp och stämmer överens med ditt varumärke.
  • Fångar läsarens engagemang utan att det blir för mycket säljsnack.
  • Att viktiga sökord som potentiella kunder söker på naturligt vävs in i texten för att få hög placering på Google.

Behöver du hjälp med att skriva text till din hemsida?Du sparar även in tid som du i stället kan använda till andra viktiga saker i företaget som att sälja eller producera mer. Med en erfaren textproducent som kan skapa professionellt innehåll sparar du enkelt både tid och pengar. Som copywriter hjälper jag dig att få ut ditt budskap med texter på företagets hemsida och e-handel.

Texter till hemsida kräver specialkunskaper inom webbcopy och SEO

Att skriva digitalt för webben ställer lite andra krav än för traditionellt skrivande. Det är därför värt att anlita en SEO-copywriter som kan leverera välskrivna texter som både informerar och engagerar samtidigt som texterna är sökmotoroptimerade. Då kan webbsidorna komma tillräckligt högt i sökresultatet på Google för att ge besökare till webbplatsen samtidigt som texterna genererar sälj.

Balansgången mellan målgruppsanpassade och optimerade texter kan vara svår att få till på bästa sätt på egen hand. Det är här jag kommer in som din SEO-copywriter med att skriva texter för din hemsida och webb.

Pris webbtexter, artiklar och produkttexter för hemsida och e-handel

Vill du köpa texter hittar du mina aktuella priser här:550 kr per timme – copy och SEO-texter

0,75 – 2 kr per ord – copy och SEO-texter

0,60 – 1 kr per ordkorrekturläsning, editering av utkast och skriva om texter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timpris.

Om copy och SEO-texter debiteras per ord

Blogginlägg, sociala medier, meta titles, meta description, produkttexter, produktbeskrivningar, kategoribeskrivningar 0,75 – 1,25 kr per ord beroende på behov av research.

Företagspresentation, beskrivning av tjänster 1 – 2 kr per ord beroende på behov av research.

Hjälp med säljande texter till hemsida

Kontakta mig om du behöver hjälp med säljande texter till hemsida. Jag tar uppdrag på distans och lokalt i Hässleholm och Kristianstad.

Behöver du hjälp med att skriva text till hemsida?

Kontakta mig redan idag!

Webbtexter – jag hjälper dig!

När du behöver hjälp med dina webbtexter finns jag tillhands. Jag utgår från dina önskemål och behov för att skriva webbanpassade texter efter dina krav. Som SEO-konsult har jag också lång erfarenhet av att även hjälpa till med att ta fram lämpliga sökord utifrån din bransch.

Kontakta mig för att prata om hur jag kan hjälpa dig med dina webbtexter.

Hur skriver man en bra text till hemsidan?

Det är ingen hemlighet att en bra text till hemsidan förbättrar dina resultat med ökad konvertering. En text som förmedlar något som dina kunder känner sig träffad av kommer att öka dina kunders förtroende för dig. Hur du uttrycker dig ger dina läsare en bild av både dig och ditt företag. Därför är det viktigt att dina texter förmedlar det du vill.

Men hur får du till den där texten som får kunden att ta nästa steg i köpprocessen?

Ett vanligt misstag när någon skriver en text är att texten handlar om dig, vem du är, vad du kan och vilken erfarenhet du har. Ibland kan det bli en text som mer liknar ett CV än en text som verkligen beskriver din verksamhet och vad du erbjuder.

En bra text ska beskriva vad kunden får och vilket värde dina produkter eller tjänster ger. Vilket problem är det du löser åt kunden och på vilket sätt?

Vanliga frågor och svar om texter till hemsida

Hur lång ska en text vara för bra placering på Google?

Det finns ingen magisk gräns för hur lång en text ska vara. Allt beror på hur konkurrensen ser ut i sökresultatet och hur kvalitativ texten är utifrån att besökarna har nytta av texten. Generellt kan man säga att du ska försöka hålla dig till minst 300 ord av den enkla anledningen att det ger Google en tillräckligt lång text för att förstå vad sidan handlar om. Det är också lättare att få med dina viktigaste sökord naturligt och tillräckligt mycket.

Vad kostar texter till hemsidan?

Beroende på vilken typ av text du behöver, inom vilken bransch, hur lång texten ska vara och hur många texter du behöver kan priserna se lite olika ut. Se aktuella priser för copywriting för att få en uppfattning om kostnaden.

Pin It on Pinterest