Få hjälp med digital marknadsföring för ditt företag

hjälp med marknadsföring

Behöver du hjälp med digital marknadsföring för att få ditt företag att växa online? Jag tar hand om dina sociala medier och digitala kanaler. Med en digital strategi kan du både synas bättre, nå ut lättare och stärka ditt varumärke.

Marknadsföring är ett mycket brett område. Det kan vara både förvirrande och kännas som en stor uppgift att veta var man ska börja och vilka kanaler man ska satsa på. Som företagare har man inte alltid den tiden att lägga som krävs för att lyckas med sin onlinemarknadsföring.

Få ditt företag att växa online

Jag hjälper ditt företag att växa online genom att nå ut genom olika digitala kanaler och synas online.

Låt mig ta hand om dina sociala medier, skapa innehåll, schemalägga inlägg, ”gilla” och svara på kommentarer. Jag använder bland annat verktyg som Later, HootSuite och Buffer för schemaläggning. Du kan också få hjälp med en social media strategi och en inläggsplan/content kalender m.m.

Med bra texter och användaranpassad SEO content kan du ranka bättre i sökresultaten. Med copywriting som passar din målgrupp och skapar engagemang kan du lyfta ditt varumärke och få ökade konverteringar. För nyhetsbrev använder jag bland annat MailChimp och MailerLite för att sätta ihop nyhetsbrev och schemalägga för utskick.

Behöver du hjälp med annonsering sätter jag upp dina kampanjer, skapar annonser och sköter optimeringen.

Behöver du hjälp med marknadsföring?

Kontakta mig så tittar vi på hur jag kan hjälpa dig med din marknadsföring!

Priser för digital marknadsföring

KONTAKTA MIG!

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest