Behöver du hjälp med företagets sociala medier?

Som social media manager hjälper jag dig som inte hinner med ditt företags sociala medier för en fast kostnad. Jag hjälper dig också att komma igång med de kanaler som passar ditt företag bäst. Jag finns tillgänglig för uppdrag i Hässleholm, Kristianstad och på distans som din personliga sociala medier byrå.

Sociala medier, Social Media Manager

Få hjälp med sociala medier och marknadsföring

Hur kan jag hjälpa ditt företag?

 • Jag hjälper dig att komma igång med sociala medier – Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn med flera
 • Hitta vilka kanaler som ditt företag behöver synas på
 • Publicera nytt och engagerande innehåll som passar din målgrupp
 • Skapa relationer i dina sociala kanaler
 • Hantera dialogen med dina läsare genom att svara på inkommande meddelanden och kommentarer

Pris för månadspaket Social Media Manager

Alla priser är exklusive moms.

Med mitt månadspaket som din Social Media Manager kan du slappna av och låta mig sköta dina sociala kanaler. Behöver du hjälp med att skaka liv i dina sociala medier eller att starta från början kan du titta på mitt startpaket för mer information.

Månadspaket sociala medier

I paketen ingår:

 • – 3 inlägg/vecka i upp till 3 kanaler
 • – Content
 • – Enkel bildlayout
 • – Hashtags
 • – Schemaläggning
 • – Inläggsplan/Contentkalender

Från
3400 kr/mån
Exkl. moms

Boka!

Sociala medier - Startpaket

Det här paketet är för dig som vill komma igång ordentligt med dina sociala kanaler och även få hjälp med en social media strategi.
I paketen ingår:

 • – Social media strategi
 • – Genomgång av kanalerna och uppdatering av: profil, presentation och andra inställningar specifikt för varje social kanal (företagskonto med statistik, linktree, tjänster, om oss, our story och andra avsnitt)

Från
2900 kr
Exkl. moms

Boka!

Ta hjälp av en social media manager

Behöver du hjälp med att sköta företagets sociala kanaler kan jag som social media manager och assistent avlasta dig och frigöra tid till ditt företagande. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad för dig som behöver en personlig social media byrå nära till hands. Boka ett kostnadsfritt telefonmöte på 30 minuter för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig.

Kontakta mig

Marknadsföring i sociala kanaler

Att synas online genom att marknadsföra sig i de sociala kanalerna brukar oftast inte kosta så mycket pengar men det går åt väldigt mycket tid. För att jobba effektivt och bara lägga den tid du verkligen behöver är det smart med en social media strategi. Läs mer om hur jag som virtuell assistent kan hjälpa dig att synas online.

Instagram marknadsföring

Är du osäker på hur du ska använda Instagram för att marknadsföra ditt företag? Det finns olika strategier och vad som fungerar bäst för dig beror mycket på inom vilken bransch du är verksam i och vilken målgrupp du har. Hur du når ut bäst i ditt organiska flöde och genom annonsering är något jag kan hjälpa dig med.

Facebook marknadsföring

Facebook har gjort det svårare för företag att nå ut i det organiska flödet men det finns flera sätt att synas på Facebook ändå utan att det kostar något. Vill du annonsera kan du också göra det för en låg kostnad jämfört med andra marknadsföringskanaler.

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

Enligt den senaste statistiken, Svenskarna och internet 2019, använder 83% av den svenska befolkningen sociala nätverk någon gång och 65% använder det dagligen. Idag är sociala medier det effektivaste verktyget för att bygga ditt varumärke och att driva trafik till din hemsida.

Pin It on Pinterest