Text till hemsida och sociala medier

Att skriva text till sin hemsida för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll till hemsida och sociala medier som passar din målgrupp, skapar engagemang och som lyfter ditt varumärke. Jag hjälper dig med startsidan/förstasidan, om oss-texter, beskrivningar av produkter och tjänster.

Som skribent och copywriter arbetar jag med svenska unika texter som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat och öka din konvertering.

Text och innehåll till hemsida och sociala medier - Hässleholm - Kristianstad - Platsoberoende på distans

Hjälp med text och innehåll

Jag hjälper företag med text och innehåll genom att ta fram texter för hemsida och sociala medier som är optimerade för både målgrupp och syfte.

Fördelen att skapa sitt eget innehåll är kunskapen om ämnet, tjänsterna eller produkterna. Nackdelen är att det kan ta väldigt lång tid att själv skapa sina texter då det är många saker att tänka på:

  • Hur man riktar en text till rätt målgrupp
  • Hur man fångar läsarens engagemang utan att det blir för mycket säljsnack
  • Hur man på ett naturligt sätt väver in SEO i texten för att få bra placering på Google
  • Hur man uttrycker sig i text
  • Hur man följer samma tonalitet genom samtliga texter i företaget

Den största nackdelen med att skriva eget innehåll är tiden. I längden kan det istället bli en dyr kostnad eftersom tiden att sälja eller producera blir mindre. Med en erfaren textproducent som kan skapa professionellt innehåll sparar du enkelt både tid och pengar. Som frilansande skribent hjälper jag dig som behöver hjälp med att få ut ditt budskap på ditt företags hemsida, blogg, nyhetsbrev eller sociala medier.

Pris texter, artiklar och produkttexter

Pris för texter, artiklar och produkttexter är beroende på vilken typ av texter, hur långa och hur många texter du behöver. Det är också beroende på om det är ett engångsuppdrag, återkommande längre samarbete och hur smalt nischad ditt ämnesområde är eftersom det krävs olika mycket research.

Kontakta mig för en offert så tar vi det därifrån.

Läs mer om hur jag arbetar med SEO texter.
Läs mer om vad jag mer kan hjälpa dig med för ditt företags digitala närvaro.

Kontakta mig om du behöver hjälp med text och innehåll anpassade för din specifika målgrupp. Jag har även fler tjänster för dig som behöver ytterligare hjälp med hemsida och sociala medier.

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest