Anlita en virtuell assistent

Din personliga assistent online inom
sociala medier och digital marknadsföring

Virtuell assistent inom sociala medier och digital marknadsföring

Som virtuell assistent och din personliga assistent online hjälper jag dig och ditt företag med sociala medier och digital marknadsföring

Att anlita en virtuell assistent är lösningen för dig som inte hinner med och behöver få avlastning. Med rätt avlastning får du mer tid till din verksamhet. Väx och öka lönsamheten genom att ta in hjälp med dina sociala medier och digital marknadsföring.

Jag hjälper dig som inte har tid med din digitala närvaro och vill synas bättre online.

Hur kan jag hjälpa ditt företag?

Som virtuell assistent inom sociala medier och digital marknadsföring kan jag stötta dig med flera arbetsuppgifter. Här visar jag ett urval av alla de uppgifter jag kan hjälpa dig och ditt företag med.

Kontakta mig om du har andra önskemål så kan vi se hur jag bäst kan hjälpa dig.

Sociala medier

Låt mig ta hand om dina sociala medier, skapa innehåll, schemalägga inlägg, ”gilla” och svara på kommentarer. Jag använder bland annat verktyg som Later, HootSuite och Buffer för schemaläggning.

Få hjälp med social media strategi, planering, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest m.m.

Annonsering

Behöver du annonsering sätter jag upp dina kampanjer och sköter optimeringen.

Få hjälp med Google Ads (Google AdWords), Facebook Ads och Instagram Ads.

j

Texter, copywriting och SEO content writing

Med bra texter och SEO content kan du ranka bättre i sökresultaten. Med copywriting som passar din målgrupp och skapar engagemang kan du lyfta ditt varumärke och få ökade konverteringar.

Bildhantering

Jag hjälper dig med grundläggande bildhantering i Canva, Photoshop och Gimp.

Bilderna anpassas efter rätt kanal, fixas till och även text kan läggas till på bilden.

Nyhetsbrev

Jag använder bland annat MailChimp och MailerLite för att sätta ihop nyhetsbrev och schemalägga för utskick.

WordPress, blogg och hemsida

Jag kan ta hand om ditt innehåll, publicera och administrera din WordPress, blogg och hemsida.

Behöver du hjälp av en virtuell assistent?

virtuell assistent hjälper dig med avlastning och att frigöra tid

Behöver du hjälp av en virtuell assistent inom sociala medier och digital marknadsföring?

Är du osäker på vad jag kan avlasta dig med som virtuell assistent? Kontakta mig så tittar vi på det tillsammans och kommer fram till den bästa lösningen för dig.

Priser för virtuell assistent

Kontakta mig!

/Jenny – Mediaboost

Vad är en virtuell assistent egentligen?

En virtuell assistent (VA) är en fysisk person som hjälper dig som har svårt att få tiden att räcka till.

En virtuell assistent arbetar på distans som en personlig konsult på timmar åt en eller flera uppdragsgivare. Varje uppdragsgivare har sitt eget skräddarsydda paket för de arbetsuppgifter som behöver utföras. Du kan enkelt få hjälp med just de områden som du vill outsourca.

Hur är det att samarbeta med en VA?

Du som kund får effektiv avlastning och betalar bara för den tid du har behov av. Därför är det ett bra alternativ att anlita en virtuell assistent istället för att anställa personal.

Eftersom arbetet sköts på distans och platsoberoende behövs ingen kontorsplats och du kan anlita en assistent online oavsett var i landet du befinner dig.

En VA sköter sina egna skatter, utgifter, försäkringar och utrustning vilket gör det billigare för dig att anlita en virtuell assistent istället för att anställa.

Efterfrågan ökar i Sverige samtidigt som gigekonomin

Efterfrågan på svenska virtuella assistenter ökar i Sverige i och med den uppåtgående trenden för gigekonomin och allt fler blir gigjobbare inom detta området.

Du hittar nu flera virtuella assistenter i Sverige med sina expertiser inom diverse områden. Det kan handla om administrativa arbetsuppgifter, kundsupport, webbdesign, marknadsföring och andra områden som lätt kan outsourcas.

Du kan därför enkelt få hjälp med de arbetsuppgifter du inte vill göra själv genom att anlita en virtuell assistent.

Jobba som virtuell assistent

Vill du jobba som assistent online har du stora möjligheter att lyckas på den svenska marknaden men även internationellt om du är riktigt duktig på engelska eller något annat språk. Det finns många företag som behöver hjälp med administrativa uppgifter som att svara i telefon, planera möten, mailhantering till att behöva hjälp inom olika specialistområden.

Är du nyfiken på att själv jobba som VA? Läs mer om hur det fungerar att jobba som virtuell assistent.

Få avlastning och frigör tid

Få avlastning och frigör tid genom att anlita en virtuell assistent som hjälper dig med det du tycker är krångligt, tar för mycket tid eller tycker är tråkigt. Detta gör att du kan effektivisera din verksamhet och jobba med det du är expert på.

Enklare än att anställa

Till skillnad mot att anställa så är det enkelt att anlita en virtuell assistent när du behöver extra personal. Slipp långa anställningskontrakt, bindningstider och hela processen med rekrytering

Du väljer själv hur många timmar du behöver hjälp och hur länge.

Tjäna pengar på att anlita en assistent

När du anlitar en virtuell assistent anpassas varje uppdrag helt utifrån ditt behov av arbetsuppgifter och omfattning. Du betalar bara för de timmar du har behov av. Du får kontroll över kostnaden eftersom du har möjlighet att enkelt anpassa omfattningen.

Detta hjälper dig att hålla nere kostnaderna och du sparar pengar på att inte anställa. Till exempel behöver du inte ordna kontorsplats och du behöver inte betala övriga kostnader som är relaterade till en fast tjänst.

Se det egentligen inte som en kostnad att anlita en assistent online. Du får mer tid över att få företaget att växa och öka lönsamheten genom att använda de timmarna till att tjäna pengar istället.

Priset för en virtuell assistent varierar kraftigt både beroende på typ av arbetsuppgifter men även beroende på kompetens. Det ger dig ett större värde i företaget att anlita någon med stor kompetens och högre pris.

Du tjänar pengar på det genom att få saker gjorda av någon som kan sin sak och vet vad som fungerar bäst för just ditt företag.

Pin It on Pinterest