Få ditt företag att synas så att kunderna hittar dig

Öka din synlighet och nå fler potentiella kunder!

Att synas online blir allt mer viktigt för att lyckas med sitt företag. Men det kan vara svårt att veta hur du ska göra och vilka kanaler du ska satsa på. Här kan jag som konsult hjälpa dig med att få ditt företag att synas och växa med effektiv sökmotoroptimering och bra texter.

SEO - sökmotoroptimering

SEO – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att få en bättre synlighet och position i sökresultaten?

Copywriting

Copywriting

Texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten.

Google Ads

Google Ads

Få hjälp med annonstexter, hitta rätt sökord och uppsättning av kampanjer för att få rätt kunder till en så låg kostnad som möjligt.

SEO texter

SEO texter

Behöver du hjälp med SEO-texter? Eller med sökmotoroptimering för att ranka bättre i sökresultaten?

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder som jag har hjälpt med bättre synlighet. Jag jobbar för både små, medelstora och stora företag.

Copywriter och SEO-konsult

Som copywriter har jag mycket lång erfarenhet att skriva för olika webbplatser som företagssidor, affiliatesidor och webbutiker inom en mängd branscher. Som SEO-konsult stöttar jag upp med min kunskap och erfarenhet och du kan öka lönsamheten genom det du är bra på.

Anlita mig enkelt vid behov eller för löpande uppdrag för ett längre samarbete några timmar i veckan eller månaden.

Behöver du hjälp?

Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst kan hjälpa dig med synligheten ditt företag!

Hur hjälper jag som konsult dig och ditt företag?

Jag ser till helheten för ditt företag. Du kan få rådgivning kring vilka delar som saknas och vad som behöver förbättras. Insatser för att du ska nå framgång med din verksamhet och de resurser du har.

På ett kostnadseffektivt sätt genom olika anpassade strategier ökar jag din synlighet på Google, sociala medier och andra digitala plattformar. Med mina insatser hjälper jag dig att bygga ditt varumärke och stärka det för att locka fler kunder vilket ger dig en ökad försäljning och fler lönsamma kunder.

Med bra, välskrivna och säljande texter som tydligt berättar om företaget och utbudet har du bättre förutsättningar att konkurrera på marknaden för att sälja dina produkter och tjänster. Hur bra din produkt eller tjänst än är krävs det att du lyckas övertyga dina kunder om att de behöver det du erbjuder, utan att vara för säljande. Texten behöver också vara SEO-anpassad för att kunderna först och främst ska lyckas hitta dig på Google.

Bra texter får dig att ranka bättre i sökresultaten. Professionella texter med copywriting som passar din målgrupp skapar engagemang. Det får ditt varumärke att lyfta och du får ökade konverteringar.

Genom sökmotormarknadsföring syns du bättre i sökresultatet. Både organiskt med SEO och genom betald annonsering.

Har du ännu inte kommit igång med marknadsföring digitalt så tittar vi på var du ska börja och på vilka kanaler du behöver synas i. Kontakta mig för att få hjälp med att synas!

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest