Frilans copywriter Jenny Månsson – Copy, content & SEO

Behöver du en frilansande copywriter, content writer eller SEO-skribent som skriver vassa texter?

Bland mina kunder finns både affiliates, tjänsteföretag och e-handlare med allt från den lilla webbutiken till den riktigt stora. Jag jobbar både direkt mot företag och frilansar som underkonsult åt webbyråer och SEO-företag.

 

Behöver du hjälp med copy?

Copywriting

Copywriting – Vill du hitta orden som lyfter ditt varumärke?

Texter på svenska och engelska som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

Boosta ditt content

Content writing – Vill du synas bättre online?

Få bättre synlighet i Googles sökresultat med bra content och inspirerande innehåll. Få fart på din content marketing med hjälp av engagerande SEO-texter som boostar din synlighet i sökresultatet och ger dig mer trafik!

Ta hjälp med textproduktion

Som frilanscopywriter tar jag fram texter för digitala kanaler och anpassar ditt budskap för rätt målgrupp och utifrån sökbeteenden i din bransch.

Hos mig kan du få hjälp med företagspresentationer, beskrivning av tjänster, produkttexter, kategoritexter, blogginlägg, annonser, nyhetsbrev med mera.

Jag arbetar med små och stora B2B- och B2C-företag över hela Sverige inom de flesta branscher. Jag tar uppdrag som frilansare, även som underkonsult åt flera andra företag och är alltid öppen för nya samarbeten. Ta gärna en titt på några av mina nöjda kunder som jag arbetar med.

Öka din synlighet online och få ökad försäljning med texter där jag vässar ditt budskap med högklassig copy!

Få fart på din innehållsmarknadsföring

Anlita en skicklig skribent som har koll på din målgrupp och vad de behöver, för att få ditt företag att lyckas med innehållsmarknadsföring. Content marketing handlar om att skapa relevant innehåll till digitala kanaler. Ofta är det i form av text, och det kräver löpande textproduktion.

En content writer förstår vad som behöver skrivas och skapas för att väcka intresse hos målgruppen. Att skriva texter med relevant innehåll innebär också att skapa relationer för att ge affärsmässiga resultat!

Är du intresserad av att anlita en content writer och ta ditt innehåll till nästa nivå?

Rulla till toppen