Frilansande copywriter

Få hjälp med texter som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Frilans SEO-copywriter

Jag heter Jenny Månsson och är frilansande copywriter på en enmansbyrå där jag jobbar med de flesta typer av svenska webbtexter. Som SEO-konsult är jag dessutom specialiserad på sökmotoroptimerade texter för bättre synlighet online. Mina kunder är både små och stora företag över hela Sverige inom de flesta branscher.

Ta gärna en titt på några av mina nöjda kunder som jag arbetar med.

Behöver du en frilansande och erfaren copywriter?

Kontakta mig redan idag!

Vad kan jag hjälpa dig med?

Copywriting

Copywriting

Svenska texter som passar din målgrupp, stärker ditt varumärke, ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökresultaten. Övertyga kunderna att välja dig!

SEO texter

SEO texter

Behöver du hjälp med SEO-texter? Genom att regelbundet publicera sökmotoranpassade texter kring dina viktiga sökord klättrar du högre och högre på Google.

SEO - sökmotoroptimering

SEO – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att få en bättre synlighet och position i sökresultaten? Få bättre synlighet än dina konkurrenter!

Frilanscopy specialiserad på webbcopy med sökmotoroptimering

Få det bästa av två världar med en frilansande copywriter som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering. Jag är specialiserad på svenska webbtexter som både är målgruppsanpassad för att öka försäljningen och optimerad för högre position i sökresultatet.

Anlita mig som frilansande copywriter och konsult

Behöver du hjälp av en frilansande copywriter? Kontakta mig om du behöver hjälp med svenska webbtexter som ger resultat! Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning.

Pin It on Pinterest