Få hjälp med digital marknadsföring

Digital marknadsföring är ett mycket brett område. Det kan vara både förvirrande och kännas som en stor uppgift att veta var man ska börja och vilka digitala kanaler man ska satsa på. För att lyckas med sin digitala marknadsföring och inte kasta pengarna i sjön så krävs ett stort engagemang.

Som företagare har man inte alltid den tiden att lägga som krävs och som digital marknadsföringskonsult hjälper jag dig med din marknadsföring online och att komma igång.

Varför investera i digital marknadsföring?

Idag har vi ett förändrat köpbeteende där dina kunder söker information online för lösningar på sina problem eller för att samla information inför ett köp. Finns du då inte online och inte kan ge dina kunder svar på sina frågor så missar du en hel del kunder.

Digital marknadsföring ersätter inte traditionell marknadsföring utan är ett komplement där du har chans att genom din digitala närvaro påverka kunders köpbeslut.

Fördelar med digital marknadsföring

  • Snabb spridning – du når ut till väldigt många snabbt
  • Tillgänglighet – du når din målgrupp med ditt budskap alla dygnets 24 timmar
  • Kostnadseffektivt – för en relativt låg månadskostnad når du en stor målgrupp
  • Når rätt målgrupp – du kan rikta dig mot speciellt utvalda målgrupper med större detaljnivå än i traditionella medier. Du kan rikta ditt budskap utifrån exempelvis kön, ålder, geografi och intresse m.m.
  • Mätbarhet – du får detaljerad statistik på hur din marknadsföring har exponerats och kan därefter finjustera för bättre effektivitet.

Få konsulthjälp för din digitala marknadsföring

Som digital marknadsföringskonsult hjälper jag dig med din marknadsföring online.

Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med innehåll i dina digitala kanaler

Ja, jag behöver hjälp med min digitala marknadsföring

Pin It on Pinterest

Share This