Hjälp med digital marknadsföring
Öka din synlighet online med effektiv marknadsföring

Digital marknadsföring blir allt mer viktigt för att lyckas med sitt företag. Allt fler ser också möjligheterna med att förbättra sin digitala närvaro och att marknadsföra sig på nätet.

Marknadsföring är ett mycket brett område och det kan vara svårt att veta var du ska börja, vad du ska göra, vad nästa steg är och vilka kanaler du ska satsa på. Som företagare har man ofta väldigt lite tid. Tid som krävs för att lyckas med sin digitala marknadsföring.

Här kan jag hjälpa dig med en ordentlig boost med att få ditt företag att synas och växa med effektiv marknadsföring och en digital strategi. Jag hjälper dig igång med dina digitala kanaler.

hjälp med digital marknadsföring

Få företaget att synas och växa med bra digital marknadsföring

Behöver du marknadsföringshjälp med att utveckla företagets digitala kanaler? Jag hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål med bra marknadsföring som får företaget att växa genom att nå ut och synas bättre. Exempel på uppdrag inom digital marknadsföring:

 

  • Skriva texter som säljer och driver rätt trafik för ökad konvertering med SEO copywriting, SEO content writing
  • Sökmarknadsföring (SEM) genom betald annonsering med Google Ads (Google AdWords)
  • Sökoptimering (SEO) – sökordsanalys och optimering för att driva trafik från Google
  • Sociala medier
  • Hemsida, webbplats och blogg – skapa innehåll, underhålla, administrera och uppdatera.
  • Webbdesign/skapa hemsida – WordPress
  • Skriva nyhetsbrev och göra mailutskick
  • Tips och rådgivning kring hur du ökar merförsäljning
  • Hur du når fler kunder och nya leads
  • Hur du förbättrar användarupplevelsen på din hemsida

Vad kostar digital marknadsföring?

Kostnaden för digital marknadsföring beror både på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med, hur avancerad, i vilken omfattning och hur förutsättningarna ser ut hos dig.

Titta inte bara på timpris utan räkna på hur mycket tid du sparar på att låta någon professionell expert hantera arbetet. Använd den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar istället. Det blir därför en investering istället för en kostnad och själva marknadsföringen i sig hjälper dig ytterligare att få ökade intäkter.

Hos mig hittar du rimliga priser som du har råd med. Att anlita mig som konsult som din marknadsavdelning blir en betydligt lägre kostnad än att anställa någon eller att du gör arbetet själv.

Aktuella priser för digital marknadsföring

Marknadsföringskonsult

Som marknadsföringskonsult tar jag hand om den digitala marknadsföringen och med bred erfarenhet ser jag till helheten för ditt företag. Jag stöttar upp med min kunskap och erfarenhet och du kan öka lönsamheten genom det du är bra på.

Jag brinner för att hjälpa både små och stora företag framåt för bättre lönsamhet. Därför får du alltid lite extra tips och råd på vägen eftersom jag som person gärna delar med mig av min kunskap, som en hjälpande hand.

Anlita mig enkelt vid behov eller för löpande uppdrag för ett längre samarbete några timmar i veckan eller månaden.

Behöver du hjälp med marknadsföring?

Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst kan hjälpa dig med digital marknadsföring!

Ett digital marknadsföringsföretag som hjälper ditt företag att växa

Vill du att din digitala marknadsföring ska ge resultat? Med en bra digital marknadsföringsstrategi där du når ut till rätt personer eller företag och med ett innehåll som får leads att bli betalande kunder, kan du få ditt företag att växa.

Kontakta mig redan idag för att få reda på hur Mediaboost som ett digitalt marknadsföringsföretag kan hjälpa dig att växa.

Hur hjälper min marknadsföring dig och ditt företag?

Jag ser till helheten för ditt företag. Du kan få rådgivning kring vilka delar som saknas och vad som behöver förbättras. Insatser för att du ska nå framgång med din verksamhet och de resurser du har.

På ett kostnadseffektivt sätt genom olika anpassade marknadsföringsstrategier ökar jag din synlighet på Google, sociala medier och andra digitala plattformar. Med mina insatser gör jag ditt varumärke mer attraktivt för potentiella kunder vilket ger dig en ökad försäljning och fler lönsamma kunder.

Med bra, välskrivna och säljande texter som tydligt berättar om företaget och utbudet har du bättre förutsättningar att konkurrera på marknaden för att sälja dina produkter och tjänster. Hur bra din produkt eller tjänst än är krävs det att du lyckas övertyga dina kunder om att de behöver det du erbjuder, utan att vara för säljande. Texten behöver också vara SEO-anpassad för att kunderna först och främst ska lyckas hitta dig på Google.

Bra texter får dig att ranka bättre i sökresultaten. Professionella texter med copywriting som passar din målgrupp skapar engagemang. Det får ditt varumärke att lyfta och du får ökade konverteringar.

Genom sökmotormarknadsföring syns du bättre i sökresultatet. Både organiskt med SEO och genom betald annonsering.

Har du ännu inte kommit igång med marknadsföring digitalt så tittar vi på var du ska börja och på vilka kanaler du behöver synas i. Kontakta mig för att få hjälp med din digitala marknadsföring!

Viktiga verktyg att börja med

Så fort du startat din webbplats är det viktig att komma igång med de två verktygen Google Analytics och Google Search Console för att börja mäta din trafik och vad dina besökare gör på din webbplats.

Även om du inte själv vet hur du ska tolka dessa data behöver din marknadsförare använda detta som grund för att optimera din webbplats för att kunna ge dig bättre framgång.

Vad är bra internetmarknadsföring?

Bra internetmarknadsföring innebär att du måste ha en framgångsrik och genomtänkt plan. Var ska du synas, varför och på vilket sätt?

Det handlar om att först förstå målgruppen, vem de är, vad de behöver och vilka problem det är du löser åt dem. Därefter behöver du veta var du når dina potentiella kunder och på vilket sätt du behöver kommunicera med dem i dina budskap.

Slutligen behöver du genomföra denna marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt samt att mäta hur bra marknadsföringen fungerar så att du kan optimera och göra de förändringar som behövs. Det behöver inte vara själva marknadsföringen. Det kan också handla om din webbplats, kundservice eller något annat.

Alla dessa bitar kan jag hjälpa dig med så att du får effektiv digital marknadsföring med resultat!

Vad innebär det att marknadsföra sig digitalt?

Att marknadsföra digitalt handlar om att synas på olika digitala medier som på olika webbplatser, i Googles sökresultat, sociala medier, nyhetsbrev med mera.

Du kan snabbt nå ut till rätt målgrupp och det är mycket lättare att styra vilka som ser din marknadsföring på ett helt annat sätt än genom traditionell marknadsföring. Men det innebär inte att du ska synas överallt i alla marknadsföringskanaler och alla sociala medier. Det blir kostsamt både i tid och pengar utan det gäller att hitta rätt kanaler där just din målgrupp befinner sig.

Content marketing

Content marketing, innehållsmarknadsföring, innebär att du på ett strategiskt tillvägagångssätt skapar relevant och värdeskapande innehåll för din utvalda målgrupp.

Det här är också ett sätt att nå dina kunder genom användning av innehåll. Det kan vara innehåll på exempelvis din webbplats, via e-postmarknadsföring, kampanjer eller sociala medier. Det här är bland annat en viktig grundtanke i din marknadsföring framförallt i sociala medier för att fånga upp intresset innan du gör annonser riktade på sälj.

Marketing Automation

Med hjälp av nyhetsbrev kan du använda dig av marketing automation. Det handlar om marknadsföring via riktade e-postutskick med mail som skickas automatiskt till befintliga kunder och prenumeranter när en specifik händelse triggas. På det här sättet kan du generera leads och omvandla potentiella kunder till betalande kunder.

Marketing automation genom nyhetsbrev sköts enkelt via speciella verktyg som exempelvis Mailchimp.

Få fler tips om digital marketing

Här kan du läsa mer om hur du kan arbeta med digital marknadsföring för att förbättra din digitala närvaro.

 

Pin It on Pinterest