Hjälp med digital marknadsföring
Öka din synlighet online med effektiv marknadsföring

Digital marknadsföring blir allt mer viktigt för att lyckas med sitt företag. Få ditt företag att synas online och växa med effektiv marknadsföring. Jag hjälper dig igång med dina sociala medier och digitala kanaler.

Onlinemarknadsföring är ett mycket brett område. Det kan vara svårt att veta var man ska börja och vilka kanaler man ska satsa på. Som företagare har man ofta väldigt lite tid. Tid som krävs för att lyckas med sin digitala marknadsföring. Här kan jag hjälpa dig med en ordentlig boost.

hjälp med marknadsföring

Få företaget att växa online med digital marknadsföring

Behöver du marknadsföringshjälp med att utveckla företagets digitala kanaler och sociala medier? Jag hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål och att få företaget att växa genom att nå ut och synas bättre online. Exempel på mina tjänster:

  • Skriva texter som säljer och driver rätt trafik för ökad konvertering med SEO copywriting, SEO content writing
  • Annonsering med Google Ads (Google AdWords), Facebook Ads, Instagram Ads
  • SEO – sökmotoroptimering
  • Hemsida och blogg – skapa innehåll, underhålla, administrera och uppdatera
  • Skriva nyhetsbrev och göra mailutskick
  • Tips och rådgivning kring hur du ökar merförsäljning
  • Hur du når fler kunder och nya leads
  • Hur du förbättrar användarupplevelsen på din hemsida

Behöver du hjälp?

Vill du synas och växa online? Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst hjälper dig med digitalmarknadsföring!

Kontakta mig

Aktuella priser för digital marknadsföring

Läs mer om mina tjänster

Med bra, välskrivna och säljande texter som tydligt berättar om företaget och utbudet har du bättre förutsättningar att konkurrera på marknaden för att lyckas sälja dina produkter och tjänster. Hur bra din produkt eller tjänst än är krävs det att du lyckas övertyga dina kunder om att de behöver det du erbjuder, utan att vara för säljig. Texten behöver också vara SEO-anpassad för att kunderna först och främst ska lyckas hitta dig på Google.

Jag ser till helheten för ditt företag. Du kan få rådgivning kring vilka delar som saknas och vad som behöver förbättras. Insatser för att du ska nå framgång med din verksamhet och de resurser du har. På ett kostnadseffektivt sätt med olika marknadssatsningar ökar jag din synlighet på Google. Med mina insatser gör jag ditt företag mer attraktivt för potentiella kunder vilket ger dig en ökad försäljning med fler lönsamma kunder.

SEO och digital annonsering

Genom sökmotormarknadsföring syns du bättre i sökresultatet. Både organiskt med SEO och genom betald annonsering.

Bra texter får dig att ranka bättre i sökresultaten. Professionella texter med copywriting som passar din målgrupp skapar engagemang. Det får ditt varumärke att lyfta och du får ökade konverteringar.

Behöver du digital annonsering? Jag sätter upp dina kampanjer och sköter optimeringen.

Marknadsföringskonsult

Som marknadsföringskonsult tar jag hand om den digitala marknadsföringen för ditt företag.

Med bred erfarenhet ser jag till helheten för ditt företag. Jag stöttar upp med min kunskap och erfarenhet. Ditt företag kan då växa och öka lönsamheten genom det du är bra på.

Jag brinner för att hjälpa både små och stora företag framåt med sina verksamheter för att få lönsamma företag. Därför får du alltid lite extra tips och råd på vägen för sån är jag som person, en hjälpande hand.

Anlita mig enkelt vid behov eller för löpande uppdrag för ett längre samarbete några timmar i veckan eller månaden.

Behöver du hjälp med marknadsföring?

Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst hjälper dig med marknadsföring!

Vad kostar digital marknadsföring?

Kostnad för marknadsföring beror både på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med. I vilken omfattning och hur förutsättningarna ser ut hos dig just nu. Det beror även på hur avancerad marknadsföringen ska vara.

Titta inte bara på timpris. Räkna på hur mycket tid du sparar att låta någon professionell hantera arbetet. Någon som är expert på området. Du kan använda den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar istället.

Hos mig hittar du rimliga priser som du har råd med. Att anlita mig som konsult som din marknadsavdelning blir en betydligt lägre kostnad än att anställa någon eller att du gör arbetet själv.

Aktuella priser för digital marknadsföring

Få fler tips om digital marketing

Få mer tips om hur du bättre syns online för din digitala närvaro.

Pin It on Pinterest