Behöver du hjälp med företagets sociala medier?

Stärk ditt varumärke och öka din personliga närvaro i sociala medier. Marknadsföring genom att synas, dela med dig av tips, inspiration och kunskap, skapa relationer och annonsera i sociala medier är ett bra sätt för ditt företag att nå ut till din målgrupp och få en kostnadseffektiv säljkanal.

Som social media manager och konsult hjälper jag företag att hantera de sociala kanalerna och ta hand om marknadsföring och annonsering. Få hjälp med både organiska och sponsrade inlägg på Instagram, Facebook, Pinterest och LinkedIn.

65% använder sociala medier dagligen

Enligt den senaste statistiken i rapporten svenskarna och internet 2019 använder 65% av svenskarna (ålder 12+) sociala medier dagligen. Det är många och det kan därför vara viktigt att använda dig av rätt kanaler där din målgrupp finns.

Det finns många sociala kanaler och eftersom du säkert har lite tid gäller det att fokusera på de kanaler där kunderna är aktiva.

Det är bara en av många anledningar till att det är viktigt att definiera din målgrupp även om dina produkter eller tjänster är bra för alla.

Hjälp med sociala medier och marknadsföring för företag

Hjälp med sociala medier och marknadsföring för företag

Anlita en social media manager

Hyr en social media manager

Hyr en social media manager

Det är enkelt att hyra mig som social media manager. Du kan anlita mig både för enstaka uppdrag eller för löpande arbete. Uppdraget anpassas efter dina behov och kan ändras efterhand.

Så hjälper jag dig med marknadsföring i sociala kanaler

Utifrån dina målsättningar tar jag fram en strategi för företagets närvaro i sociala kanaler. Finns inte målgruppen definierad hjälper jag till med att hitta rätt målgrupp att primärt rikta dig mot.

Du får hjälp med att välja rätt kanaler, sätta upp och optimera konton, planera och genomföra en innehållskalender för publicering, annonsering och hantering av kommentarer.

  • Uppstart
  • Hitta rätt kanaler
  • Innehållskalender
  • Organiska inlägg
  • Annonsering och kampanjer
  • Följa rätt konton
  • Hantera kommentarer

Läs mer om

Paid Social

Behöver du hjälp med sociala medier?

Kontakta mig om du behöver hjälp med sociala medier och marknadsföring så att du får mer tid för annat.

Få hjälp med marknadsföring i sociala medier

Behöver du hjälp med sociala medier?

Pin It on Pinterest