Marknadsföringskonsult inom digital marknadsföring

Behöver du hjälp med att få ditt företag att växa? Att anlita mig som digital marknadsföringskonsult är smidigt för dig och ditt företag om du inte har behov av eller utrymme att anställa en marknadsförare på heltid. Få hjälp av mig inom marknadsföring när du behöver ta in expertis, bredda kompetensen inom företaget eller helt enkelt inte har tid för vissa delar i dina digitala medier. Som digital konsult erbjuder jag flera tjänster med digital marknadsföringsstrategi, SEO on page, webbcopy, nyhetsbrev och annonsering med Google Ads med mera.

Hjälp med digital marknadsföring för företag

Få personlig hjälp av mig som digital marknadsförare när du behöver rådgivning och hjälp kring digital marknadsföring, en effektiv strategi och content marketing – innehållsmarknadsföring i ditt företag.

Businesscoach

Copywriting och säljande texter

Att skriva text till sin hemsida och andra digitala kanaler för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll till hemsida och sociala medier som passar din målgrupp, skapar engagemang och lyfter ditt varumärke. Nå ut på marknaden med rätt budskap.

Få hjälp med copywriting och säljande texter

SEO konsult – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att ranka bättre i sökresultaten? Jag kan som SEO konsult även hjälpa dig med grundläggande och löpande optimering. Jag kontrollerar och analyserar din webbplats och tar fram de åtgärder som behöver göras för att bättre lyckas ranka högre. Du väljer om du vill utföra åtgärderna själv eller om jag ska åtgärda det åt dig.

Få hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

SEO konsult - Få hjälp med sökmotoroptimering - seo on page
SEM konsult - Få hjälp med sökmotormarknadsföring

SEM konsult – Sökmotormarknadsföring

SEO marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom betald annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM.

Få hjälp med sökmotormarknadsföring av mig som SEM konsult

SEO webbcopy

Behöver du hjälp med SEO webbcopy med optimerade texter till din hemsida och webbplats för bättre position i sökresultaten? Mitt fokus ligger på innehåll som fungerar bra både för positionering på Google men även texter som är anpassade för din specifika målgrupp som gör dina besökare intresserade och mer benägna att köpa.

Få hjälp med SEO webbcopy

SEO-text sökmotoroptimering
Marknadsföringskonsult inom digitala medier - Jenny Månsson

Marknadsföringskonsult – Jenny Månsson

Få personlig hjälp av mig Jenny Månsson som är marknadsföringskonsult. Med bred erfarenhet som digital marknadsförare ser jag till helheten för ditt företag.

Jag kan ge dig rådgivning kring vilka delar som saknas och behöver förbättras för att du ska nå framgång med din verksamhet med de resurser du har.

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov eller för längre samarbete. Jag erbjuder flera konsulttjänster för att stötta ditt företag med extra kunskap eller för att kunna frigöra tid till andra delar av din verksamhet.

Kontakta mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din marknadsföring!

Fördelar med att anlita och hyra in en marknadsföringskonsult

Det finns många stora fördelar med att anlita eller hyra in en marknadsföringskonsult. Som konsult har jag bred erfarenhet och ser till helheten för ditt företag. Jag stöttar upp med min kunskap och erfarenhet så att ditt företag kan växa och öka lönsamheten genom det du är bra på. Du får också någon som ser på din verksamhet med nya ögon och kan på så sätt få nya idéer av mig på hur du kan få din verksamhet att växa.

Du kan använda tiden du sparar in till att sälja och faktiskt dra in pengar istället. Det blir därför en investering istället för en kostnad och själva marknadsföringen i sig hjälper dig ytterligare att få ökade intäkter.

Genom att anlita mig som konsult som din marknadsavdelning ger dig en betydligt lägre kostnad än att anställa någon eller att du gör arbetet själv. Du betalar bara för de timmar du har behov av min hjälp och du behöver inte krångla med allt vad det innebär att vara arbetsgivare.

Framförallt vinner du på att få marknadsföring som ger bättre resultat och är mer kostnadseffektiv. Du når rätt målgrupp på bästa sätt och kan öka din omsättning ju mer du investerar.

Pin It on Pinterest