Marknadsföringskonsult

Behöver du hjälp med att få ditt företag att växa? Få hjälp av mig som digital marknadsföringskonsult med både marknadsföring och kommunikation i dina digitala medier. Som digital konsult erbjuder jag flera tjänster som SEO on page, SEO webbcopy, nyhetsbrev, marknadsföring i sociala medier, annonsering och kampanjer.

Hjälp med digital marknadsföring för företag

Få personlig hjälp av mig som digital marknadsförare när du behöver råd och hjälp kring digital marknadsföring och content marketing – innehållsmarknadsföring i ditt företag.

SEM konsult - Få hjälp med sökmotormarknadsföring

SEM konsult – Sökmotormarknadsföring

SEO Marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom betald annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM.

Få hjälp med sökmotormarknadsföring av mig som SEM konsult

Marknadsförare inom sociala medier

Behöver du hjälp med att annonsera i sociala medier med paid social? Sociala medier är idag ett viktigt marknadsföringsverktyg för företag både för att bygga varumärke med organiska inlägg men även för att nå sin målgrupp med sponsrade inlägg. Som marknadsförare kan jag hjälpa dig att nå rätt målgrupp på rätt sätt.

Få hjälp med paid social

Sociala medier
Businesscoach

Copywriting och säljande texter

Att skriva text till sin hemsida och andra digitala kanaler för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll till hemsida och sociala medier som passar din målgrupp, skapar engagemang och som lyfter ditt varumärke. Nå ut på marknaden med rätt budskap.

Få hjälp med copywriting och säljande texter

SEO webbcopy

Behöver du hjälp med SEO webbcopy med SEO texter till din hemsida och webbplats för bättre position i sökresultaten? Mitt fokus ligger på innehåll som fungerar bra både för positionering på Google men även texter som är anpassade för din specifika målgrupp som gör dina besökare intresserade och mer benägna att köpa.

Få hjälp med SEO webbcopy

SEO-text sökmotoroptimering
SEO konsult - Få hjälp med sökmotoroptimering  - seo on page

SEO konsult – Sökmotoroptimering – SEO on page

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page för att ranka bättre i sökresultaten? Jag kan som SEO konsult även hjälpa dig med grundläggande SEO on page och löpande optimering. Jag kontrollerar och analyserar din webbplats för att ta fram de åtgärder som behöver göras för att bättre lyckas ranka högre. Du väljer om du vill utföra åtgärderna själv eller om jag ska åtgärda det åt dig.

Få hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

Konsult inom digital marknadsföring

Få personlig hjälp av mig Jenny Månsson som är marknadsföringskonsult. Med bred erfarenhet som digital marknadsförare ser jag till helheten för ditt företag.

Jag kan ge dig rådgivning kring vilka delar som saknas och behöver förbättras för att du ska nå framgång med din verksamhet med de resurser du har.

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov eller för längre samarbete. Jag erbjuder flera konsulttjänster för att stötta ditt företag med extra kunskap eller för att kunna frigöra tid till andra delar av din verksamhet.

Konsult - Jenny Månsson

Hyr in en konsult inom digital marknadsföring

Kontakta mig om du behöver hyra in en konsult med hjälp av din digitala marknadsföring!

Pin It on Pinterest