Korrekturläsare och språkgranskare för webbtexter

Texter som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Behöver du någon som går igenom dina texter på hemsidan, i din e-handel eller för företagets sociala medier? Jag har som språkkonsult många års erfarenhet av att korrekturläsa och språkgranska webbtexter åt företag.

Korrekturläsning och språkgranskning

Det finns flera nivåer av korrekturläsning och språkgranskning. För de uppdrag jag utför gör jag en kontroll över att texten är korrekt och följer aktuella skrivregler. Texten anpassas efter syfte och målgrupp och jag kontrollerar att texten hänger ihop på ett tydligt sätt. Utöver det kontrollerar jag att texten har rätt ordval och stil hela vägen samt ser över rubriker och disposition för att säkerställa att textens budskap framgår och kommuniceras på bästa sätt.

Anlita mig som korrekturläsare och språkgranskare för dina webbtexter

Det är enkelt att anlita mig för uppdrag som korrekturläsare och språkgranskare. Du får dessutom det bästa av två världar med en copywriter som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering. Jag är specialiserad på svenska webbtexter som både är målgruppsanpassade för att öka försäljningen och optimerade för högre position i sökresultatet.

Priser

Se aktuella priser för att anlita mig som korrekturläsare.

Behöver du hjälp av en korrekturläsare eller språkgranskare?

Kontakta mig för att få ett kostnadsförslag för korrekturläsning eller språkgranskning av din webbtext. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning och ger resultat.

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest