Korrekturläsare och språkgranskare för webbtexter
och marknadsföring

Texter med rätt budskap som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Språkgranskning och korrekutrläsning

Få hjälp med att förbättra dina texter med språkgranskning och korrekturläsning

Effektiv och tydlig kommunikation är viktigt för att kunna sälja. Budskapet behöver framgå klart och tydligt men det är minst lika viktigt med en välskriven text utan stavfel och grammatiska fel för att dina kunder ska få ett förtroendeingivande intryck av dig och ditt företag.

Som korrekturläsare och språkgranskare hjälper jag dig att ta din redan existerande text till en ny nivå. Jag korrigerar fel och gör din text tydlig, mer konverterande och klickvänlig. Med hjälp av en språkgranskning kontrolleras texten för hur enkelt, begripligt och korrekt språket är. Utifrån textens syfte och mottagare utförs textredigering med förbättringar.

Vad jag kan hjälpa dig med som korrekturläsare och språkgranskare

Behöver du någon som går igenom dina texter på hemsidan, i din e-handel, broschyrer, annonsmaterial eller företagets sociala medier? Jag har som språkkonsult många års erfarenhet av att korrekturläsa och språkgranska webbtexter, marknadsföringsmaterial och inlägg för sociala medier åt företag.

Få hjälp med:

  • Språk och grammatik – korrigering av stavfel och grammatiska misstag
  • Budskap och målgrupp – få fram rätt budskap till din målgrupp
  • Ton och stil – hur du vill att ditt företag ska uppfattas och vilken känsla du vill förmedla

Behöver du hjälp med dina texter?

Kontakta mig redan idag!

Textgranskning och textredigering

Jag textgranskar din text och ser över att texten är korrekt och följer svenska aktuella skrivregler. Textredigering ingår där texten anpassas efter syfte och målgrupp och så att texten hänger ihop på ett tydligt sätt.

Utöver det kontrollerar jag att texten har rätt ordval och stil hela vägen samt ser över rubriker och disposition för att säkerställa att textens budskap framgår och kommuniceras på bästa sätt.

Anlita mig som korrekturläsare och språkgranskare

Det är enkelt att anlita mig för uppdrag för att korrigera dina webbtexter och övrig marknadsföring som korrekturläsare och språkgranskare. Du får dessutom det bästa av två världar med en copywriter som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering.

Jag är specialiserad på svenska webbtexter och marknadsföringsmaterial som både är målgruppsanpassade för att öka försäljningen och optimerade för högre position i sökresultatet.

Priser

Vill du beställa språk­granskning, korrektur­läsning eller textredigering? Se aktuella priser för att anlita mig för korrekturläsning och språkgranskning.

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Behöver du hjälp med att förbättra dina texter?

Kontakta kommunikationsbyrån Mediaboost för att få ett kostnadsförslag för att få hjälp med att förbättra dina webbtexter. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning och ger resultat.

Behöver du hjälp med att korrekturläsa och språkgranska dina texter?

Pin It on Pinterest