Korrekturläsare och språkgranskare för webbtexter

Texter med rätt budskap
som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Få hjälp att förbättra dina texter med korrekturläsning

Effektiv kommunikation är en viktig grundpelare för att kunna sälja. Budskapet ska framgå klart och tydligt men det är minst lika viktigt med en välskriven text utan stavfel och grammatiska fel för att dina kunder ska få ett förtroendegivande intryck av dig och ditt företag. Jag hjälper dig med att ta din redan existerande text till en ny nivå där jag både hjälper till med att korrigera mindre fel och att göra din text mer konverterande och klickvänlig.

Vad jag kan hjälpa dig med som korrekturläsare och språkgranskare

Behöver du någon som går igenom dina texter på hemsidan, i din e-handel eller företagets sociala medier? Jag har som språkkonsult många års erfarenhet av att korrekturläsa och språkgranska webbtexter åt företag.

Få hjälp med:

  • Språk och grammatik – korrigering av stavfel och grammatiska misstag
  • Budskap och målgrupp – få fram rätt budskap till din målgrupp
  • Ton och stil – hur du vill att ditt företag ska uppfattas och vilken känsla du vill förmedla

Korrekturläsning, textgranskning och textredigering

Det finns flera nivåer av korrekturläsning och textgranskning. För de uppdrag jag utför gör jag en kontroll över att texten är korrekt och följer aktuella skrivregler samt hjälper till med textredigering. Texten anpassas efter syfte och målgrupp och jag kontrollerar att texten hänger ihop på ett tydligt sätt.

Utöver det kontrollerar jag att texten har rätt ordval och stil hela vägen samt ser över rubriker och disposition för att säkerställa att textens budskap framgår och kommuniceras på bästa sätt.

Anlita mig som korrekturläsare och språkgranskare för dina webbtexter

Det är enkelt att anlita mig för uppdrag för att korrigera dina webbtexter som korrekturläsare och språkgranskare. Du får dessutom det bästa av två världar med en copywriter som dessutom är SEO-konsult och förstår sökmotoroptimering.

Jag är specialiserad på svenska webbtexter som både är målgruppsanpassade för att öka försäljningen och optimerade för högre position i sökresultatet.

Priser

Se aktuella priser för att anlita mig för korrekturläsning och språkgranskning.

Behöver du hjälp med att förbättra dina texter?

Kontakta mig för att få ett kostnadsförslag för att få hjälp med att förbättra dina webbtexter. Jag hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning och ger resultat.

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Anlita en korrekturläsare eller språkgranskare för att få hjälp med professionella texter

Pin It on Pinterest