Kundcase

Här kan du läsa om några av de uppdrag där jag har hjälpt mina kunder att stärka deras varumärke och hjälpt dem med att synas bättre online.

Sidan är under uppbyggnad.

Kundcase - Content writing med SEO

Uppdraget för Gina Tricot gick ut på att skriva SEO texter för olika huvudkategorier och underkategorier. Förutom content writing med SEO har hänsyn tagits till att anpassa texten för målgruppen unga kvinnor med intresse för kläder, mode och trender.

Gina Tricot

Kundcase - Copywriting

Uppdraget för Sizeco Redovisningbyrå bestod av copywriting för den nya webbplatsen. Kunden ville ha en passande tagline för startsidan, text för startsida och om oss-text med presentation av företaget, styrkor och översiktligt vad företaget erbjuder samt text till de olika sidorna för företagets tjänster.

Sizeco Redovisningsbyrå

Kundcase - Virtuell assistent och SEO content writing

För kunden Enkla Media utför jag varje månad olika uppdrag som virtuell assistent. Jag arbetar inom uppdraget med SEO content writing, grundläggande bildhantering och administrerar olika WordPress sajter inom många olika ämnesområden men främst inom finans/ekonomi och telekom.

Kundcase - Content writing med SEO

Uppdraget för Prospect Partner DMHA AB går ut på att varje månad arbeta med SEO content writing för olika ämnesområden. Texterna innefattar startsida med företagspresentation samt blogginlägg. Aktuella områden är företag inom VVS, elektriker, flyttfirma och målerifirma.

Pin It on Pinterest

Share This