Kundcase

Här kan du läsa om några av de uppdrag där jag har hjälpt mina kunder att stärka deras varumärke och hjälpt dem med att synas bättre online. Som frilansande personlig konsult inom digitala medier är mina tjänster mycket varierande så att jag kan fungera lite som din externa marknadsavdelning. Kontakta mig om du vill veta mer om mina kundcase eller veta mer om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag.

Kundcase - SEO, Copywriting, SEO Texter

Återkommande uppdrag för Indiska med SEO – sökmotoroptimering, optimering av meta titles och descriptions (meta titlar och beskrivningar), SEO texter och copywriting för kategoritexter och produkttexter inom kläder, mode och inredning. En analys och rapport är framtagen för SEO, innehållsstruktur och kategorisering av produkter och kategorier i e-handeln med förslag på åtgärder i prioriteringsordning.

Indiska

Kundcase - Google Ads, SEO, Copywriting, SEO Texter

Återkommande uppdrag för Vård24 med Google Ads (Adwords) både uppsättning av nya kampanjer och löpande optimering av annonsering, sökmotoroptimering – SEO, SEO texter och copywriting inom omsorg, hemtjänst, personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice, boendestöd och familjehem.

Vård24

Kundcase - Copywriting och SEO Texter

Återkommande uppdrag för Gina Tricot som går ut på att skriva SEO texter för olika huvudkategorier och underkategorier. Förutom content writing med SEO tar jag hänsyn till och anpassar texten för målgruppen unga kvinnor med intresse för kläder, mode och trender.

Gina Tricot

Kundcase - Google Ads, SEO, Copywriting, SEO Texter

Återkommande uppdrag för kunden Enkla Media med olika arbetsuppgifter inom digital marknadsföring som Google Ads (Adwords) både uppsättning av nya kampanjer och löpande optimering av annonsering, sökmotoroptimering – SEO, SEO texter, grundläggande bildhantering, publicering och administrering av olika webbplatser med WordPress. Uppdraget utförs inom många olika ämnesområden men främst inom finans/ekonomi och telekom men även inom hälsa, affiliate, webbdesign, WordPress m.m.

Enkla Media

Kundcase - Copywriting och SEO Texter

Uppdraget för Sizeco Redovisningbyrå bestod av copywriting och SEO texter för den nya webbplatsen. Kunden ville ha en passande tagline för startsidan, text för startsida och om oss-text med presentation av företaget, styrkor och översiktligt vad företaget erbjuder samt text till de olika sidorna för företagets tjänster.

Sizeco Redovisningsbyrå

Pin It on Pinterest