Nöjda kunder

Här visas ett urval av mina många nöjda kunder där jag har hjälpt till att stärka deras varumärke och få företagen att synas bättre online med copywriting, sökmotoroptimering och marknadsföring. Jag har även hjälpt några kunder med rådgivning och förslag på förbättringar för deras hemsida och e-handel för att öka deras försäljningar.

Kontakta mig för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig och ditt företag! Jag jobbar med allt från små till stora företag.

Kundrecensioner

Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig.

Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost! Tina Pascotto - Grow Stronger

Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny.

Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionell, trevlig och punktlig.

Rekommenderas starkt! Parviz Mammadzada - RelyOn Beauty Clinic

Jenny är väldigt duktig i sitt arbete.

En kommunikatör och marknadsförare av starkare kaliber.

Rekommenderas varmt! Rena Plagg Teamet

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest