Kundcase

Här kan du läsa om några av de uppdrag där jag har hjälpt mina kunder att stärka deras varumärke och hjälpt dem med att synas bättre online.

Sidan är under uppbyggnad.

Kundcase - SEO, Copywriting, SEO Texter

Återkommande uppdrag för Indiska med SEO – sökmotoroptimering, SEO texter och copywriting för produkttexter inom kläder, mode och inredning.

Indiska

Kundcase - Google Ads, SEO, Copywriting, SEO Texter

Återkommande uppdrag för Vård24 med Google Ads (Adwords) både uppsättning av nya kampanjer och löpande optimering av annonsering, sökmotoroptimering – SEO, SEO texter och copywriting inom omsorg, hemtjänst, personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice, boendestöd och familjehem.

Vård24

Kundcase - Copywriting och SEO Texter

Återkommande uppdrag för Gina Tricot som går ut på att skriva SEO texter för olika huvudkategorier och underkategorier. Förutom content writing med SEO tar jag hänsyn till och anpassar texten för målgruppen unga kvinnor med intresse för kläder, mode och trender.

Gina Tricot

Kundcase - Virtuell assistent och SEO Texter

Återkommande uppdrag för kunden Enkla Media med olika arbetsuppgifter som virtuell assistent bland annat med SEO texter, grundläggande bildhantering, publicering och administrering av olika webbplatser med WordPress. Uppdraget utförs inom många olika ämnesområden men främst inom finans/ekonomi och telekom.

Enkla Media

Kundcase - Copywriting

Uppdraget för Sizeco Redovisningbyrå bestod av copywriting för den nya webbplatsen. Kunden ville ha en passande tagline för startsidan, text för startsida och om oss-text med presentation av företaget, styrkor och översiktligt vad företaget erbjuder samt text till de olika sidorna för företagets tjänster.

Sizeco Redovisningsbyrå

Kundcase - SEO Texter

Återkommande uppdrag för kunden Prospect Partner DMHA AB med SEO texter inom olika ämnesområden. Texterna innefattar startsida med företagspresentation, om-oss sida samt blogginlägg. Aktuella områden är företag inom kontorshotell, VVS, elektriker, flyttfirma och målerifirma.

Prospect Partner

Pin It on Pinterest