Hitta nya kunder genom att marknadsföra hemsidan effektivt i rätt kanaler! Oavsett om du har ett nytt företag eller har hållit på i många år behöver du synas med din hemsida för att öka både trafiken och försäljning.

Var ska du marknadsföra din hemsida?

Det finns många olika sätt att marknadsföra och driva mer trafik till din hemsida och det finns flera digitala kanaler att välja på. Vilken väg som är rätt för dig beror på din verksamhet och vilken målgrupp du har.

Att bara kasta sig in i alla kanaler och lägga pengar på precis allting är ofta bortkastade pengar. Speciellt om du har en liten marknadsföringsbudget är det extra viktigt att hitta en strategi och hitta den mest kostnadseffektiva kanalen som ger bäst resultat.

Målgruppen styr valet av marknadsföring

För att börja marknadsföra din hemsida behöver du först identifiera vilken målgruppen är för att lägga både tid och pengar på rätt kanal och att rikta marknadsföring mot personer som är intresserade av dina tjänster eller produkter.

Även om det du erbjuder ”passar alla” så fungerar det inte att marknadsföra till alla för då slösar du pengar. Valet av bilder och det du skriver ska passa köparen och de rör sig i olika kanaler.

Behöver du hjälp att marknadsföra din hemsida på Google?

Låter det krångligt, vet du inte var du ska börja eller hur du ska gå tillväga? Det är här jag som SEO-konsult kan hjälpa dig med att marknadsföra din hemsida i sökresultatet på Google. Med sökmotoroptimering kan du klättra i placeringar på dina viktigaste sökord så att dina kunder hittar dig. Kontakta mig om du behöver hjälp för att synas bättre med din hemsida!


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter, content writer och SEO-konsult i Kristianstad, Hässleholm och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online med bättre synlighet, att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökordsoptimering, copywriting och content writing. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest