Hitta nya kunder genom att marknadsföra hemsidan effektivt i rätt kanaler! Oavsett om du har ett nytt företag eller har hållit på i många år behöver du synas med din hemsida för att öka både trafiken och försäljning.

Var ska du marknadsföra din hemsida?

Det finns många olika sätt att marknadsföra och driva mer trafik till din hemsida och det finns flera digitala kanaler att välja på. Vilken väg som är rätt för dig beror på din verksamhet och vilken målgrupp du har.

Att bara kasta sig in i alla kanaler och lägga pengar på precis allting är ofta bortkastade pengar. Speciellt om du har en liten marknadsföringsbudget är det extra viktigt att hitta en strategi och hitta den mest kostnadseffektiva kanalen som ger bäst resultat.

Målgruppen styr valet av marknadsföring

För att börja marknadsföra din hemsida behöver du först identifiera vilken målgruppen är för att lägga både tid och pengar på rätt kanal och att rikta marknadsföring mot personer som är intresserade av dina tjänster eller produkter.

Även om det du erbjuder ”passar alla” så fungerar det inte att marknadsföra till alla för då slösar du pengar. Valet av bilder och det du skriver ska passa köparen och de rör sig i olika kanaler.

Behöver du hjälp att marknadsföra din hemsida?

Låter det krångligt, vet du inte var du ska börja eller hur du ska gå tillväga? Det är här jag som marknadsföringskonsult kan hjälpa dig att hitta din väg så att du kan marknadsföra din hemsida effektivt till ett så lågt pris som möjligt. Kontakta mig om du behöver hjälp med marknadsföring för att synas bättre med din hemsida!


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter och SEO-konsult i Kristianstad, Hässleholm och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online med bättre synlighet, att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökmotoroptimering och copywriting. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest