Marknadsföring för ditt företag

Öka din synlighet med effektiv marknadsföring

Få ditt företag att synas och växa med effektiv marknadsföring. Jag hjälper dig med digital marknadsföring, copywriting, SEO, sociala medier, nyhetsbrev, mailutskick och kampanjer.

Marknadsföring är ett mycket brett område. Det kan vara svårt att veta var man ska börja och vilka kanaler man ska satsa på. Som företagare har man ofta väldigt lite tid. Tid som krävs för att lyckas med sin onlinemarknadsföring. Här kan jag hjälpa dig med en ordentlig boost.

hjälp med marknadsföring

Få företaget att växa online med marknadsföring

Behöver du marknadsföringshjälp med att utveckla företagets digitala kanaler och sociala medier? Jag hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål och att få företaget att växa genom att nå ut och synas bättre online. Exempel på mina tjänster:

 • Sociala medier
 • Planering och marknadsföringsstrategi
 • Grundläggande bildhantering
 • Skriva nyhetsbrev och göra mailutskick
 • Skriva texter, copywriting, SEO content writing
 • Annonsering med Google Ads (Google AdWords), Facebook Ads, Instagram Ads
 • SEO – sökmotoroptimering
 • Hemsida och blogg – skapa innehåll, underhålla, administrera och uppdatera
 • Tips och rådgivning kring hur du ökar merförsäljning
 • Hur du når fler kunder och nya leads
 • Hur du förbättrar användarupplevelsen på din hemsida

Behöver du hjälp?

Vill du få ditt företag att synas och växa online? Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst hjälper dig med marknadsföringen!

Kontakta mig

Aktuella priser för marknadsföring

Läs mer om mina tjänster

Låt mig ta hand om dina sociala medier, skapa innehåll, schemalägga inlägg, ”gilla” och svara på kommentarer. Du kan också få hjälp med en social media strategi och en inläggsplan/content kalender med mera.

Med bra, välskrivna och säljande texter som tydligt berättar om företaget och utbudet har du bättre förutsättningar att konkurrera på marknaden för att lyckas sälja dina produkter och tjänster. Hur bra din produkt eller tjänst än är krävs det att du lyckas övertyga dina kunder om att de behöver det du erbjuder, utan att vara för säljig. Texten behöver också vara SEO-anpassad för att kunderna först och främst ska lyckas hitta dig på Google.

Jag ser till helheten för ditt företag. Du kan få rådgivning kring vilka delar som saknas och vad som behöver förbättras. Insatser för att du ska nå framgång med din verksamhet och de resurser du har. På ett kostnadseffektivt sätt med olika marknadssatsningar ökar jag din synlighet på Google. Med mina insatser gör jag ditt företag mer attraktivt för potentiella kunder vilket ger dig en ökad försäljning med fler lönsamma kunder.

SEO och digital annonsering

Genom sökmotormarknadsföring syns ditt företag i sökresultatet. Både organiskt med SEO och genom betald annonsering.

Bra texter får dig att ranka bättre i sökresultaten. Professionella texter med copywriting som passar din målgrupp skapar engagemang. Det får ditt varumärke att lyfta och du får ökade konverteringar.

Behöver du digital annonsering? Jag sätter upp dina kampanjer och sköter optimeringen.

Marknadsföringskonsult

Som marknadsföringskonsult tar jag hand om marknadsföringen för ditt företag.

Med bred erfarenhet ser jag till helheten för ditt företag. Jag stöttar upp med min kunskap och erfarenhet. Ditt företag kan då växa och öka lönsamheten genom det du är bra på.

Jag brinner för att hjälpa både små och stora företag framåt med sina verksamheter för att få lönsamma företag. Därför får du alltid lite extra tips och råd på vägen för sån är jag som person, en hjälpande hand.

Anlita mig enkelt vid behov eller för löpande uppdrag för ett längre samarbete några timmar i veckan eller månaden.

Behöver du hjälp med marknadsföring?

Kontakta mig så tittar vi på hur jag bäst hjälper dig med marknadsföring!

Vad kostar marknadsföring?

Kostnad för marknadsföring beror både på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med. I vilken omfattning och hur förutsättningarna ser ut hos dig just nu. Det beror även på hur avancerad marknadsföringen ska vara.

Titta inte bara på timpris. Räkna på hur mycket tid du sparar att låta någon professionell hantera arbetet. Någon som är expert på området. Du kan använda den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar istället.

Hos mig hittar du rimliga priser som du har råd med. Att anlita mig som konsult som din marknadsavdelning blir en betydligt lägre kostnad än att anställa någon eller att du gör arbetet själv.

Aktuella priser för marknadsföring

Pin It on Pinterest