Marknadsföringskonsult inom digital marknadsföring

Behöver du hjälp med att få ditt företag att växa? Att anlita mig som digital marknadsföringskonsult är smidigt för dig och ditt företag om du inte har behov av eller utrymme att anställa en marknadsförare på heltid. Få hjälp av mig inom marknadsföring när du behöver ta in expertis, bredda kompetensen inom företaget eller helt enkelt inte har tid för vissa delar i dina digitala medier.

Som digital konsult erbjuder jag flera tjänster med digital marknadsföring, strategi, sökmotoroptimering, copywriting, nyhetsbrev och annonsering med Google Ads med mera.

Öka din försäljning och få fler kunder och leads!

Hjälp med digital marknadsföring för företag

Få personlig hjälp av mig som digital marknadsförare när du behöver rådgivning och hjälp kring digital marknadsföring, en effektiv strategi och content marketing – innehållsmarknadsföring i ditt företag. Här följer exempel på områden där jag som marknadsföringskonsult kan hjälpa dig och ditt företag.

Businesscoach

Copywriting och säljande texter

Att skriva text till sin hemsida, sociala medier och andra digitala kanaler för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll som passar din målgrupp, skapar engagemang och lyfter ditt varumärke. Nå ut på marknaden med rätt budskap.

Få hjälp med copywriting och säljande texter

SEO konsult – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att ranka bättre i sökresultaten? Jag kan som SEO konsult även hjälpa dig med grundläggande och löpande optimering. Jag kontrollerar och analyserar din webbplats och tar fram de åtgärder som behöver göras för att bättre lyckas ranka högre. Du väljer om du vill utföra åtgärderna själv eller om jag ska åtgärda det åt dig.

Få hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

SEO konsult - Få hjälp med sökmotoroptimering - seo on page
SEM konsult - Få hjälp med sökmotormarknadsföring

SEM konsult – Sökmotormarknadsföring

SEO marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom betald annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM.

Få hjälp med sökmotormarknadsföring av mig som SEM konsult

SEO-texter

Behöver du hjälp med SEO-texter med optimerade texter till din hemsida och webbplats för bättre position i sökresultaten? Mitt fokus ligger på innehåll som fungerar bra både för positionering på Google men även texter som är anpassade för din specifika målgrupp som gör dina besökare intresserade och mer benägna att köpa.

Få hjälp med SEO-texter

SEO-text sökmotoroptimering
Få hjälp med marknadsföring i sociala medier

Marknadsföring i sociala medier

Bygg ett starkt varumärke och få en bra kundrelation genom marknadsföring i sociala medier.

Behöver du hjälp med det strategiska, det praktiska eller båda delarna? Utifrån dina målsättningar tar vi tillsammans fram en strategi för företagets närvaro i sociala medier. Jag hjälper dig att hitta målgruppen, välja kanaler, planera och anpassa innehållet.

Få hjälp av en social media manager

Digitala strategier och hjälp med att välja rätt kanaler

Digital marknadsföring handlar om att synas i de kanaler där din målgrupp och potentiella kunder befinner sig. Det kan handla om att ha en digital närvaro med att synas på Google eller andra sökmotorer genom sökmotoroptimering (SEO) med din hemsida eller e-handel eller genom annonsering med Google Ads. Det kan också vara att finnas i digitala kanaler som Instagram, Facebook, LinkedIn och Twitter.

Vilka kanaler som är bäst för dig och din verksamhet är helt beroende av vilken målgrupp du vänder dig till. Som konsult inom digital marknadsföring kan jag hjälpa dig med en digital strategi och välja rätt kanaler.

Marknadsföringskonsult i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost Digital Marknadsföring där jag som marknadsföringskonsult hjälper både små och stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans.Du får personlig hjälp av mig och med bred erfarenhet som digital marknadsförare ser jag till helheten för ditt företag.

Jag kan ge dig rådgivning kring vilka delar som saknas och behöver förbättras för att du ska nå framgång med din verksamhet med de resurser du har.

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov eller för längre samarbete. Jag erbjuder flera konsulttjänster för att stötta ditt företag med extra kunskap eller för att kunna frigöra tid till andra delar av din verksamhet.

Kontakta mig

Vill du öka försäljningen och nå ut till fler potentiella kunder? Då ska du dra nytta av alla fördelarna med att anlita en extern digital marknadsförare. Kontakta mig när du behöver rådgivning och hjälp med digital marknadsföring!

Pin It on Pinterest