Paid Social

Annonsering på sociala medier

Paid Social med annonsering på sociala medier. Få hjälp med effektiv annonsering på Facebook, Instagram och LinkedIn för rätt målgrupp. Jag kan också ta hand om dina sociala medier som Social Media Manager.

Varför ska du annonsera i sociala medier?

Genom att annonsera med riktad reklam till specifika målgrupper kan du nå effektiva resultat. Genom att bygga ditt varumärke och sedan använda retargeting till de som visat intresse kan du nå en bredare kundgrupp. Du har skapat ett intresse och därmed triggat första steget för ett kommande köpbeslut.

Paid Social vs Google Ads

Till skillnad mot Google Ads kan du mycket lättare nå dina målgrupper med betydligt fler inställningar i din kampanj. Annonsering är generellt också mycket billigare i de sociala kanalerna. Däremot tycker jag att du ska använda dig av både Google Ads och paid social då de kompletterar varandra väldigt bra och du når kunderna i olika skeden i köpprocessen.

Digitalbyrå

Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till Mediaboost! En personlig digitalbyrå för företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Jag tar hand om din annonsering i sociala medier som marknadsföringskonsult.

Marknadsföringskonsult

Låt mig sköta din annonsering i sociala medier

Som marknadsföringskonsult sköter jag din annonsering i sociala medier. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad.

Kontakta mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig

Pin It on Pinterest