Nu har jag äntligen tagit steget att starta ett eget företag! Genom åren har jag haft många olika spännande uppdrag inom digital marknadsföring, sociala medier, SEO, content och copywriting genom ett egenanställningsföretag. Nu satsar jag istället fullt ut och har startat eget.

Jag hälsar både nya och gamla kunder välkomna till Mediaboost! Efter många turer fram och tillbaka med Bolagsverket så landade namnvalet på Mediaboost Digital Marknadsföring Jenny Månsson. Så här finns jag nu för att hjälpa dig att boosta ditt företag i olika digitala medier.

Platsoberoende på distans

Jag arbetar platsoberoende på distans och kan arbeta med kunder över hela Sverige men jag finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad. Det är otroligt smidigt att arbeta på distans och kommunicera med hjälp av olika verktyg som e-post, telefon och videomöten.

Hjälp med företagets digitala närvaro

Samtidigt som jag har jobbat som systemutvecklare och webbutvecklare i nästan 20 år har jag skaffat mig en hel del kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring, sociala medier, SEO, content och copywriting. Därför kan jag nu som virtuell assistent och digital marknadsföringskonsult erbjuda en ganska bred bas av tjänster som främst passar mindre företag som vill ha hjälp med eller outsourca denna delen av företagandet.

Behöver du hjälp med annat?
Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig

/Jenny – Mediaboost


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som virtuell assistent, social media manager, SEO content writer, copywriter och digital marknadsföringskonsult. Hos mig får du läsa om tips och tricks för hur du ska synas bättre online och hur du lyckas med ditt företag online.

Pin It on Pinterest