SEM-konsult – Få hjälp med sökmotormarknadsföring

Behöver du hjälp med att få ditt företag att synas på Google? Att anlita mig som SEM-konsult är smidigt för dig och ditt företag om du inte har behov av eller utrymme att anställa en marknadsförare på heltid. Som digital konsult erbjuder jag flera tjänster som SEO on page, annonsering med Google Ads och flera andra tjänster.

Öka din försäljning med sökmotormarknadsföring!

SEM konsult - Få hjälp med sökmotormarknadsföring

SEM konsult – Sökmotormarknadsföring

SEO marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom betald annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM.

Få hjälp med sökmotormarknadsföring av mig som SEM konsult

Google Ads

Behöver du hjälp med digital annonsering i Google Ads (AdWords)? Få hjälp av mig med både copy för annonstexter och kampanjuppsättning för att få rätt kunder som konverterar för en lägre klickkostnad.

Annonsering med Google Ads

Hjälp med Google Ads av SEM-konsult
Få hjälp med Google My business av konsult

Google My Business

Missa inte att synas med gratistjänsten Google My Business, GMB. Ett mycket bra sätt att marknadsföra ditt företag på oavsett om du erbjuder något lokalt eller på distans. Genom en bra företagsprofil visas en informationsruta med ditt företag till höger om sökresultatet om du tittar på en datorskärm. Ditt företag kan även listas i sökresultatet i samband med att det visas en Google Maps-karta med en lista på företag i närheten.

Få hjälp med Google My Business

SEO konsult – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för att ranka bättre i sökresultaten? Jag kan som SEO konsult även hjälpa dig med grundläggande och löpande optimering. Jag kontrollerar och analyserar din webbplats och tar fram de åtgärder som behöver göras för att bättre lyckas ranka högre. Du väljer om du vill utföra åtgärderna själv eller om jag ska åtgärda det åt dig.

Få hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

SEO konsult - Få hjälp med sökmotoroptimering - seo on page
Businesscoach

Copywriting och säljande texter

Att skriva text till sin hemsida, sociala medier och andra digitala kanaler för att öka din konvertering med en säljande text är inte alltid det lättaste. Med min hjälp får du bra webbanpassade texter och innehåll till hemsida och sociala medier som passar din målgrupp, skapar engagemang och lyfter ditt varumärke. Nå ut på marknaden med rätt budskap.

Få hjälp med copywriting och säljande texter

Konsult inom SEM i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost Digital Marknadsföring där jag som konsult inom SEM hjälper både små och stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans. Du får personlig hjälp av mig och med bred erfarenhet som digital marknadsförare ser jag till helheten för ditt företag.

Jag kan ge dig rådgivning kring vilka delar som saknas och behöver förbättras för att du ska nå framgång med din verksamhet med de resurser du har.

Kontakta mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din marknadsföring!

Pin It on Pinterest