SEO-copywriter, copywriting med sökmotoroptimering

Som frilansande SEO-copywriter hjälper jag dig med säljande och sökmotoroptimerade texter för digitala medier. Öka din synlighet online och få ökad försäljning med bra copy.

Jag är specialiserad på digitala kanaler och SEO, sökmotoroptimering. Som copywriter arbetar jag med de flesta typer av digitala texter som företagsbeskrivning, produkttexter, metadata, annonser med mera.

Sökmotoroptimerade texter med copywriting

som ökar din försäljning

och driver rätt trafik!

Vässa dina texter med en professionell copywriter

Att anlita en professionell copywriter är en investering som ganska snabbt kommer att betala av sig! Läs mer om hur jag vässar dina texter med rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster med texter anpassade för just din målgrupp och för en bättre placering i sökresultatet med copywriting.

Anlita mig som SEO-copywriter

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller för längre uppdrag och samarbeten. Du kan bland annat hyra in mig som SEO-copywriter och sökmotoroptimeringskonsult. Oavsett om du behöver hjälp på heltid eller bara då och då med större projekt, uppdrag eller bara vill beställa några enstaka texter.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Priser copywriting

Priser för copywriting och SEO- texter

Behöver du hjälp av en copywriter?

Kontakta mig om du behöver hjälp med bättre texter! Jag är en erfaren SEO-copywriter som hjälper dig att hitta rätt budskap som ökar din försäljning.

Anlita en SEO-copywriter för att få hjälp med professionella texter

Anlita en SEO-copywriter för att få hjälp med professionella texter

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest