Hjälp med SEO Marknadsföring – SEM Sökmotormarknadsföring

Öka din försäljning med sökmotormarknadsföring!

Behöver du hjälp med SEO marknadsföring – SEM (Sökmotormarknadsföring) för att ranka bättre i sökresultaten och få bättre konvertering med digital annonsering? Då kan du få hjälp av mig som copywriter och SEM-konsult på en mindre SEM-byrå.

SEM – Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring, SEM, innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer, som exempelvis Google marknadsföring både genom att synas organiskt i sökresultaten med SEO – sökmotoroptimering men också genom betald marknadsföring med SEA – sökmotorannonsering.

Sökmotoroptimering – SEO on page

Med hjälp av sökmotoroptimering – SEO on page kan du få hjälp med att optimera din hemsida och ranka högre i sökresultaten genom att klättra i resultaten hos sökmotorerna med olika åtgärder. Optimering är något du behöver jobba med kontinuerligt för att inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat. Detta är på grund av att sökmotorernas algoritmer räknar om din webbplats relevans regelbundet eftersom dina konkurrenter också försöker nå första platsen genom att optimera sina webbsidor.

Jag jobbar också med SEO copywriting för att förbättra dina texter så att de är SEO-optimerade men även anpassade för din målgrupp så att du får högre konvertering.

Sökordsoptimering och SEO-texter

Jag kan som SEO konsult och copywriter hjälpa dig med ditt innehåll på din hemsida och webbplats. Genom att arbeta med optimerade texter och sökordsoptimering ökar din synlighet i sökresultaten. Samtidigt lockar du fler att klicka in sig på din sida eftersom texten tilltalar din målgrupp vilket ger dig mer trafik och fler potentiella kunder. Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med SEO-texter.

SEA

Tycker du att dina Google Ads kampanjer inte lönar sig och du istället slösar alldeles för mycket pengar? Med bra optimerade kampanjer får du bättre trafik med kvalitet till din webbplats och det blir mycket billigare. För dig som behöver hjälp med detta och att komma igång med annonsering kan jag även hjälpa till med det.

SEO marknadsföring med optimering och annonsering

SEM-byrå som hjälper dig med SEO marknadsföring

Som konsult på en mindre SEM-byrå sköter jag din SEO marknadsföring med optimering och annonsering. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad för dig som behöver en personlig konsult nära till hands.

Få hjälp nu!

Kontakta mig om du behöver hjälp med digital marknadsföring, SEO och SEM med optimering och sökmotorannonsering!

Vad är SEM – SEO marknadsföring?

Vad är SEO marknadsföring, SEM, SEO och SEA? Hur hänger dessa ihop och vad är skillnaden?

SEM

SEO marknadsföring eller som det egentligen heter sökmotormarknadsföring – SEM (Search Engine Marketing) innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten men också genom annonsering. Både SEO och SEA är en del av SEM och vi ska här gå igenom vad de övriga innebär.

SEO

SEO – Search Engine Optimization är en del av SEM och handlar om att anpassa sin webbplats och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna.

SEA

Betald marknadsföring i sökmotorer kallas för sökmotorannonsering – SEA (Search Engine Advertising) och är även det en del av SEM.

Pin It on Pinterest