Hjälp med SEO Marknadsföring – SEM

Hjälp med SEO Marknadsföring - SEM

 

Behöver du hjälp med SEO marknadsföring – SEM för att ranka bättre i sökresultaten och få bättre konvertering på betald annonsering? Då kan du få hjälp av mig som SEO konsult och copywriter.

Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring innebär att du marknadsför din webbplats i sökmotorer både genom att synas organiskt i sökresultaten med SEO – sökmotoroptimering men också genom betald annonsering med SEA – sökmotorannonsering.

Sökordsoptimering och SEO-texter

Jag kan som SEO konsult och copywriter hjälpa dig med ditt innehåll på din hemsida och webbplats. Genom att arbeta med SEO-texter och sökordsoptimering ökar din synlighet i sökresultaten. Samtidigt lockar du fler att klicka in sig på din sida eftersom texten tilltalar din målgrupp vilket ger dig mer trafik och fler potentiella kunder. Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med SEO-texter.

Sökmotoroptimering – SEO on page

Med hjälp av sökmotoroptimering – SEO on page kan du få hjälp med att optimera din hemsida och ranka högre i sökresultaten genom att klättra i resultaten hos sökmotorerna med olika åtgärder. Optimering är något du behöver jobba med kontinuerligt för att inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat. Detta är på grund av att sökmotorernas algoritmer räknar om din webbplats relevans regelbundet eftersom dina konkurrenter också försöker nå första platsen genom att optimera sina webbsidor.

Jag jobbar också med SEO copywriting för att förbättra dina texter så att de är SEO-optimerade men även anpassade för din målgrupp så att du får högre konvertering.

SEA

Tycker du att dina Google Ads kampanjer inte lönar sig och du istället slösar alldeles för mycket pengar? Med bra optimerade kampanjer får du bättre trafik med kvalitet till din webbplats och det blir mycket billigare. För dig som behöver hjälp med detta och att komma igång med betald annonsering kan jag även hjälpa till med det.

Låt mig sköta din marknadsföring som din SEM konsult

Som SEM konsult sköter jag din sökmotoroptimering och annonsering i Google AdWords/Google Ads. Behöver du även hjälp med andra tjänster inom marknadsföring online tar jag hand om det också. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad för dig som behöver en personlig konsult nära till hands.

Kontakta mig om du behöver hjälp med marknadsföring!

Kontakta mig

Pin It on Pinterest