Sökordsanalys – Optimera med rätt sökord

Ranka högt i sökresultatet med en bra sökordsanalys

Sökordsoptimering startar med en sökordsanalys

För att kunderna ska kunna hitta dig på Google i det organiska sökresultatet behöver du få hemsidan, webbplatsen och e-handeln sökordsoptimerad. Sökordsoptimering kan verka krångligt men för att lyckas ranka högt i sökresultatet börjar allting med en bra sökordsanalys. Annonserar du med Google Ads behöver du även där sätta upp dina kampanjer med rätt sökord från en sökordsanalys.

Vet du vad dina kunder googlar på?

Det är viktigt att välja rätt sökord och sökfraser som dina kunder använder för att hitta till din webbplats och de tjänster du erbjuder eller de produkter du säljer. Det är inte särskilt ofta det är samma sökord som man själv tror eller har tänkt sig och därför rekommenderar jag en sökordsanalys för att få en bra position i sökresultaten. Jag tar fram en lista på de sökord som är mest lönsamma att optimera för. SEO är ingen quick fix och det tar tid att nå resultat. Därför är det viktigt att satsa på rätt sökordsstrategi redan från början.

Behöver du hjälp av en sökordsanalys av en erfaren SEO-konsult?

Kontakta mig redan idag!

SEO-konsult och copywriter i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost en SEO-byrå, där jag som SEO-konsult och copywriter hjälper små till stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans. Du får personlig hjälp av mig och jag har lång erfarenhet inom sökmotoroptimering.

Anlita mig som konsult för att öka din försäljning med annonsering med Google Ads och bra sökmotoroptimering som får ditt företag att synas på Google med bättre rankning i sökresultaten.

SEO-paket och priser

Vill du veta vad en sökordsanalys kostar och vad priserna är för övrig optimering finns priser här.

Få hjälp med en sökordsanalys

Kontakta mig när du behöver hjälp med att få fram en bra sökordsanalys!

Pin It on Pinterest