Sökordsanalys

Ranka högt i sökresultatet och lyckas med Google annonsering med en bra sökordsanalys

Sökmotoroptimering

För att kunderna ska kunna hitta dig på Google i det organiska sökresultatet behöver du få hemsidan, webbplatsen och e-handeln sökmotoroptimerad. Sökmotoroptimering – SEO, kan verka krångligt men för att lyckas ranka högt i sökresultatet börjar allting med en bra sökordsanalys.

Google Ads

Annonserar du med Google Ads behöver du även där sätta upp dina kampanjer med rätt sökord från en sökordsanalys.

SEO-konsult och copywriter i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till mig, Jenny Månsson, på Mediaboost en SEM- och SEO-byrå, där jag som SEO-konsult och copywriter hjälper små till stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans. Du får personlig hjälp av mig och jag har lång erfarenhet inom sökmotoroptimering.

Anlita mig som konsult för att öka din försäljning med annonsering med Google Ads och bra sökmotoroptimering som får ditt företag att synas på Google med bättre rankning i sökresultaten.

SEO-paket och priser

Alla priser är exklusive moms

Steg 1 – 1 175 kr Sökordsanalys för upp till 20 webbsidor – Vilka sökord du bör satsa på för att synas bättre online. Sökorden väljs utifrån verksamheten, bransch, konkurrenter, sökvolym och svårighetsgrad att positionera sig högt. Gruppering av sökorden per webbsida.

Steg 2 – 900 kr Enklare sökordsoptimering upp till 20 webbsidor – Utifrån sökordsanalysen ges förslag på meta title, meta description och huvudrubrik (H1) per webbsida.

Steg 3 – 1 600 kr SEO-strategi mini – Vilka sökordsplaceringar du har idag på Google på sökorden från sökordsanalysen och vilka av dessa sökord som ger mest effekt i ökad trafik att börja jobba med och optimera. En SEO-strategi tas fram för SEO OnPage (ej externt länkbygge) för sex månader som får webbplatsen att sakta men säkert klättra i positioner. Önskas snabbare effekt eller större effekter behövs en större SEO-strategi för en högre kostnad.

Steg 4 – 1 975 kr/månad (en månads uppsägningstid) Löpande SEO mini – Utifrån SEO-strategin mini genomförs de optimeringar som behövs för att förbättra sökpositionerna. Strategin revideras vid behov då SEO-optimering är ett kontinuerligt löpande arbete. Månadsrapporter för hur placeringarna förändras för dina sökord. Denna löpande SEO på miniminivå får webbplatsen att klättra i sökpositionerna sakta men säkert. Vill du investera i en snabbare och mer kraftfullare effekt behövs ett löpande SEO-arbete för en högre kostnad.

Få hjälp med en sökordsanalys

Kontakta mig när du behöver hjälp med att få fram en bra sökordsanalys!

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest