SEO för din e-handel – Sökmotoroptimering

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering för din e-handel? Jag hjälper företag med både stora och små webbutiker med SEO som ger dig bättre placeringar och ökar försäljningen.

Förutom optimering kan du även få hjälp med svenska SEO-texter som säljer och driver rätt trafik.

Öka din synlighet och försäljning med bra sökmotoroptimering!

Sökmotoroptimering för mer trafik och ökade konverteringar i din webbutik

Få mer trafik och ökade konverteringar med grundläggande SEO on page och löpande optimering för att synas bättre online. Du kan också få hjälp med intern länkstruktur men inte externt länkbygge, så kallad off-page optimering. Jag kontrollerar att din webbutik har allting på plats för att du bättre ska lyckas ranka högre och en optimering görs utifrån dina viktigaste sökord och i förhållande till konkurrensen.

Framförallt är jag van att arbeta med WordPress som plattform för e-handel men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

Läs mer om min tjänst för sökmotoroptimering.

Säljande texter med SEO till e-handel

Behöver du även hjälp med texter till din e-handel? Öka konverteringen med texter som säljer och driver rätt trafik. Få hjälp med bra säljande texter med SEO som ökar försäljningen och ger bättre placering i sökmotorerna. Hos mig kan du beställa svenska unika texter med hög kvalitet och som plagiatgranskas.

Med min hjälp får du bra webbanpassade texter som passar din målgrupp, med rätt tonalitet och som lyfter ditt varumärke. Jag hjälper dig med både produkttexter, kategoritexter, metatexter och presentation av företaget.

Som copywriter arbetar jag med svenska unika texter som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat och öka din konvertering.

Priser sökmotoroptimering

För aktuella priser för sökmotoroptimering, se priser för digital marknadsföring.

Hjälp med optimering för din e-handel

Kontakta mig om du behöver hjälp med optimering för din e-handel. Jag tar uppdrag på distans och lokalt i Hässleholm och Kristianstad.

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest