Text och innehåll – content writing till hemsida och digitala kanaler

Jag hjälper dig med content writing – webbanpassade texter och innehåll till hemsida och digitala kanaler som passar din målgrupp, skapar engagemang och som lyfter ditt varumärke. Som skribent arbetar jag med artikelskrivning och skapar svenska unika texter och artiklar som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat.

Content writing - Hässleholm - Kristianstad - Platsoberoende på distans

Hjälp med content writing och artikelskrivning

Med tjänsterna content writing och artikelskrivning tar jag fram texter för hemsida och digitala kanaler som är optimerade för både målgrupp och syfte.

Fördelen att skapa sitt eget innehåll är kunskapen om ämnet, tjänsterna eller produkterna. Nackdelen är att det kan ta väldigt lång tid att själv skapa sina texter då det är många saker att tänka på:

  • Hur man riktar en text till rätt målgrupp
  • Hur man fångar läsarens engagemang utan att det blir för mycket säljsnack
  • Hur man på ett naturligt sätt väver in SEO i texten för att få bra placering på Google
  • Hur man uttrycker sig i text
  • Hur man följer samma tonalitet genom samtliga texter i företaget

Den största nackdelen med att skriva eget innehåll är tiden. I längden kan det istället bli en dyr kostnad eftersom tiden att sälja eller producera blir mindre. Med en erfaren skribent som kan skapa professionellt skrivet innehåll sparar du enkelt både tid och pengar. Som frilansande skribent hjälper jag dig som behöver hjälp med att få ut ditt budskap på ditt företags hemsida, blogg, nyhetsbrev eller sociala medier.

Läs mer om hur jag arbetar med SEO texter.
Läs mer om vad jag mer kan hjälpa dig med för ditt företags digitala närvaro.

Kontakta mig om du behöver hjälp med text och innehåll anpassade för din specifika målgrupp. Jag har även fler tjänster för dig som behöver ytterligare hjälp med hemsida och digitala kanaler.

Ja, jag behöver hjälp med text och innehåll

Vad är content writing?

Content writing handlar om att skriva välgenomtänkta unika texter med relevant innehåll anpassade för digitala kanaler. En content writer har en tydlig strategi för att bygga upp textens struktur och för att välja rätt ord och tonalitet anpassade för målgruppen. Texten ska vara lättläst, fånga och behålla läsarnas intresse och locka till köp eller på annat sätt öka chanserna för att konvertera dem till kunder.

En textproducent som även har kunskap om sökmotoroptimering kan på ett smidigt och naturligt sätt väva in SEO i texten. Framgångsrik content writing med SEO handlar om att hitta en perfekt kombination av en användaranpassad och sökmotoroptimerad text.

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest

Share This