Vad digital marknadsföring kostar beror både på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med, hur avancerad, i vilken omfattning och hur förutsättningarna ser ut hos dig.

Titta inte bara på timpris utan räkna på hur mycket tid du sparar på att låta någon professionell expert hantera arbetet. Använd den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar istället. Det blir därför en investering istället för en kostnad och själva marknadsföringen i sig hjälper dig ytterligare att få ökade intäkter.

Lägre kostnad än att anställa

Hos mig hittar du rimliga priser som du har råd med. Att anlita mig som konsult som din marknadsavdelning blir en betydligt lägre kostnad än att anställa någon eller att du gör arbetet själv.

Aktuella priser för digital marknadsföring

 


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som frilansande copywriter och konsult inom digital marknadsföring i Kristianstad, Hässleholm och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online och nå fler kunder i digitala medier genom ett brett område inom marknadsföring, sökmotoroptimering och copywriting. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest