-”Vad kostar SEO?” – är en mycket vanlig fråga som ställs ofta.

Så hur är det nu, hur mycket kostar SEO, sökmotoroptimering? Vilket pris du får betala för grundstrukturen med SEO (sökmotoroptimering) och hur mycket det kostar per månad efter det initiala arbetet kan variera kraftig från byrå till byrå och mellan konsulter.

Vad sökmotoroptimering kostar beror också på hur stor webbplats eller e-handel du har. Behöver varje webbsida gås igenom eller kan vi välja ut de mest prioriterade? Hur mycket jobb som behöver göras påverkas även av hur mycket av SEO-grunden som redan finns på plats.

Sökmotoroptimering pris - Vad kostar SEO?

SEO är inget som bara behöver göras en gång och så är det klart. Ett initialt grundarbete ger däremot din webbplats en bra start och därefter behövs mindre löpande optimering för att hålla jämna steg med konkurrenterna som också optimerar sina webbplatser.

Se inte sökmotoroptimering bara som en kostnad utan som en investering. Att hamna högre upp i sökresultaten är den mest effektiva och billigaste annonsplatsen långsiktigt.

SEO kostnad per månad

Vad kostar SEO egentligen? Jag har inga generella månadskostnader eller fasta priser utan anpassar varje uppdrag efter vad varje kund verkligen behöver. Du har full koll på vad du får och du styr själv priset utifrån hur mycket du vill satsa på att synas bättre. Med andra ord kan du själv välja en specifik månadskostnad och utifrån satt budget anpassar jag uppdraget över vad som ger mest effekt för bäst resultat.

Vad ingår i priset för sökmotoroptimering?

Eftersom mina kunder har varierande grundkunskap och har kommit olika långt när de anlitar mig kan det skilja vad som ingår i priset för det initiala och löpande arbetet. Exempel på delar som kan ingå är:

  • Sökordsanalys
  • Sökmotoroptimeringsanalys för vad som finns, saknas och behöver åtgärdas
  • Konkurrensanalys utifrån position av sökord
  • Rubriker, texter, titlar, beskrivningar, alt-attribut (bildbeskrivningar)
  • Skapa nytt content
  • Uppdatering av gammalt content
  • Rapportering på förändrad positionering av sökord
  • Rådgivning och förbättringsförslag
  • Trafikanalys – Var trafiken kommer ifrån och vad nästa steg är för att öka rätt trafik
  • Konverteringsoptimering och användarvänlighet för att kunna öka försäljningen

Pris för SEO

Se aktuella priser för sökmotoroptimering.

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering?

Kontakta mig om du behöver anlita en konsult för sökmotoroptimering. Jag hjälper dig att lyckas med att få bättre synlighet online. Få hjälp med SEO nu!


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter och SEO-konsult i Kristianstad, Hässleholm och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online med bättre synlighet, att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökmotoroptimering och copywriting. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest