-”Vad kostar SEO?” – är en mycket vanlig fråga som ställs ofta.

Så hur är det nu, hur mycket kostar SEO, sökordsoptimering? Vilket pris du får betala för grundstrukturen med SEO och hur mycket det kostar per månad efter det initiala arbetet kan variera kraftig från byrå till byrå och mellan konsulter.

Vad sökordsoptimering kostar beror också på hur stor webbplats eller e-handel du har. Behöver varje webbsida gås igenom eller kan vi välja ut de mest prioriterade? Hur mycket jobb som behöver göras påverkas även av hur mycket av SEO-grunden som redan finns på plats.

Sökordsoptimering pris - Vad kostar SEO?

SEO är inget som bara behöver göras en gång och så är det klart. Ett initialt grundarbete ger däremot din webbplats en bra start och därefter behövs mindre löpande optimering för att hålla jämna steg med konkurrenterna som också optimerar sina webbplatser.

Se inte sökordsoptimeringen bara som en kostnad utan som en investering. Att hamna högre upp i sökresultaten är den mest effektiva och billigaste annonsplatsen långsiktigt.

SEO kostnad per månad

Vad kostar SEO egentligen? Jag har några SEO-paket med både månadskostnader och fasta priser men varje uppdrag anpassas efter vad varje kund verkligen behöver och utifrån budget. Då inleder vi med ett paket för SEO-strategi där en effektiv strategi tas fram utifrån din budget. Du har full koll på vad du får och du styr själv priset utifrån hur mycket du vill satsa på att synas bättre. Med andra ord kan du själv välja en specifik månadskostnad och utifrån satt budget anpassar jag uppdraget över vad som ger mest effekt för bäst resultat.

Behöver du hjälp med sökordsoptimering
av en erfaren SEO-konsult?

Kontakta mig redan idag!

Klicka här

Vad ingår i priset för sökordsoptimering?

Eftersom mina kunder har varierande grundkunskap och har kommit olika långt när de anlitar mig kan det skilja vad som ingår i priset för det initiala och löpande arbetet med sökordsoptimeringen. Exempel på delar som kan ingå är:

  • Sökordsanalys
  • Sökordsoptimeringsanalys för vad som finns, saknas och behöver åtgärdas
  • Konkurrensanalys utifrån position av sökord
  • Rubriker, texter, titlar, beskrivningar, alt-attribut (bildbeskrivningar)
  • Skapa nytt content
  • Uppdatering av gammalt content
  • Rapportering på förändrad positionering av sökord
  • Rådgivning och förbättringsförslag
  • Trafikanalys – Var trafiken kommer ifrån och vad nästa steg är för att öka rätt trafik
  • Konverteringsoptimering och användarvänlighet för att kunna öka försäljningen

Pris för SEO

Se aktuella priser för sökordsoptimering.

Behöver du hjälp med sökordsoptimering?

Kontakta mig om du behöver anlita en konsult för sökordsoptimering. Jag hjälper dig att lyckas med att få bättre synlighet online. Få hjälp med SEO nu!


Jenny - Mediaboost

Jag jobbar som copywriter, content writer och SEO-konsult i Kristianstad, Hässleholm och digitalt på distans. Jag hjälper små till stora företag att lyckas online med bättre synlighet, att nå fler kunder och öka försäljningen genom sökordsoptimering, copywriting och content writing. Med olika insatser stärker jag ditt varumärke och hjälper ditt företag att synas bättre online.

Pin It on Pinterest