Virtuell assistent (VA)

Som Virtuell assistent (VA) hjälper jag dig som inte har tid med din hemsida, sociala medier eller digital marknadsföring. Jag hjälper också dig som vill ta steget att gå online och synas med din business online. Att anlita en VA på distans passar dig som har mycket att göra inom ditt företag och behöver avlastning. Du kanske tycker dessa delarna är krångliga och tycker det tar alldeles för lång tid från det du egentligen vill hålla på med.

Virtuell assistent inom sociala medier m.m. för dig som behöver hjälp på distans

En virtuell assistent kan vara en lösning för dig som inte vill anställa någon för att arbeta digitalt med ditt företag. Jag hjälper dig att komma igång med hemsida, sociala medier och digital marknadsföring om du ännu inte tagit steget. Ta hjälp av mig som en VA inom sociala medier eller digital marknadsföringskonsult.

En virtuell assistent hjälper dig att frigöra tid

Låt en virtuell assistent arbeta med ditt företag online så kan du frigöra tid för att effektivisera din verksamhet och jobba med det du är expert på. Det kan vara tidskrävande att arbeta med ditt företags digitala närvaro. Genom att hyra in hjälp med detta kan du använda de timmarna till att dra in pengar istället.

Känner du dig inte tillräckligt insatt i hur du bör jobba med din blogg, hemsida, sociala medier och digital marknadsföring? Då kan en VA ge dig den kvaliteten och du kan fokusera på det du vill. Som virtuell assistent analyserar jag var du med din verksamhet bäst når just din målgrupp och vilka sociala kanaler som passar ditt företag bäst.

Som VA på distans kan jag också hjälpa dig med

  • Digital marknadsföring
  • Hemsida och blogg – skapa innehåll, underhålla och uppdatera
  • Sociala medier strategier
  • Planera, uppdatera och hantera sociala medier som Facebook, Instagram, Pinterest m.m.
  • Bildhantering för digitala kanaler
  • Skriva nyhetsbrev
  • Skriva texter
  • Annonsering – Google Ads (Google AdWords), Facebook Ads, Instagram Ads
  • SEO – sökordsoptimering – åtgärder på din webbsida för att förbättra din position i Googles sökresultat
  • och mycket annat…

Paketpris för virtuell assistent

Du väljer fritt bland mina tjänster så det passar dina behov för det du behöver hjälp med. Du kan enkelt förändra ditt paket vid behov så länge jag får veta detta i god tid.

4 timmar i månaden

Välj fritt bland mina tjänster och få hjälp 4 timmar i månaden

1400 kr exkl moms

6 timmar i månaden

Välj fritt bland mina tjänster och få hjälp 6 timmar i månaden

1950 kr exkl moms

8 timmar i månaden

Välj fritt bland mina tjänster och få hjälp 8 timmar i månaden

2400 kr exkl moms

Hur arbetar en virtuell assistent?

Virtual assistant (VA) i Sverige för sociala medier och onlinemarknadsföring

Till skillnad mot att anställa så är det enkelt att anlita en virtuell assistent som arbetar online på distans. Varje uppdrag anpassas helt utifrån ditt behov på innehåll, omfattning och om det rör sig om tidsbegränsade eller återkommande uppdrag. Du betalar bara för de timmar du har behov av och kan enkelt anpassa omfattningen efterhand. Detta hjälper dig hålla nere kostnaderna och du sparar pengar på att inte anställa.

Spara pengar och tjäna mer på att hyra in en assistent på distans

Spara pengar och tid på att anlita en VA på distans. Bli mer effektiv och få mer tid till det som gör att du faktiskt kan tjäna pengar istället.

Ja det är faktiskt sant! Du kan både spara pengar och faktiskt tjäna mer på att hyra in en VA. Det finns många pengar att spara på att hyra en assistent istället för att anställa. Du slipper betala arbetsgivaravgifter, skatter, tjänstepension och försäkringar för en anställd. Du behöver inte tillhandahålla en arbetsplats med kostnader för skrivbord, stol, dator, programvara och alla andra kostnader det innebär med en anställd på plats.

De timmar du själv lägger på att uppdatera hemsida, skriva nyhetsbrev, digital marknadsföring, uppdatera och kommentera på sociala medier är timmar du kan använda till att faktiskt tjäna pengar istället. En VA kan dessutom effektivisera arbetet så det krävs färre timmar för att få gjort det som behövs göras. Samtidigt betalar du bara för de timmar som verkligen behövs för just ditt företag.

Virtuella assistenter i Sverige

Virtuella assistenter i Sverige är nu på uppgång och efterfrågan ökar efter att ha varit i det närmaste okänt i Sverige samtidigt som begreppet i sig förvirrar. Yrket virtuell assistent i det här sammanhanget innebär en fysisk person som sköter uppgifter platsoberoende på distans, oftast datorbaserade uppgifter. Yrket är mycket mer känt internationellt, exempelvis i USA, även om det inte är så vanligt i Sverige ännu. Vad jag har kunnat hitta dök begreppet virtuella assistenter upp i Sverige redan 2008 enligt en artikel. Vi som jobbar som VA blir också allt fler med olika specialiseringar. Det kan vara inom sociala medier, administration, bokföring, ekonomi och många andra områden.

Benämningen virtuell assistent kommer från den engelska motsvarigheten virtual assistant och båda språken förkortar det med VA. I Sverige blir det då lite förvirrande då det vanligtvis är en förkortning för vatten och avlopp. Förvirringen blir ännu större när begreppet virtuell assistent egentligen betyder en datorbaserad assistent med AI – Artificiell Intelligens.

Ta hjälp av en VA inom sociala medier

Som VA jobbar jag främst inom sociala medier men jag tycker om att ha varierande arbetsuppgifter. Därför hjälper jag väldigt gärna till även med andra saker inom digital marknadsföring.

Kontakta mig!

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest

Share This