Hyr en webbredaktör – digital kommunikatör

Behöver du hjälp med företagets digitala närvaro så kan du hyra en webbredaktör eller digital kommunikatör som tar hand om din hemsida, blogg, ja hela din webbplats och dina kanaler inom sociala medier som Instagram, Facebook, Twitter etc.

Jag kan hjälpa dig med din digitala närvaro både kortare och längre perioder. Främst arbetar jag med WordPress men har lätt för att sätta mig in i andra CMS-verktyg då jag har testat många under mina år som systemutvecklare och webbutvecklare. Som webbredaktör och digital kommunikatör kan jag hjälpa dig med

  • Webbanpassade texter
  • Sociala medier
  • Hantera dialogen med dina läsare och ge dem en positiv bild av ditt företag

Läs mer om vad jag som webbredaktör och digital kommunikatör kan hjälpa dig med för ditt företags digitala närvaro.

En kommunikatör framför ditt budskap till rätt målgrupp

Kommunikation skapar värde och behöver anpassas beroende på kommunikationskanal, budskap, avsändare och målgrupp. Det finns många olika kommunikatörsroller där en kommunikatör kan arbeta inom ett brett fält med omväxlande uppgifter men även inom olika inriktningar. Jag som digital kommunikatör jobbar endast med kommunikationskanaler som finns online på webben till exempel hemsida, blogg, nyhetsbrev och sociala medier.

Pin It on Pinterest

Share This