Webbredaktör

Få hjälp av en webbredaktör på deltid, för korta eller långa uppdrag. Jag hjälper dig att uppdatera innehåll, redigera och korrekturläsa texter samt SEO. Vill du få relevanta, begripliga och tydliga texter på svenska och engelska? Men saknar tid eller kunskap? Anlita mig för att skapa texter som når fram!

Jenny Månsson

Behöver du hjälp av en webbredaktör?

Anlita en extern webbredaktör

En webbredaktör kan hjälpa dig med att planera och skapa strategier för produktion av innehåll samt ansvara för publicering och analys. Jag kan som copywriter och skribent också hjälpa dig med textproduktion och enklare bildredigering för dina digitala kanaler.

Oavsett om du behöver få igång företagsbloggen, nyhetsbrevutskicken eller behöver skapa en plan för närvaron på sociala medier, kan du anlita mig som webbredaktör och konsult.

Få stöd av en konsult på deltid och för längre projekt

Om du inte hinner med att kontinuerligt planera och uppdatera din webbplats och digitala kanaler med innehåll, kan det vara bra att anlita en extern konsult. Oavsett om du söker efter hjälp på deltid till kortare projekt eller för längre uppdrag, kan vi se hur jag kan stötta dig på bästa sätt.

Pin It on Pinterest