Webbredaktör

Erfaren webbredaktör som ökar din försäljning och driver rätt trafik!

Webbredaktör specialiserad på webbcopy med sökmotoroptimering

Få det bästa av två världar med en webbredaktör och SEO-konsult som kan både webbcopy och sökmotoroptimering. Jag är specialiserad på svensk webbcopy som både är målgruppsanpassad för att öka försäljningen och optimerad för högre position i sökresultatet.

Anlita mig som webbredaktör eller webbkommunikatör

Det är enkelt att anlita mig på konsultbasis, som interim, vid föräldraledighet, vid akuta behov, för korta eller för längre uppdrag och samarbeten. Du kan bland annat hyra in mig som webbredaktör, webbkommunikatör eller konsult. Oavsett om du behöver hjälp på heltid eller bara då och då med större projekt och uppdrag eller bara vill beställa några enstaka texter.

Som webbkommunikatör och webbredaktör för konsultuppdrag kan jag hjälpa till med att ta hand om ditt företags webbplatser, med att skapa, publicera och optimera innehållet.

Behöver du hjälp av en webbredaktör?

Kontakta mig om du behöver hjälp av en erfaren webbredaktör!

Anlita en frilansande webbredaktör

Anlita en frilansande webbredaktör för att få hjälp med professionella texter

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest