Priser digital marknadsföring och copy

Pris

Alla priser är exklusive moms

550 kr per timme – digital marknadsföring

550 kr per timme – sökmotoroptimering

0,60 – 1,50 kr per ord – copy och SEO-texter

550 kr per timme – copy och SEO-texter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timpris.

Läs mer om copywriting och SEO texter

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Behöver du hjälp?

Välkommen till en lite mindre marknadsföringsbyrå med schyssta priser för små och stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm, Vinslöv och på distans.

Meddelande

Vad kostar digital marknadsföring?

Kostnaden beror på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med, i vilken omfattning, hur förutsättningarna ser ut hos dig och hur avancerad marknadsföringen ska vara. Se det som en investering där du låter någon professionell hantera det samtidigt som du kan använda den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar.

Vad din digitala närvaro kan kosta går alltså inte att säga på förhand förrän jag vet din situation och ditt utgångsläge. Det jag säkert kan säga är att jag är ärlig med vad du behöver och inte behöver. Jag vill inte att mina kunder betalar för något i onödan som inte hjälper dem framåt och ger därför ofta råd över vad just du behöver prioritera i första hand, utifrån vad som är rätt för dig och din verksamhet. Jag börjar hellre smått för att du ska se vilka bra resultat du kan uppnå med min hjälp och så tar vi det därifrån sen.

Vad kostar SEO – sökmotoroptimering?

Pris för sökmotoroptimering varierar beroende på hur stor webbplats eller e-handel du har. Varje webbsida behöver gås igenom och optimeras på bästa sätt och hur mycket jobb som behöver göras påverkas av hur mycket av SEO-grunden som redan finns på plats.

Hur mycket SEO – sökmotoroptimering kostar per månad efter det initiala arbetet kan variera kraftig från byrå till byrå och mellan konsulter. Jag har inga generella paketpriser utan anpassar varje uppdrag efter vad varje kund verkligen behöver. Du har full koll på vad du får och du styr själv vad det får kosta. Utifrån satt budget anpassar jag uppdraget över vad som ger mest effekt för bäst resultat.

Sökmotoroptimering är inget som bara behöver göras en gång och så är det klart. Ett inititalt grundarbete ger däremot din webbplats en bra start och därefter behövs mindre löpande optimering för att hålla jämna steg med konkurrenterna som också optimerar sina webbplatser.

Se inte sökmotoroptimering som en kostnad utan som en investering. Att hamna högre upp i sökresultaten är den mest effektiva och billigaste annonsplatsen långsiktigt.

Vad kostar en copywriter?

Priset för en copywriter varierar med uppdraget. Jag tar betalt både i öre/ord och per timme med timdebitering. Allt är beroende av uppdragets utformning, volym och svårighetsgrad. Att ge ett fast pris kan i vissa lägen vara svårt då prislappen påverkas av många faktorer:

  • Om det finns några underlag eller specifikationer att utgå ifrån kring vad som önskas
  • Om en sökordsanalys behöver göras eller om du redan vet vilka sökord som ska ingå
  • Hur mycket research som krävs inom området för att få fram det kunden vill ha
  • Löpande band produktion av snarlika annonser, produkttexter eller mer kreativa texter
  • Hur stort uppdraget är i längd, volym och om det är ett återkommande uppdrag eller en engångsbeställning
  • Ifall du behöver en snabb leveranstid med kort varsel som behöver pressas in bland andra redan planerade uppdrag eller vilken slags deadline det finns att förhålla sig till

Pin It on Pinterest