Priser copywriter och SEO-tjänster – Timpris, paket, pris per ord

Här hittar du mina aktuella timpriser, timpaket och SEO-paket när du anlitar mig som copywriter och konsult inom SEO och marknadsföring.

Har du en liten budget att röra dig med? Berätta vilken budget du har så kan jag säkert sätta ihop något som är helt anpassat för dig!

Alla priser är exklusive moms

Pris SEO och marknadsföring

550 kr per timme – SEO, marknadsföring

Pris copywriter

0,60 – 2 kr per ordcopy och SEO-texter

550 kr per timmecopy och SEO-texter

0,50 – 1 kr per ordkorrekturläsning och editering av utkast beroende på struktur och läsflöde

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timpris.

Om copy och SEO-texter debiteras per ord

Blogginlägg, sociala medier, meta titles, meta description, produkttexter, produktbeskrivningar, kategoribeskrivningar för produkter 0,60 – 1 kr per ord beroende på behov av research.
Företagspresentation, beskrivning av tjänster 1 – 2 kr per ord beroende på behov av research.

Läs mer om mina tjänster som copywriter.

Paket

Behöver du löpande hjälp med SEO, annonsering, rådgivning eller andra tjänster inom copywriting och marknadsföring? Prenumerera på mina paket med ett visst antal timmar i månaden. Timmarna disponeras på bästa sätt utifrån en strategi och/eller beroende på vad du behöver för hjälp varje månad utifrån vad som ger bäst effekt för ditt företag. Löpande abonnemang med en månads uppsägningstid.

Business Small 2 100 kr 4 timmar/månad

Business Kickstarter 4 000 kr 8 timmar/månad

Business Grow Stronger 5 700 kr 12 timmar/månad

Business Pro 9 000 kr 20 timmar/månad

SEO-paket

Läs mer om hur du kan få hjälp med SEO, sökmotoroptimering!

Steg 1 – 1 175 kr Sökordsanalys för upp till 20 webbsidor – Vilka sökord du bör satsa på för att synas bättre online. Sökorden väljs utifrån verksamheten, bransch, konkurrenter, sökvolym och svårighetsgrad att positionera sig högt. Gruppering av sökorden per webbsida.

Steg 2 – 900 kr Enklare sökordsoptimering upp till 20 webbsidor – Utifrån sökordsanalysen ges förslag på meta title, meta description och huvudrubrik (H1) per webbsida.

Steg 3 – 1 600 kr SEO-strategi mini – Vilka sökordsplaceringar du har idag på Google på sökorden från sökordsanalysen och vilka av dessa sökord som ger mest effekt i ökad trafik att börja jobba med och optimera. En SEO-strategi tas fram för SEO OnPage (ej externt länkbygge) för sex månader som får webbplatsen att sakta men säkert klättra i positioner. Önskas snabbare effekt eller större effekter behövs en större SEO-strategi för en högre kostnad.

Steg 4 – 1 975 kr/månad (en månads uppsägningstid) Löpande SEO mini – Utifrån SEO-strategin mini genomförs de optimeringar som behövs för att förbättra sökpositionerna. Strategin revideras vid behov då SEO-optimering är ett kontinuerligt löpande arbete. Månadsrapporter för hur placeringarna förändras för dina sökord. Denna löpande SEO på miniminivå får webbplatsen att klättra i sökpositionerna sakta men säkert. Vill du investera i en snabbare och mer kraftfullare effekt behövs ett löpande SEO-arbete för en högre kostnad.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Behöver du hjälp?

Välkommen till en lite mindre men personlig byrå med schyssta priser för små till stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans över hela Sverige.

Meddelande

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest