Priser digital marknadsföring och copy

Pris

Alla priser är exklusive moms

675 kr per timme – digital marknadsföring

0,60 – 1,50 kr per ord – copy och SEO-texter

525 – 625 kr per timme – copy och SEO-texter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timpris. Du kan också få ett paketpris för uppdatering av texter månadsvis.

Läs mer om copywriting och SEO texter

Månadspaket, timbank och delbetalning

För dig som behöver få mycket gjort, som behöver löpande hjälp eller som kanske inte riktigt har råd att investera i allt som skulle behövas på en gång erbjuder jag månadspaket och timbank som en slags delbetalning. Jag reserverar då tid för dina uppdrag så att du kan få den hjälp du behöver.

Du bestämmer en fast kostnad eller månadskostnad som passar din budget. Jag arbetar upp till den gränsen med det mest prioriterade som ger dig mest resultat. Resten av uppgifterna läggs på en lista och sparas till nästa månad eller något annat tillfälle som passar dig.

Vad kostar digital marknadsföring och copywriting?

Kostnaden beror på vilken slags marknadsföring du behöver hjälp med, i vilken omfattning, hur förutsättningarna ser ut hos dig och hur avancerad marknadsföringen ska vara. Se det som en investering där du låter någon professionell hantera det samtidigt som du kan använda den tiden till att sälja och faktiskt dra in pengar.

Vad din digitala närvaro kan kosta går alltså inte att säga på förhand förrän jag vet din situation och ditt utgångsläge. Det jag säkert kan säga är att jag är ärlig med vad du behöver och inte behöver. Jag vill inte att mina kunder betalar för något i onödan som inte hjälper dem framåt och ger därför ofta råd över vad just du behöver prioritera i första hand, utifrån vad som är rätt för dig och din verksamhet. Jag börjar hellre smått för att du ska se vilka bra resultat du kan uppnå med min hjälp och så tar vi det därifrån sen.

Behöver du hjälp?

Meddelande

Pin It on Pinterest