Priser digital marknadsföring och copy

Här hittar du mina aktuella priser och paket som copywriter och konsult inom SEO och marknadsföring.

Har du en liten budget att röra dig med? Berätta vilken budget du har så kan jag säkert sätta ihop något som är helt anpassat för dig!

Alla priser är exklusive moms

Pris digital marknadsföring

600 kr per timme – digital marknadsföring, SEO

Pris copywriter

0,60 – 1,50 kr per ord – copy och SEO-texter

500 – 600 kr per timme – copy och SEO-texter

Beroende på vilken typ av text du behöver hjälp med och hur mycket research som krävs används i vissa fall debitering per ord och i andra fall timpris.

Läs mer om mina tjänster som copywriter.

Paket

Behöver du löpande hjälp med SEO, annonsering, rådgivning eller andra tjänster inom copywriting och marknadsföring? Prenumerera på mina paket med ett visst antal timmar i månaden. Timmarna disponeras på bästa sätt utifrån en strategi och/eller beroende på vad du behöver för hjälp varje månad utifrån vad som ger bäst effekt för ditt företag. Löpande abonnemang med en månads uppsägningstid.

Business Small 2 300 kr 4 timmar/månad

Business Kickstarter 4 400 kr 8 timmar/månad

Business Grow Stronger 6 300 kr 12 timmar/månad

Business Pro 10 000 kr 20 timmar/månad

SEO-paket

Steg 1 – 1 175 kr Sökordsanalys för upp till 20 webbsidor – Vilka sökord du bör satsa på för att synas bättre online. Gruppering av sökorden per webbsida.

Steg 2 – 900 kr Sökordsoptimering upp till 20 webbsidor – Utifrån sökordsanalysen ges förslag på meta title, meta description och huvudrubrik (H1) per webbsida.

Steg 3 – 1 600 kr SEO-strategi – Vilka sökordsplaceringar du har idag på Google på sökorden från sökordsanalysen och vilka av dessa sökord som ger mest effekt i ökad trafik att börja jobba med och optimera. En SEO-strategi tas fram för SEO OnPage för sex månader.

Steg 4 – 1 975 kr/månad (en månads uppsägningstid) Löpande SEO – Utifrån SEO-strategin genomförs de optimeringar som behövs för att förbättra sökpositionerna. Strategin revideras vid behov då SEO-optimering är ett kontinuerligt löpande arbete. Månadsrapporter för hur placeringarna förändras för dina sökord.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Behöver du hjälp?

Välkommen till en lite mindre men personlig marknadsföringsbyrå med schyssta priser för små till stora företag i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans över hela Sverige.

Meddelande

Pin It on Pinterest