Pris copywriter, SEO-skribent och SEO-konsult – per ord, timme

Priser copywriter, content writer, skribent och konsult inom sökmotoroptimering med timpris och pris per ord.Här hittar du mina aktuella priser per ord och timpriser som copywriter, content writer, SEO-skribent, webbredaktör, content manager och SEO-konsult.

Har du en liten budget att röra dig med? Då kan vi lägga upp en enklare plan för vad det är just du behöver ta tag i allra först.

Alla priser är exklusive moms.

Pris copywriter, content writer och SEO-skribent
Korrekturläsning och språkgranskning
Content marketing – Hyr en webbredaktör, content manager
Rådgivning och konsultation
Pris sökmotoroptimering med SEO-konsult

Priser för copy, content och SEO-texter

Minimum debitering 400 kr per beställning.

Rabatter på uppdragspaket. Beställ ett paket där du kan nyttja hela värdet på en gång eller lite i taget vid behov, upp till ett år från beställningsdatum. Perfekt för dig som har behov av större volymer, även utspritt under året. Du kanske har många affiliatesidor eller många produkter i din webbutik.

15% rabatt för uppdragspaket värde 6 000 kr – Betala endast 5 100 kr.
20% rabatt för uppdragspaket värde 10 000 kr – Betala endast 8 000 kr.

0,70 kr per ord blogginlägg, affiliateartiklar. Breda nischer, normal research.
0,80 kr per ord produkttexter, kategoritexter, metatexter. Breda nischer, normal research.
0,90 kr per ord texter inom smalare nischer eller som kräver mer omfattande research.
0,90 kr per ord företagspresentation, tjänstebeskrivningar, varumärkestexter, landningssidor.
275 kr per 100 ord annonstexter och broschyrtexter.

För timpris copywriter, se content marketing.

Korrekturläsning och språkgranskning

0,15 kr per ord Korrekturläsning och språkgranskning av färdiga texter. Om texten kräver väldigt mycket arbete kan ordpriset bli högre. Det kan jag avgöra först efter att jag har sett texten.

Minimum debitering 400 kr per beställning.

Content marketing – Hyr en webbredaktör eller content manager

Behöver du hjälp med content marketing, att ta fram innehållsidéer, skapa innehåll, publicera på hemsidan, ta hand om nyhetsbrev, skapa en ny enkel hemsida, ta hand om löpande SEO-arbete? Du kanske också behöver någon som leder dina skribenter om du driver flera affiliatesajter? Då kan du anlita mig som webbredaktör, content manager, copywriter eller content skribent.

Boka tjänsterna med löpande fakturering eller prenumerera på mina tjänster med olika paket. Perfekt för att få hjälp med bland annat content marketing och sökmotoroptimering till fast pris per månad. Utan uppsägningstid.

575 kr per timme – Löpande fakturering i stället för paket
Business Small Steps 3 150 kr/mån 6 timmar per månad (525 kr/timme)
Business Grow Stronger 6 000 kr/mån 12 timmar per månad (500 kr/timme)
Business Maximize Growth 9 500 kr/mån 20 timmar per månad (475 kr/timme)

Rådgivning och konsultation

575 kr per timme – Timpris för rådgivning, bollplank och konsultation kring strategi, SEO med mera.

Behöver du hjälp med bättre synlighet online, men vet inte var du ska börja? Gör du punktinsatser lite överallt med att fixa med texter lite här och där utan någon ordentlig plan för var du ska lägga krutet?

Boka in 2-3 timmars analys av din hemsida, trafik och statistik för att få hjälp med att hitta startpunkten med råd för vad du kan börja ta tag i. Du kanske har många webbsidor, kategorier eller produkter och vet inte vad som ska åtgärdas först, samtidigt som budgeten inte räcker till att fixa allt på en gång?

Vissa webbsidor har kanske redan ganska bra trafik men du lyckas inte sälja något?

Du kanske har en massa frågor och behöver ett bollplank? Då kan du boka in rådgivning och konsultation där vi kan ta frågor både via telefon, Google Meet och mail.

Pris sökmotoroptimering med SEO-konsult

Vill du veta vad SEO kostar per månad? Varje uppdrag anpassas efter vad du som kund verkligen behöver och utifrån din budget. Se timpris eller paket för att köpa SEO för fast kostnad per månad.

575 kr per timme – Löpande fakturering i stället för paket
Business Small Steps 3 150 kr/mån 6 timmar per månad (525 kr/timme)
Business Grow Stronger 6 000 kr/mån 12 timmar per månad (500 kr/timme)
Business Maximize Growth 9 500 kr/mån 20 timmar per månad (475 kr/timme)

Boka tjänsterna med löpande fakturering eller prenumerera på mina tjänster med olika paket. Med paketen kan du få hjälp med sökmotoroptimering till ett fast pris per månad. Utan uppsägningstid.

Du kan få hjälp med sökordsanalys, strategi och löpande SEO-arbete som SEO OnPage (ej externt länkbygge) och nytt content. Tänk på att SEO inte är en quickfix, utan räkna med att stabila SEO-effekter inte märks förrän efter 3-6 månader. Sedan kan det naturligtvis gå snabbare men allt beror på hur konkurrensen ser ut, vilket utgångsläge du har från början och hur mycket du är beredd att investera för att göra tillräckligt stor optimering.

Behöver du hjälp med texter, SEO eller rådgivning?

Kontakta mig redan idag!

Anlita en mindre copybyrå och contentbyrå med rimliga priser

Välkommen till Mediaboost när du vill anlita en mindre och prisvärd copybyrå och contentbyrå. Hos mig får du hjälp med professionella och billiga texter till en låg kostnad.

Oavsett om du har ett nystartat företag eller vill skala upp din verksamhet får du personlig och professionell hjälp av mig. Anlita Mediaboost när du letar efter en byrå med ett bra och rimligt pris.

Pin It on Pinterest