Om

Hej!

Copywriter expert på SEO

Det är jag som är Jenny!

Här hittar du en målmedveten entreprenör med extra serviceanda+ som ser till helheten för ditt företag när jag jobbar med din digitala närvaro.

Min bakgrund och erfarenhet inom copywriting och SEO

Jag har en pedagogisk bakgrund, utbildad som förskolepedagog, och har sedan hunnit jobba inom IT branschen i över 20 år som systemutvecklare och webbutvecklare. Genom åren har jag också skaffat mig kunskap och erfarenhet inom copywriting och SEO, två områden som alltid har lockat mig.

Just copywriting har alltid funnits vid min sida oavsett vad jag har jobbat med. Dokument och webbtexter har på ett naturligt sätt alltid hamnat i mitt knä. Mycket tack vare min förmåga att formulera texter för rätt målgrupp och för mina falkögon.

SEO har också alltid funnits med då jag genom åren drivit diverse bloggar där jag har kunnat testa mina teoretiska kunskaper och se vad som fungerar och inte fungerar.

Varför jag startade företag

Som bisyssla under mina år som anställd har jag hjälpt små och stora företag med både copywriting och sökmotoroptimering. Det har varit alltifrån tjänsteföretag och affiliatesidor till små webbutiker och stora e-handelsföretag.

Med hjälp av egenanställningsföretag har jag kunnat ta mig an många spännande uppdrag inom området. Det gav mig inspiration och fick mig att ta beslutet att satsa fullt ut med eget företag som jag nu driver på heltid.

/Jenny – Mediaboost

Rulla till toppen