Jenny

Hej!

Det är jag som är Jenny!

Här hittar du en målmedveten entreprenör med extra serviceanda+ som ser till helheten för ditt företag när jag jobbar med din digitala närvaro.

Min bakgrund och erfarenhet inom copywriting och SEO

Jag har en pedagogisk bakgrund och har jobbat inom IT branschen i nästan 20 år som systemutvecklare och webbutvecklare. Genom åren har jag skaffat mig både utbildning, kunskap och erfarenhet inom copywriting och SEO, två områden som alltid har lockat mig.

Just copywriting har alltid funnits med mig vid min sida oavsett vad jag har jobbat med. Mina tidigare chefer och även kolleger har sett och tagit väl hand om mina talanger och därför har det alltid blivit naturligt att dokument och webbtexter har hamnat i mitt knä. Både för mina falkögon som en tidigare kollega snällt uttryckte sig och för min förmåga att formulera texter för rätt målgrupp.

SEO har också alltid funnits med då jag genom åren drivit diverse bloggar och affiliatesidor där jag har kunnat testa mina teoretiska kunskaper och se vad som fungerar och inte fungerar.

Varför jag startade företag

Som bisyssla under mina 20 år som anställd har jag hjälpt många företag, stora som små, med både copywriting och sökmotoroptimering. Allt från tjänsteföretag och webbutiker till affiliatesidor.

Med hjälp av egenanställningsföretag har jag kunnat ta mig an många spännande uppdrag inom området vilket gav mig mycket inspiration och fick mig att ta beslutet att satsa fullt ut med eget företag. Sedan april 2019 driver jag företaget på heltid.

/Jenny – Mediaboost

Omdömen Google My Business

Carmen Elfgren
Carmen Elfgren
2021-01-20
Verifierad
Tillgänglig och ger mycket stöd samt en god grund att stå på. Väldigt duktig på att återkoppla och bemöta ens synpunkter. Rekommenderas varmt!
Vitero AB
Vitero AB
2021-01-15
Verifierad
Väldigt nöjda med det samarbete vi har med Jenny.
Tina Pascotto
Tina Pascotto
2021-01-03
Verifierad
"Jag har anlitat Jenny Månsson och Mediaboost för såväl bearbetning av texter men även konsultation av digital marknadsföring. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Jenny då hon är snabb på att återkoppla och leverera. Hon är professionell och har varit ett värdefullt bollplank för mig. Jag kan starkt rekommendera Jenny och Mediaboost!"
Pervz
Pervz
2020-05-31
Verifierad
Jag behövde hjälp med sökmotoroptimering och rådgivning kring digital marknadsföring varför jag kontaktade Jenny. Mycket nöjd med samarbetet. Hon var snabb, professionel, trevlig och punktlig. Rekommenderas starkt!

Pin It on Pinterest