Om Mediaboost

Copywriter expert på SEO

Hej!

Det är jag som är Jenny Månsson, copywriter, skribent och SEO-konsult på Mediaboost!

Här hittar du en målmedveten entreprenör med extra serviceanda som ser till helheten för ditt företag.

Med mer än 25 års erfarenhet inom både copywriting och SEO kan jag hjälpa dig att synas i Googles sökresultat och formulera dina texter för din målgrupp utifrån dina önskemål.

Min bakgrund och erfarenhet

Tack vare en bred bakgrund inom både pedagogik och IT har jag skaffat mig värdefull kunskap och erfarenhet inom en mängd områden.

Det tillsammans med en naturlig talang för att snabbt sätta mig in i andra företag, att se både detaljer och helheten, att hitta problem och den bästa lösningen utifrån olika scenarion, gör att jag hela tiden lyckas möta mina kunders förväntningar, och mer därtill.

Jag har hjälpt både små och stora företag inom en bredd av branscher med alltifrån tjänsteföretag och affiliatesidor till små webbutiker och stora e-handelsföretag.

Bli en av mina nöjda kunder

Oavsett om ditt företag är nytt eller du är redo att skala upp, kan jag hjälpa dig med dina texter och SEO. Bli en av mina många nöjda kunder du med!

Indiska
Gina Tricot
Tress Sport & Lek
Ruth & Joanna

Mediaboost i Hässleholm

Välkommen till Mediaboost, en liten byrå för företag i Hässleholm, Kristianstad och på distans. Av mig kan du få hjälp med copy, content marketing och SEO. Jag hjälper ditt företag att synas bättre online för att driva mer trafik och få fler kunder.

/Jenny Månsson – Mediaboost

Rulla till toppen