Jenny

Hej!

Det är jag som är Jenny!

Här hittar du en målmedveten entreprenör med extra serviceanda+ som ser till helheten för ditt företag när jag jobbar med din digitala närvaro.

Min bakgrund och erfarenhet inom copywriting och SEO

Jag har en pedagogisk bakgrund utbildad som förskolepedagog och har sedan hunnit jobba inom IT branschen i 20 år som systemutvecklare och webbutvecklare. Genom åren har jag skaffat mig både utbildning, kunskap och erfarenhet inom copywriting och SEO, två områden som alltid har lockat mig.

Just copywriting har alltid funnits med mig vid min sida oavsett vad jag har jobbat med. Mina tidigare chefer och även kolleger har sett och tagit väl hand om mina talanger och därför har det alltid blivit naturligt att dokument och webbtexter har hamnat i mitt knä. Det är tack vare min förmåga att formulera texter för rätt målgrupp och för mina falkögon.

SEO har också alltid funnits med då jag genom åren drivit diverse bloggar och affiliatesidor där jag har kunnat testa mina teoretiska kunskaper och se vad som fungerar och inte fungerar.

Varför jag startade företag

Som bisyssla under mina 20 år som anställd har jag hjälpt många företag, stora som små, med både copywriting och sökmotoroptimering. Allt från tjänsteföretag och webbutiker till affiliatesidor.

Med hjälp av egenanställningsföretag har jag kunnat ta mig an många spännande uppdrag inom området vilket gav mig mycket inspiration och fick mig att ta beslutet att satsa fullt ut med eget företag. Sedan april 2019 driver jag företaget på heltid.

/Jenny – Mediaboost

Pin It on Pinterest