Hjälp med SEO – Effektiv sökordsoptimering till bra priser

Kom högt upp på Google i sökresultatet och få fler kunder!

Hjälp med sökordsoptimering

Få hjälp med SEO av din hemsida eller e-handel för bättre placeringar i det organiska sökresultatet på Google! Jag har lång erfarenhet av effektiv sökoptimering och hjälper dig att synas bättre genom att välja rätt sökord från början.

Varje uppdrag skräddarsys och anpassas efter vad du som kund verkligen behöver och utifrån din budget. Vad som kan ingå:

 • Planering och strategi.
 • Innehållsskapande och optimering av: metatexter, rubriker, texter och interna länkar.
 • Analys och rekommendation på: webbplatsens struktur, sökordsanalys och rekommenderade sökord per webbsida, teknisk SEO.
 • Analysrapport med pedagogiska och tydliga kommentarer att använda som stöd i ditt eget SEO-arbete framåt.
 • Konsultation och rådgivning.

Webbutveckling, externa länkar eller utförande av teknisk SEO ingår inte, utan är endast rådgivande.

Köp sökordsoptimering till bra priser

Behöver du hjälp med sökordsoptimering? Texter, content marketing, SEO, konsultation och rådgivning. Varje uppdrag anpassas efter vad du som kund verkligen behöver och utifrån din budget. Se aktuella priser när du vill köpa sökmotoroptimering.

Behöver du hjälp med sökordsoptimering?

Därför ska du synas på Google

När någon ska köpa en produkt eller tjänst googlar de allra flesta. Det är alltså här du har ett guldläge att fånga in dessa kunder som redan har tagit de första stegen i köpprocessen.

Det som är viktigt att veta är att det idag bara är förstasidan på Google som räknas, syns du inte där kommer du inte få några affärer. Därför är det bra att investera i professionell SEO-hjälp och börja konvertera fler leads.

Jag kan som SEO-konsult och copywriter hjälpa dig med både optimering och att skriva målgruppsanpassade och SEO-optimerade texter. Som konsult arbetar jag med både små och stora företag och anpassar uppdragen efter kundens budget.

Skräddarsydda tjänster

SEO hjälp till bra priser - Investera i SEO för att öka försäljningenAnlita mig när du behöver hjälp med SEO rådgivning och konsultation. Du kan få skräddarsydda tjänster med analys av sökord, målgrupp och konkurrens, SEO-strategi, intern länkstrategi, meta texter och anpassade SEO-texter.

Du kan bland annat få hjälp med optimering av:

 • Meta-text: titlar (meta titles) och beskrivningar (meta descriptions) som syns i Google sökresultat
 • Rubriker (H1, H2, H3)
 • Textoptimering av löpande text
 • Alt-tag: bildernas beskrivningar
 • Intern länkstruktur
 • URL-struktur
 • Nytt content för att stärka upp viktiga sökord

En lönsam investering

Man bör alltid se marknadsföring som en investering och inte en kostnad. SEO är en långsiktig, lönsam och kostnadseffektiv investering och leder till hög ROI.

I jämförelse med många andra marknadsföringsåtgärder är SEO inte dyrt eftersom investeringen ger långsiktiga intäkter. Du får relevant trafik där besökaren som söker på just det du har att sälja, är intresserad av just den tjänsten eller produkten oftast nu men åtminstone ganska snart. Detta leder i sin tur till fler konverteringar och mer försäljning. Därför är SEO en kostnadseffektiv och lönsam marknadsföringsåtgärd.

Hur hittade du mig?

För mig är du en potentiell kund som troligtvis hittade hit genom att söka efter mina tjänster på Google. På samma sätt kan jag med sökordsoptimering hjälpa dig att synas på Google. Då kan du fånga upp de kunder som söker efter just dina produkter och tjänster.

Klättra på Google med SEO

Vill du få mer relevant trafik och bättre konverteringar? Vill du ha texter som både säljer och driver rätt trafik? Då kan jag som sökmotorkonsult och SEO-copywriter hjälpa dig att klättra i sökresultaten på Google. Då kan du få fler att klicka in sig till din e-handel, hemsida eller webbplats med bra sökordsoptimering och copywriting!

Ta hjälp med sökmotoroptimering SEO för rätt trafik och bättre konverteringar

SEO för din företagshemsida och e-handel

Få hjälp att sökordsoptimera din företagshemsida och e-handel. Jag hjälper dig med både grundläggande SEO on page, löpande SEO-optimering och intern länkstruktur för att synas bättre online. I arbetet ingår inte externt länkbygge, så kallad off-page optimering. Jag kontrollerar att din webbplats har allting på plats för att du lättare ska positionera dig så högt som möjligt och en sökoptimering görs utifrån rätt sökord och i förhållande till konkurrens.

Framförallt har jag vana av att arbeta med WordPress som plattform men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

SEO-hjälp - Ta hjälp med SEO - Sökmotoroptimering för att få bättre synlighet i sökresultatet.

Behöver du SEO-hjälp med optimering?

Behöver du hjälp med copy och SEO-optimering av din hemsida eller e-handel för att få bättre placering i sökresultaten?

Jag hjälper dig att lyckas med bättre synlighet online genom effektiv sökmotoroptimering och professionell copywriting. Jag arbetar med allt från små till stora företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Av mig får du personlig och professionell SEO-hjälp av en erfaren SEO-konsult.

Anlita mig för optimering för att få mer trafik och fler kunder!

Få SEO-hjälp av en erfaren konsult

Vill du synas högt upp på Google med sökordsoptimering?

Det finns mycket att lära sig om och kring SEO och vad du kan göra med din webbplats för att synas högt upp i Googles sökresultat för att nå fler kunder. Allt fler företag har också insett vikten av att sökordsoptimera och att det krävs att man verkligen syns på första sidan i sökresultatet och allra helst plats 1-5 för att det ska ge något resultat.

Det här innebär också att det ofta är hög konkurrens om sökorden och till det kommer Googles tusentals algoritmer för att räkna ut i vilken prioriteringsordning alla webbsidor ska visas. Till viss del kan du göra mycket jobb själv men märker du att det inte ger något resultat så är det hög tid att investera i professionell hjälp av ett SEO-företag med sökordsoptimering.

Hur hittar man rätt sökord?

Genom att göra en sökordsanalys kan man hitta fram till rätt sökord.

För att hitta rätt sökord och sökfraser behöver man ha förståelse för vad ett sökord eller en sökfras har för sökintention. Om någon söker på ett specifikt ord eller flera ord i följd är den som söker då ute efter att köpa något, få information om något eller utav en annan anledning. Här har jag lång erfarenhet att förstå ett viss sökbeteende.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO står för Search Engine Optimization och handlar om att anpassa sin hemsida och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna. Numera är Googles bakomliggande system så smart anpassat att de har bra beräkningar för vad som är av kvalitet och värde för besökarna.

Vad innebär sökordsoptimering?

Sökordsoptimering innebär att optimera din hemsida för utvalda sökord eller sökfraser. Med hjälp av sökoptimeringen kan hemsidan synas högt upp i Googles sökresultat på dessa sökord.

Pin It on Pinterest