Hjälp med sökmotoroptimering – SEO

Öka din synlighet i sökresultaten!

Få hjälp med sökmotoroptimering (SEO) av din hemsida, webbplats eller e-handel för att positionera dig bättre i sökresultaten på Google! Jag kan som SEO-konsult hjälpa dig både med det och SEO-texter. Jag jobbar med utgångspunkt från Skåne, Hässleholm och Kristianstad men arbetar även på distans över hela Sverige.

Sökmotoroptimering av hemsida och e-handel för mer trafik och bättre konverteringar

Ta hjälp med SEO för mer trafik och bättre konverteringar

Ta hjälp med SEO för mer trafik och bättre konverteringar

Vill du få mer relevant trafik och bättre konverteringar? Vill du också ha texter som både säljer och driver rätt trafik? Då kan jag hjälpa dig att klättra i sökresultaten och att få fler att klicka in sig till din e-handel, hemsida eller webbplats genom sökmotoroptimering och copywriting!

Jag hjälper dig med grundläggande SEO on page, löpande SEO-optimering och intern länkstruktur för att synas bättre online. I arbetet ingår inte externt länkbygge, så kallad off-page optimering. Jag kontrollerar att din webbplats har allting på plats för att du lättare ska positionera dig så högt som möjligt och en sökoptimering görs utifrån rätt sökord och i förhållande till konkurrens.

Framförallt har jag vana av att arbeta med WordPress som plattform men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

Sökmotoroptimering i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans

Behöver du hjälp med en SEO-optimerad hemsida eller e-handel för att få bättre placering i sökresultaten? Jag hjälper som SEO-konsult allt från små till stora företag med sökmotoroptimering i Skåne, Kristianstad, Hässleholm och på distans. Få hjälp av en SEO-byrå i närheten av Malmö eller en SEO-byrå i Hässleholm. Här hittar du en bra seobyrå.

Få hjälp med SEO

Kontakta mig om du behöver hjälp med att SEO-optimera din webbplats och bra copy. Jag hjälper dig att lyckas få bättre synlighet online med effektiv sökmotoroptimering.

Vill du synas högst på Google med SEO-optimering?

Det finns mycket att lära sig om och kring SEO och vad du kan göra med din webbplats för att synas högst på Google. Allt fler företag har också insett vikten av att SEO-optimera och att det krävs att man verkligen syns på första sidan i sökresultatet och allra helst plats 1-5 för att det ska ge något resultat.

Det här innebär också att det ofta är hög konkurrens om sökorden och till det kommer Googles tusentals algoritmer för att räkna ut i vilken prioriteringsordning alla webbsidor ska visas. Till viss del kan du göra mycket jobb själv men märker du att det inte ger något resultat så är det hög tid att investera i professionell hjälp för SEO-optimering.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO – Search Engine Optimization handlar om att anpassa sin hemsida och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna. Numera är Googles bakomliggande system så smart anpassat att de har bra beräkningar för vad som är kvalitet och värde för besökarna.

Optimeringen startar med att ta fram en lista över viktiga sökfraser och ord som dina potentiella kunder söker på. Utifrån sökvolym och vilken konkurrens sökorden har optimeras webbsidorna för att ha en bättre chans att ranka högre.

Att optimera innebär kortfattat att göra hemsidan lättare för sökmotorerna att förstå vad webbsidan och hela webbplatsen handlar om. Det finns mängder av faktorer som påverkar sökmotorernas beräkningar för var du hamnar i sökresultatet men genom tydliga rubriker, attraherande titlar och beskrivningar, en logisk struktur och ett bra innehåll kommer du långt.

Sökmotoroptimering är något som du behöver jobba med kontinuerligt för att både klättra och inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat.

Pin It on Pinterest