Hjälp med SEO on page – sökmotoroptimering och Google Ads

Hjälp med SEO och Google AdWordsBehöver du hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page för att ranka bättre i sökresultaten? Då finns jag tillhands som SEO-konsult för att hjälpa dig både med det, betald annonsering med Google Ads (AdWords) och med SEO-copywriting.

SEO on page

Jag kan hjälpa dig med grundläggande SEO on page och löpande optimering för att synas bättre online. Jag kontrollerar att din webbplats har allting på plats för att du bättre ska lyckas ranka högre. En analys görs av din webbplats och jag tar fram en lista över de viktigaste sakerna som behöver åtgärdas. Du väljer själv om du vill utföra åtgärderna på egen hand eller om jag ska hjälpa dig med det. Jag har framförallt vana att arbeta med WordPress som plattform men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

Google AdWords

För dig som behöver hjälp med att komma igång med betald annonsering i Google AdWords för att på så sätt få trafik till din webbplats eller om du tycker att dina kampanjer slösar med alldeles för mycket pengar kan jag även hjälpa till med det.

Pris för SEO och Google AdWords

Priser för SEO och Google AdWords

Hjälp med SEO optimering

Kontakta mig om du behöver hjälp med SEO optimering. Jag tar uppdrag på distans och lokalt i Hässleholm och Kristianstad.

kontakta mig!

/Jenny – Mediaboost

Sökmotoroptimering

Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till Mediaboost – med sökmotoroptimering och annonsering i Google AdWords för företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans.

Vad är SEO?

SEO – Search Engine Optimization handlar om att anpassa sin hemsida och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna. Sökmotoroptimering är något du behöver jobba med kontinuerligt för att inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat.

Pin It on Pinterest