Hjälp med sökmotoroptimering – SEO on page

Behöver du hjälp med att sökmotoroptimera (SEO) för att positionera dig bättre i sökresultaten? Då finns jag tillhands som konsult för att hjälpa dig både med det och content writing.

 

Hjälp med sökmotoroptimering av konsult på distans, i Hässleholm och Kristianstad

Sökmotoroptimering för mer trafik och bättre konverteringar

Vill du få mer relevant trafik och bättre konverteringar med texter som både säljer och driver rätt trafik? Då kan jag hjälpa dig att klättra i sökresultaten och att få fler att klicka in sig till din e-handel eller webbplats genom sökmotoroptimering och copywriting!

Jag hjälper dig med grundläggande SEO on page och löpande optimering för att synas bättre online samt intern länkstruktur men inte externt länkbygge, så kallad off-page optimering. Jag kontrollerar att din webbplats har allting på plats för att du lättare ska positionera dig så högt som möjligt och en optimering görs utifrån rätt sökord och i förhållande till konkurrensen.

Framförallt har jag vana av att arbeta med WordPress som plattform men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

Vad kostar sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering är inget som bara behöver göras en gång och så är det klart. Ett inititalt grundarbete ger däremot din webbplats en bra start och därefter behövs mindre löpande optimering för att hålla jämna steg med konkurrenterna som också optimerar sina webbplatser.

Fast kostnad och månadskostnad

Eftersom varje webbplats är så pass individuell på hur stor webbplatsen är, i vilken kvalitet grundmaterialet är, vilken konkurrens det är på de viktigaste sökorden med mera så går det inte att sätta något fast pris för sökoptimering generellt. Så vad det kostar beror på många faktorer.

Även om din webbplats skulle behöva få allting utfört på en gång för att få bättre synlighet i sökresultaten är budgeten ibland begränsad. Då kan jag erbjuda att utifrån en önskad fast kostnad på både det initiala arbetet och månadskostnad för löpande optimering utföra de åtgärder som går att hinna med för det timpriset som är aktuellt. Då genomför jag de mest prioriterade åtgärderna som ger mest effekt. Resten får läggas på en prioriterad lista till nästa månad.

Sökmotoroptimering är en investering

Se inte sökmotoroptimering som en kostnad utan som en investering. Att hamna högre upp i sökresultaten är den mest effektiva och billigaste annonsplatsen långsiktigt.

Pris

Se aktuella priser inom marknadsföring för att anlita mig för hjälp med optimering.

SEO konsult i Kristianstad, Hässleholm och på distans

Behöver du optimera din hemsida eller e-handel för att få bättre placering i sökresultaten? Som konsult inom SEO hjälper jag både små och stora företag med sökmotoroptimering i Kristianstad, Hässleholm och på distans.

Anlita mig för sökoptimering

Kontakta mig om du behöver anlita en konsult för sökordsoptimering och bra copy. Jag hjälper dig att lyckas få bättre synlighet online.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO – Search Engine Optimization handlar om att anpassa sin hemsida och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna. Numera är Googles bakomliggande system så smart anpassat att de har bra beräkningar för vad som är kvalitet och värde för besökarna.

Optimeringen startar med att ta fram en lista över viktiga sökfraser och ord som dina potentiella kunder söker på. Utifrån sökvolym och vilken konkurrens sökorden har optimeras webbsidorna för att ha en bättre chans att ranka högre.

Att optimera innebär kortfattat att göra hemsidan lättare för Google att förstå vad webbsidan och hela webbplatsen handlar om. Det finns mängder av faktorer som påverkar Googles beräkningar för var du hamnar i sökresultatet men genom tydliga rubriker, attraherande titlar och beskrivningar, en logisk struktur och ett bra innehåll kommer du långt.

Sökmotoroptimering är något som du behöver jobba med kontinuerligt för att både klättra och inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat.

Pin It on Pinterest