Hjälp med SEO och effektiv optimering

Öka din synlighet i sökresultaten och få fler kunder från Google!

Få hjälp med sökmotoroptimering (SEO) av din hemsida, webbplats eller e-handel för bättre placeringar i det organiska sökresultatet på Google och Bing! Jag hjälper dig att synas bättre genom att välja rätt sökord från början och med en bra SEO-strategi får du en lönsam marknadsföring.

När någon ska köpa en produkt eller tjänst googlar de allra flesta. Det är alltså här du har ett guldläge att fånga in dessa kunder som redan har tagit de första stegen i köpprocessen.

Jag kan som SEO-konsult, copywriter och content writer hjälpa dig med både optimering och att skriva målgruppsanpassade och SEO-optimerade texter. Som konsult arbetar jag med både små och stora företag och anpassar uppdragen efter kundens budget.

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering av en erfaren SEO-konsult?

Kontakta mig redan idag!

On-page sökmotoroptimering

Få ett skräddarsytt SEO-paket med analys av sökord, målgrupp och konkurrens, en SEO-strategi, intern länkstrategi, meta texter och anpassade SEO-texter.

Med on-page sökmotoroptimering kan du bland annat få hjälp med:

 

  • Optimering av meta-text: titlar (meta titles) och beskrivningar (meta descriptions) som syns i Google sökresultat
  • Optimering av rubriker (H1, H2, H3)
  • Textoptimering av löpande text
  • Alt-tag optimering: bildernas beskrivningar
  • Intern länkstruktur
  • URL-struktur
  • Nytt content för att stärka upp viktiga sökord

Klättra på Google med sökmotoroptimering

Vill du få mer relevant trafik och bättre konverteringar? Vill du ha texter som både säljer och driver rätt trafik? Då kan jag som sökmotorkonsult och SEO-copywriter hjälpa dig att klättra i sökresultaten och att få fler att klicka in sig till din e-handel, hemsida eller webbplats genom sökmotoroptimering och copywriting!

Ta hjälp med sökmotoroptimering SEO för rätt trafik och bättre konverteringar

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering SEO för mer trafik och bättre konverteringar?

Få grunderna för SEO till din hemsida och e-handel

Få hjälp med din hemsida och e-handel med SEO. Jag hjälper dig med grundläggande SEO on page, löpande SEO-optimering och intern länkstruktur för att synas bättre online. I arbetet ingår inte externt länkbygge, så kallad off-page optimering. Jag kontrollerar att din webbplats har allting på plats för att du lättare ska positionera dig så högt som möjligt och en sökoptimering görs utifrån rätt sökord och i förhållande till konkurrens.

Framför allt har jag vana av att arbeta med WordPress som plattform men kan givetvis även hjälpa till i andra system.

SEO-paket och priser

För dig som vill köpa SEO och vill veta kostnaden finns alla priser här exklusive moms.

Sökmotoroptimering med schyssta priser - Investera i SEO för att öka försäljningen

Sökmotoroptimering med schyssta priser – Investera i SEO för att öka försäljningen

Steg 1 – 1 175 kr Sökordsanalys för upp till 20 webbsidor – Vilka sökord du bör satsa på för att synas bättre online. Sökorden väljs utifrån verksamheten, bransch, konkurrenter, sökvolym och svårighetsgrad att positionera sig högt. Gruppering av sökorden per webbsida.

Steg 2 – 900 kr Enklare sökordsoptimering upp till 20 webbsidor – Utifrån sökordsanalysen ges förslag på meta title, meta description och huvudrubrik (H1) per webbsida.

Steg 3 – 1 600 kr SEO-strategi mini – Vilka sökordsplaceringar du har idag på Google på sökorden från sökordsanalysen och vilka av dessa sökord som ger mest effekt i ökad trafik att börja jobba med och optimera. En SEO-strategi tas fram för SEO OnPage (ej externt länkbygge) för sex månader som får webbplatsen att sakta men säkert klättra i positioner. Önskas snabbare effekt eller större effekter behövs en större SEO-strategi för en högre kostnad.

Steg 4 – 1 975 kr/månad (en månads uppsägningstid) Löpande SEO mini – Utifrån SEO-strategin mini genomförs de optimeringar som behövs för att förbättra sökpositionerna. Strategin revideras vid behov då SEO-optimering är ett kontinuerligt löpande arbete. Månadsrapporter för hur placeringarna förändras för dina sökord. Denna löpande SEO på miniminivå får webbplatsen att klättra i sökpositionerna sakta men säkert. Vill du investera i en snabbare och mer kraftfullare effekt behövs ett löpande SEO-arbete för en högre kostnad.

Ta hjälp med SEO - Sökmotoroptimering för att få bättre synlighet i sökresultatet

Ta hjälp med SEO – Sökmotoroptimering för att få bättre synlighet i sökresultatet

Behöver du SEO-hjälp? – Få hjälp med optimering

Behöver du hjälp med copy och SEO-optimering av din hemsida eller e-handel för att få bättre placering i sökresultaten? Jag hjälper dig att lyckas med bättre synlighet online genom effektiv SEO och professionell copywriting. Jag arbetar med allt från små till stora företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Av mig får du personlig hjälp som erfaren SEO-konsult.

Få SEO-hjälp av en erfaren konsult

Kontakta mig redan idag!

Vill du synas högt upp på Google med SEO-optimering?

Det finns mycket att lära sig om och kring SEO och vad du kan göra med din webbplats för att synas högt upp i Googles sökresultat för att nå fler kunder. Allt fler företag har också insett vikten av att SEO-optimera och att det krävs att man verkligen syns på första sidan i sökresultatet och allra helst plats 1-5 för att det ska ge något resultat.

Det här innebär också att det ofta är hög konkurrens om sökorden och till det kommer Googles tusentals algoritmer för att räkna ut i vilken prioriteringsordning alla webbsidor ska visas. Till viss del kan du göra mycket jobb själv men märker du att det inte ger något resultat så är det hög tid att investera i professionell hjälp av ett SEO-företag med optimering.

Saker du kan göra själv för att ranka högre på Google

SEO är ett brett område och många saker att hålla reda på som påverkar din placering i sökresultatet. Men det finns en hel del du kan göra själv inom sökmotoroptimering för att ranka högre på Google. Kolla in mina tips!

Vanliga frågor och svar om SEO

Vad kostar SEO?

Jag erbjuder flera SEO-paket och även timpris beroende på vad som passar mina kunder bäst. Vilken kostnad det blir beror på vilken satsning du som kund har tänkt dig om du bara vill få grunderna på plats eller ta det ett steg längre. Aktuella priser finns på hemsidan.

Hur hittar man rätt sökord?

Genom att göra en sökordsanalys kan man hitta fram till rätt sökord.

För att hitta rätt sökord och sökfraser behöver man ha förståelse för vad ett sökord eller en sökfras har för sökintention. Om någon söker på ett specifikt ord eller flera ord i följd är den som söker då ute efter att köpa något, få information om något eller utav en annan anledning. Här har jag lång erfarenhet att förstå ett viss sökbeteende.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO står för Search Engine Optimization och handlar om att anpassa sin hemsida och sitt innehåll efter vad målgruppen söker efter i sökmotorerna. Numera är Googles bakomliggande system så smart anpassat att de har bra beräkningar för vad som är av kvalitet och värde för besökarna.

Vad innebär SEO-optimering?

Först görs en sökordanalys där det tas fram en lista med viktiga sökfraser och ord som dina potentiella kunder söker på och som webbplatsen har en bra chans att ta en bra placering utifrån konkurrens. Därefter optimeras webbsidorna utifrån dessa sökord och sökfraser i titlar, beskrivningar, rubriker, brödtext och bilder. En logisk struktur och internlänkning är också något som ses över. Det är själva basen och därefter arbetar man kontinuerligt med sökmotoroptimering för att både klättra och inte tappa din position i sökmotorernas organiska resultat.

Pin It on Pinterest