SEO-texter som driver rätt trafik

Öka din synlighet och få fler besökare som leder till konverteringar

Få hjälp med professionella SEO-texter

Behöver du hjälp med att skriva bra SEO-texter till din hemsida, webbplats och e-handel? Vill du ranka bättre på Google och få ökade konverteringar med sökordsoptimering? Då kan du anlita mig som SEO-skribent och konsult.

Satsa på sökmotoranpassade texter och håll ner kostnaden för annan marknadsföring

Sökmotoranpassade texter hjälper dina webbsidor att placera sig högt i sökresultatet. Det handlar alltså om hur pass synlig din e-handel, hemsida och webbplats kommer att bli, om kunder kommer att kunna hitta fram till dig eller inte. Det är en väsentlig del av företagets marknadsföring.

Genom att redan från början eller så tidigt som möjligt skriva SEO-texter håller du ner kostnaden för annan marknadsföring. Kör du annonser får du bara kunder så länge du betalar för annonseringen.

Med en bra grund för SEO får du ”gratis” exponering. När det grundläggande är på plats krävs bara en lägre nivå av underhåll med löpande optimering för att bibehålla din plats i sökresultatet och kanske till och med klättra för att få ännu fler kunder.

Behöver du hjälp med SEO-texter av en erfaren skribent?

Kontakta mig redan idag!

Få hjälp med att skriva SEO-text

Jag kan som skribent hjälpa dig både med att skriva SEO-anpassade texter och med sökordsoptimering. Med bra SEO-content kan du öka konverteringen med texter som både säljer och driver rätt trafik.

Den stora fördelen med att anlita mig som skribent är att jag även arbetar som copywriter och SEO-konsult. Jag har därför stor förståelse både för hur texterna ska attrahera din målgrupp och sökmotoroptimeras. En bra SEO-text ska göra dina besökare intresserade och mer benägna att köpa samtidigt som du får bättre synlighet i sökresultaten och når fler potentiella kunder.

Processen för hur en text tas fram kan variera beroende på hur mycket förarbete som redan är gjort.

  • En sökordsanalys behöver genomföras för att välja ut relevanta sökord, så kallade nyckelord.
  • Syftet med texten och vilken tonalitet som ska användas diskuteras så att du når ut med rätt budskap och ett språk som är anpassat för målgruppen.
  • En research för innehållet utförs och jag tittar även på konkurrensen innan texterna produceras.

Vill du synas bättre i sökresultaten med SEO-texter? Hör då av dig till mig så tittar vi på vad jag kan göra för ditt företag! Jag hjälper till med att sökordsoptimera både nya och befintliga texter.

Optimera metadata – titlar och beskrivning

Det är inte bara texten som syns på dina webbsidor som behöver optimeras. Även den så kallade metadatan bör optimeras. Det är den titel och beskrivning som ofta sätts bakom webbsidan och som visas i sökresultatet.

Med texter som tilltalar din målgrupp klickar sig fler in på din sida.

Pris för SEO-text

Priset för en SEO-text kan variera beroende på vilken typ av text det handlar om och hur lång texten ska vara. Fler faktorer som påverkar priset är hur snäv deadlinen är samt om det är ett ämnesområde som kräver mycket eller lite research.

Här finns aktuella priser för SEO-texter.

SEO-texter av en erfaren SEO-skribent

Som SEO-skribent och konsult tar jag hand om dina SEO-texter och din sökordsoptimering. Det är enkelt att anlita mig vid behov för både korta och långa uppdrag. Du kan hyra in mig oavsett om du är i behov av hjälp på heltid, deltid eller bara då och då med projekt, uppdrag eller bara vill beställa några enstaka SEO-texter.

Behöver du hjälp med bra SEO-texter?

Kontakta mig om du behöver hjälp med att skriva bra SEO-content till din hemsida, webbplats eller e-handel av en erfaren SEO-skribent. Det här är bara ett av många sätt att sökmotoroptimera din hemsida och jag erbjuder även hjälp med annan sökmotoroptimering. Jag utför uppdrag på distans och lokalt i Hässleholm och Kristianstad.

Behöver du hjälp med SEO-anpassat innehåll av en erfaren SEO-skribent?

Kontakta mig redan idag!

Pin It on Pinterest