Hjälp med SEO-texter

 

Behöver du hjälp med SEO-texter till din hemsida, webbplats och e-handel? Vill du ranka bättre på Google och få ökade konverteringar med sökordsoptimering? Då kan du anlita mig som SEO-skribent och konsult.

Öka din synlighet och få fler besökare
som leder till konverteringar

Varför du behöver sökordsoptimerade texter

Varför det är viktigt med sökordsoptimerade texter är för att det spelar stor roll för hur webbsidor placerar sig i sökresultatet. Det handlar alltså om hur pass synlig din e-handel, hemsida och webbplats kommer att bli, om kunder kommer att kunna hitta fram till dig eller inte. Det är en väsentlig del av företagets marknadsföring.

Genom att redan från början eller så tidigt som möjligt skriva SEO-texter håller du ner kostnaden för annan marknadsföring. Kör du annonser får du bara kunder så länge du betalar för att de ska synas.

Med en bra grund för SEO får du ”gratis” exponering och det krävs bara en lägre nivå av underhåll med löpande optimering för att bibehålla din plats i sökresultatet och kanske till och med klättra för att få ännu fler kunder.

Så arbetar jag med en SEO-text

Jag kan som skribent hjälpa dig med att skriva SEO-anpassade texter och sökordsoptimering. Med bra copywriting och content writing kan du öka konverteringen med bra SEO-text som säljer och driver rätt trafik.

Den stora fördelen med att anlita mig som skribent är att jag arbetar både med texter och som SEO-konsult och har därmed stor förståelse för hur texterna ska attrahera din målgrupp och sökmotoroptimeras. En copy som också är en SEO-text ska helt enkelt göra dina besökare intresserade och mer benägna att köpa samtidigt som du får bättre synlighet i sökresultaten och når fler potentiella kunder.

Processen för hur en text tas fram kan variera beroende på hur mycket förarbete som redan är gjort.

  • En sökordsanalys behöver genomföras för att välja ut relevanta sökord, så kallade nyckelord.
  • Syftet med texten och vilken tonalitet som ska användas diskuteras så att du når ut med rätt budskap och ett språk som är anpassat för målgruppen.
  • En research för innehållet utförs och jag tittar även på konkurrensen innan texterna produceras.

Vill du synas bättre i sökresultaten med SEO-texter? Hör då av dig till mig så tittar vi på vad jag kan göra för ditt företag! Jag hjälper till med att sökordsoptimera både nya och befintliga texter.

Optimera metadata – titlar och beskrivning

Det är inte bara texten som syns på dina webbsidor som behöver optimeras. Även den så kallade metadatan bör optimeras. Det är den titel och beskrivning som ofta sätts bakom webbsidan och som visas i sökresultatet.

Med texter som tilltalar din målgrupp klickar sig fler in på din sida.

Nöjda kunder

Här visar jag ett urval av mina många nöjda kunder och några utvalda kundrecensioner. Jag jobbar både med små och stora företag.

Pris för SEO-text

Priset för en SEO-text kan variera beroende på vilken typ av text det handlar om och hur lång texten ska bli. En stor volym med en beställning av många texter vägs också in i priset samt hur snäv deadlinen är. Även ämnesområdet spelar roll beroende på hur mycket research som krävs. Här finns aktuella priser för SEO-anpassade texter och övrig copywriting.

Anlita mig som SEO-skribent och konsult

Det är enkelt att anlita mig som SEO-skribent och konsult vid behov för både korta och långa uppdrag. Du kan hyra in mig oavsett om du är i behov av hjälp på heltid, deltid eller bara då och då med projekt, uppdrag eller bara vill beställa några enstaka SEO-texter.

Behöver du hjälp med bra SEO-texter?

Kontakta mig om du behöver hjälp med bra SEO-texter för din hemsida, webbplats eller e-handel av en erfaren SEO-skribent. Det här är bara ett av många sätt att sökmotoroptimera din hemsida och jag erbjuder även hjälp med annan sökmotoroptimering. Jag utför uppdrag på distans och lokalt i Hässleholm och Kristianstad.

SEO-skribent och konsult i Kristianstad, Hässleholm och på distans

Som SEO-skribent och konsult tar jag hand om dina SEO-texter och din sökordsoptimering. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad.

Kontakta mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig

Pin It on Pinterest