Anlita mig

Jag tar uppdrag som copywriter, skribent, korrekturläsare, språkgranskare och SEO-konsult. Det går också att hyra in mig som webbredaktör, digital kommunikatör, webbkommunikatör och din externa marknadsavdelning. Vill du få till relevanta, begripliga och tydliga texter på svenska och engelska? Men saknar tid eller kunskap? Anlita mig för att skapa texter som når fram!

Är du redo att ta dina texter till en ny nivå? Med mina färdigheter inom copywriting förvandlar jag dina idéer och tankar till ord som övertygar, engagerar och säljer.

Av mig får du sökordsoptimerade texter och content av hög kvalitet, enligt dina behov och önskemål.

Jenny Månsson

Behöver du hjälp med texter?

Från copy och SEO till språkgranskning, klarspråk och korr

Du kan anlita mig för uppdrag med copy till textproduktion för att skapa nya texter, till språkgranskning, klarspråksbearbetning och korrekturläsning av färdiga texter. Jag arbetar både med svenska och engelska texter för webben och trycksaker.

Jag är van att sätta mig in i olika branscher, fånga kärnan och förmedla den i text med rätt tonalitet för din specifika målgrupp. Dina texter blir begripliga, relevanta och intresseväckande för den som ska läsa.

Allt blir också sökordsoptimerat med SEO för att du ska synas högt i sökresultatet på dina viktiga sökord.

Webbcopy

Ge rätt intryck av ditt företag på webben med texter som både besökare och Google gillar. Intresseväckande texter från besökarens perspektiv, riktade mot din målgrupp.

Redaktionellt

Informativa artiklar som fångar intresse och berör läsaren.

Klarspråk

Helt nya texter eller bearbetning av befintligt innehåll som blir tydligt och begripligt för dina läsare. Texten blir väldisponerad, korrekt och lättläst.

Språkgranskning, korrekturläsning och textredigering

Få text bearbetad på det sätt som du behöver.

Jag korrekturläser dina texter och finputsar dem så att de blir korrekta i stavning och grammatik. Du kan också få textredigering med förbättringar vad gäller disposition, tydlighet, flyt, syfte, sammanhang och mottagare.

Jag ger dina texter ett lyft så att de når fram till dina läsare.

Anlita en extern webbredaktör

En webbredaktör kan hjälpa dig med att planera och skapa strategier för produktion av innehåll samt ansvara för publicering och analys. Jag kan som skribent också hjälpa dig med textproduktion och enklare bildredigering för dina digitala kanaler.

Oavsett om du behöver få igång företagsbloggen, nyhetsbrevutskicken eller behöver skapa en plan för närvaron på sociala medier, kan du anlita mig som webbredaktör och konsult.

Hyr en webbkommunikatör och digital kommunikatör

Jag erbjuder förmånliga priser för dig som vill hyra mig som din webbkommunikatör och digital kommunikatör. Då hjälper dig varje månad det antal timmar som passar dig bäst. Perfekt för mindre företag som inte har en egen marknadsavdelning eller kommunikationsavdelning.

Få stöd av en konsult på deltid och för längre projekt

Om du inte hinner med att kontinuerligt planera och uppdatera din webbplats och digitala kanaler med innehåll, kan det vara bra att anlita en extern konsult. Oavsett om du söker efter hjälp på deltid till kortare projekt eller för längre uppdrag, kan vi se hur jag kan stötta dig på bästa sätt.

Pin It on Pinterest