Webbcopy med rätt budskap för kunder och SEO för Google

Öka försäljningen med texter som säljer och driver rätt trafik

Webbcopy med rätt budskap för kunder och SEO för Google

Få hjälp med webbcopy

Få hjälp med sökordsoptimerad webbcopy och öka försäljningen! Med min långa erfarenhet som SEO-copywriter levererar jag texter av hög kvalitet.

Du får unika texter för webben som fungerar för din målgrupp med rätt budskap som säljer dina produkter och tjänster. Samtidigt ökar chanserna för bättre synlighet online på Google med högre placering i sökresultatet.

Bra webbcopy kan vara avgörande för din försäljning

Får du trafik till din webbplats men att få av dina potentiella kunder köper eller bokar in sig? Då kan det handla om att du behöver byta till besökarens perspektiv i din text. Vad vill besökaren egentligen veta, vilken känsla ska personen känna och vad vill du att personen ska göra på din webbplats?

Det är frågor jag utgår från när jag skriver webbcopy för att få fram en bra säljande text som påverkar läsaren i någon riktning. Jag skriver webbtexter som kan hjälpa kunden att ta beslut.

Anlita en webbredaktör som ansvarig för content

Flera kunder anlitar mig som webbredaktör för att producera vass webbcopy och ansvara för content. Jag kan då ta ett helhetsgrepp för ditt content med sökordsoptimerat innehåll som också intresserar besökarna för att öka konverteringarna och få fler betalande kunder.

Behöver du hjälp med webbcopy?

Kontakta mig redan idag!

Copy för webben med texter till hemsida och e-handel

Det finns många typer av webbcopy du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, informativa texter, kategoritexter, varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter, annonser, content marketing och mycket mer.

När du behöver svensk copy för webben oavsett om det är till din hemsida, webbutik eller e-handel så arbetar jag med företag inom de flesta branscher.

SEO webbcopy

Få hjälp med att vässa dina svenska texter med SEO webbcopy.

Jag går igenom webbplatsens metatitlar (meta titles), metabeskrivning (meta description), rubriker (H1-H6) och brödtexter. De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska få en bra placering i Googles sökresultat så att kunderna hittar dig.

Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Läs mer om hur jag arbetar med SEO-texter och sökmotoroptimering.

Webbcopy handlar om att förstå målgruppens behov och utefter det anpassa budskap, innehåll och tonalitet för att nå fram med kommunikationen. Det gäller att veta vad målgruppen söker efter och erbjuda relevant information och samtidigt ha förståelse för hur vi tar till oss information online. Texterna ska utöver det engagera besökarna, öka konvertering och kunna ge bra position i Googles sökresultat.

Det här kan jag hjälpa dig med!

Vill du få hjälp med webbcopy?

Kontakta mig redan idag!

Webbcopy är en viktig rankingfaktor

När du skriver för webben till din hemsida eller webbutik behöver du både SEO och webbcopy.

För att synas när dina kunder söker efter det du erbjuder behöver du få en bra ranking, placering i sökmotorn Google. Då behöver du SEO för dina texter.

För att kunderna ska klicka sig vidare in till just din webbplats behöver du skriva för dina kunder i dina metatexter, annars scrollar de vidare. Väljer kunderna att bläddra vidare i sökresultatet ger detta sämre klickfrekvens (CTR, click-through-rate), vilket på sikt kommer ge dig sämre placering i sökresultatet.

Bra webbcopy inne på din hemsida kommer också att vara viktigt för att öka din konvertering och få kunderna att göra det du önskar att de gör inne på din webbplats.

Texter av hög kvalitet med bra innehåll är också i sig en av många rankingsfaktorer för att kunna få en bra placering i sökningar.

Så båda delarna går mycket hand i hand för att du ska lyckas online med din hemsida eller webbutik.

Pin It on Pinterest