Webbcopy – Texter med rätt budskap och SEO

Öka försäljningen med innehåll som säljer och driver rätt trafik. Tydliga texter för kunder och SEO för Google.

Få hjälp med sökordsoptimerad webbcopy och öka försäljningen!  Med min långa erfarenhet som copywriter och SEO-konsult levererar jag copy av hög kvalitet. Du får unika texter som fungerar för din målgrupp samtidigt som du ökar chanserna för bättre placering i sökresultatet.

Jag hjälper dig att hitta rätt ord och budskap som säljer dina produkter och tjänster samtidigt som du får möjlighet till bättre synlighet online på Google.

Bra copy kan vara avgörande för din försäljning

När vi läser en text på webben får vi en känsla av företaget eller personen bakom. Denna känsla tillsammans med budskapet som framgår av texten kan hjälpa kunden att ta beslut. Det handlar mycket om att skapa ett förtroende till den som läser. Därför är bra copy avgörande.

Får du trafik till din webbplats men att få av dina potentiella kunder köper eller bokar in sig? Då kan det handla om att du behöver byta till besökarens perspektiv i din text. Vad vill besökaren egentligen veta, vilken känsla ska personen känna och vad vill du att personen ska göra? Det är frågor jag utgår från när jag skriver copy för att få fram en bra säljande text som påverkar läsaren i någon riktning.

Behöver du hjälp med texter?

Copywriting till hemsida och e-handel

Ta hjälp av mig som frilansande copywriter när du behöver bra texter. Det finns många typer av copy du kan få hjälp med som taglines, företagspresentation, om-oss-text, kategoritexter, varumärkestexter, produkttexter och produktbeskrivningar.

Jag arbetar också med blogginlägg, artiklar, redaktionellt innehåll, kampanjtexter, annonser, content marketing och mycket mer.

När du behöver copywriting på svenska, oavsett om det är till din hemsida, webbutik eller e-handel arbetar jag med företag inom de flesta branscher.

Sökordsoptimering av dina texter

Få hjälp med att vässa dina svenska webbtexter med sökordsoptimerad copy.

Jag går igenom webbplatsens metatitlar (meta titles), metabeskrivning (meta description), rubriker (H1-H6) och brödtexter. De här bitarna är viktiga för att dina webbsidor ska få en bra placering i Googles sökresultat så att kunderna hittar dig.

Men det räcker inte med en bra placering. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp för att dina kunder ska lockas att klicka sig in på just dina webbsidor. Läs mer om hur jag arbetar med SEO-texter och sökmotoroptimering.

Copywriting handlar om att förstå målgruppens behov och utefter det anpassa budskap, innehåll och tonalitet för att nå fram med kommunikationen. Det gäller att veta vad målgruppen söker efter och erbjuda relevant information och samtidigt ha förståelse för hur vi tar till oss information online. Texterna ska utöver det engagera besökarna, öka konvertering och kunna ge bra position i Googles sökresultat.

När du skriver behöver du med andra ord se till att dina texter fungerar bra för både målgruppen och Google.

Behöver du hjälp med copy för webben?

Copywriter frilans med copy och SEO.

Copywriter som vässar ditt budskap

Av mig kan du få hjälp med att anpassa idé, budskap och texter för olika digitala kanaler. Det inkluderar att tänka kreativt och strategiskt, och samtidigt ha koll på sökbeteenden och SEO.

Jag frilansar som copywriter och arbetar med både små och stora B2B- och B2C-företag över hela Sverige inom de flesta branscher. Ta gärna en titt på några av mina nöjda kunder som jag arbetar med.

Öka din synlighet online nu och få ökad försäljning med texter där jag vässar ditt budskap med högklassig copy!

Pin It on Pinterest