Produkttexter som syns och ökar försäljningen

Välskrivna och unika produkttexter

Anlita en professionell SEO-copywriter när du behöver hjälp med välskrivna och unika produkttexter som kan ge bättre positioner i sökresultaten och som kan leda till ökad försäljning. Jag hjälper dig med produkttexter som andas företagets tonalitet samtidigt som det tilltalar rätt målgrupp och hjälper kunderna att ta sig vidare i köpresan.

Produkttexter för din e-handel

Bra produkttexter är en viktig investering för din e-handel. Produkttexterna behöver vara informativa så att kunderna vet vad de verkligen får. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp och locka till köp. Men för att kunderna ska hitta dit behöver texterna också ge din webbsida bättre placering i Googles sökresultat. Det är mycket som ska samspela samtidigt som texten ska låta naturlig och bra.

Behöver du hjälp med produkttexter av en erfaren SEO-copywriter?

Kontakta mig redan idag!

Produkttexter med bättre synlighet och som ökar försäljningen

Få hjälp med bra säljande produkttexter med SEO som ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökmotorerna. Som copywriter och SEO-konsult kan jag ge dig båda delarna för bästa möjligheter.

Hitta företagets tonalitet och knyt till dig kunderna

Med den höga konkurrens som finns online gäller det också att tala till dina kunders hjärtan. Texten ska vara anpassad för din målgrupp men också spegla hur du vill att ditt företag eller ditt varumärke ska uppfattas. Med en personlig framtoning eller en humoristisk ton i ditt budskap kan du knyta till dig kunder via deras hjärtan.

Bättre placering på Google med unika produkttexter

Vill du ha bättre placering på Google är det viktigt att du inte kopierar leverantörernas produkttexter. Google vill ha unikt innehåll och det räcker inte med att texten innehåller de viktiga sökorden.

Pris

Priser för copywriting och SEO-texter

Copy- och textbyrå

Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till Mediaboost – en personlig copy- och textbyrå för företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Jag tar hand om dina produkttexter som skribent, copywriter och SEO konsult.

Hjälp med produkttexter för din e-handel

Jag hjälper dig med dina produkttexter. Utifrån din målgrupp och med SEO skriver jag texter för din hemsida och e-handel. Läs mer om hur jag arbetar med SEO webbcopy och textproduktion.

Kontakta mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig

Behöver du hjälp med texter till produktbeskrivningar?

Kontakta mig redan idag!

Hur skriver man bra texter till produktbeskrivningar?

En bra produktbeskrivningar ger en komplett beskrivning av din produkt så att kunderna förstår vad det är, vem produkten riktar sig till och hur den används. Förutom att vara informativ behöver texten också förmedla en känsla för att locka till köp. Kunderna behöver veta vad fördelarna är och se vad produkten löser för problem. Eller att du med texten skapar ett behov så att kunden känner att de måste ha produkten. I texten eller med en tillhörande faktaruta är det bra att beskriva produktens färg, mått, tyngd och material.

Pin It on Pinterest