Få hjälp med att skriva bra säljande produkttexter med SEO

Välskrivna och unika texter som lyfter din försäljning och som syns på Google

Anlita en professionell SEO-copywriter när du behöver hjälp med välskrivna och unika produkttexter som kan ge bättre positioner i sökresultaten och som kan leda till ökad försäljning. Jag hjälper dig med texter i företagets tonalitet samtidigt som det tilltalar rätt målgrupp och hjälper kunderna att ta sig vidare i köpresan.

Produktbeskrivningar för din e-handel

Bra produkttexter är en viktig investering för din e-handel. Texterna till produktbeskrivningarna behöver vara informativa så att kunderna vet vad de verkligen får. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp och locka till köp. Men för att kunderna ska hitta dit behöver texterna också ge din webbsida bättre placering i Googles sökresultat. Det är mycket som ska samspela samtidigt som texten ska låta naturlig och bra.

Behöver du hjälp med bra produkttexter?

Kontakta mig redan idag!

Hitta företagets tonalitet och knyt till dig kunderna

Med den höga konkurrens som finns online gäller det också att tala till dina kunders hjärtan. Texten ska vara anpassad för din målgrupp men också spegla hur du vill att ditt företag eller ditt varumärke ska uppfattas. Med en personlig framtoning eller en humoristisk ton i ditt budskap kan du knyta till dig kunder via deras hjärtan.

Bättre placering på Google med unika produkttexter

Vill du ha bättre placering på Google är det viktigt att du inte kopierar leverantörernas produkttexter. Google vill ha unikt innehåll och det räcker inte med att texten innehåller de viktiga sökorden.

En viktig del i allt SEO-arbete är att ha unikt textinnehåll. Jag säkerställer att alla texter är unika genom att köra dem genom verktyget Copyscape. Detta verktyg kontrollerar att en text är helt unikt och inte finns någonstans på webben.

Få hjälp med bra säljande produkttexter med SEO som ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökmotorerna. Som copywriter och SEO-konsult kan jag ge dig båda delarna för bästa möjligheter.

Pris för texter till produkter

Vill du veta vad det kostar med att få hjälp med texter till produkter? Här finns aktuella priser för copywriting och produkttexter.

Copy- och textbyrå

Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till Mediaboost – en personlig copybyrå och textbyrå för företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Jag tar hand om dina produkttexter som skribent, copywriter och SEO konsult.

Hjälp med produkttexter för din e-handel

Jag hjälper dig med dina produkttexter. Utifrån din målgrupp och med SEO skriver jag texter för din hemsida och e-handel. Läs mer om hur jag arbetar med SEO webbcopy och textproduktion.

Kontakta mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig

Behöver du hjälp med texter till produktbeskrivningar?

Kontakta mig redan idag!

Hur skriver man bra produkttexter?

En bra produkttext ger en komplett beskrivning av din produkt så att kunderna förstår vad det är, vem produkten riktar sig till och hur den används. Förutom att vara informativ behöver texten också förmedla en känsla för att locka till köp. Kunderna behöver veta vad fördelarna är och se vad produkten löser för problem. Eller att du med texten skapar ett behov så att kunden känner att de måste ha produkten. I texten eller med en tillhörande faktaruta är det bra att beskriva produktens färg, mått, tyngd och material.

Pin It on Pinterest