Säljande produkttexter

Få hjälp med bra säljande produkttexter med SEO som ökar försäljningen och ger bättre placeringar i sökmotorerna.

Att skriva bra produkttexter

Bra produkttexter är en viktig investering för din e-handel. Produkttexterna behöver vara informativa så att kunderna vet vad de verkligen får. Texterna behöver också vara anpassade för din målgrupp och locka till köp. Men för att kunderna ska hitta dit behöver texterna också ge din webbsida bättre placering i Googles sökresultat. Det är mycket som ska samspela samtidigt som texten ska låta naturlig och bra.

Hitta företagets tonalitet och knyt till dig kunderna

Med den höga konkurrens som finns online gäller det också att tala till dina kunders hjärtan. Texten ska vara anpassad för din målgrupp men också spegla hur du vill att ditt företag eller ditt varumärke ska uppfattas. Med en personlig framtoning eller en humoristisk ton i ditt budskap kan du knyta till dig kunder via deras hjärtan.

Bättre placering på Google med unika produkttexter

Vill du ha bättre placering på Google är det viktigt att du inte kopierar leverantörernas produkttexter. Google vill ha unikt innehåll och det räcker inte med att texten innehåller de viktiga sökorden.

Pris

Priser för copywriting och SEO- texter

Text- och webbyrå

Kristianstad, Hässleholm och på distans

Välkommen till Mediaboost – en personlig text- och webbyrå för företag i Kristianstad, Hässleholm och på distans. Jag tar hand om dina produkttexter som skribent, copywriter och SEO konsult.

Skribent, Copywriter och SEO Konsult

Hjälp med produkttexter för din e-handel

Som skribent, copywriter och SEO konsult hjälper jag dig med dina produkttexter. Utifrån din målgrupp och med SEO skriver jag texter för din hemsida och e-handel. Jag arbetar på distans men finns också tillgänglig för lokala uppdrag i Hässleholm och Kristianstad för dig som behöver en personlig text- och webbyrå nära till hands.

Läs mer om hur jag arbetar med SEO webbcopy och textproduktion.

Kontakta mig för att veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Kontakta mig

Vad är en bra produkttext?

En bra produkttext ger en komplett beskrivning av din produkt. Texterna förklarar hur produkterna fungerar och vad de fyller för funktion. Förutom att vara informativ behöver texten också förmedla en känsla för att locka till köp. Kunderna behöver veta vad fördelarna är och se vad produkten löser för problem. Eller att du med texten skapar ett behov så att kunden känner att de måste ha produkten. I texten eller med en tillhörande faktaruta är det bra att beskriva produktens färg, mått, tyngd och material.

Pin It on Pinterest